tüp bebek

susgun peri

Hoşgeldin canoğluşum
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2014
1.606
358
29
merhabalar hocam ben 19 yaşındayım 1.5 yıllık evliyim ve pcos hastasıyım kilo ve adet düzensizliğim var hormon testlerim ve rahim filmim normal düzeyde 6 ay klomen ve serophen kullandım ama sonuç alamadım yumurta büyümedi doktorum iğne tedavisinde 2 hakkım olduğunu söyledi ve bu ay iğne tedavisine başladım 18 gün kullandım 1 den 3 e kadar yükselttik dozunu ama gene sonuç alamadım hiç yumurtam büyümedi ve doktorum son iğne hakkım olan 2. iğne tedavisine geçmeden önce tüp bebek merkezine gitmen daha doğru olur dedi yani tüp bebek tedavisi görmen daha doğru olur dedi sizce biraz daha beklemeli miyim yoksa hiç ara vermeden tüp bebek tedavime başlamalı mıyım bu kadar ilaçlara rağmen büyümemesi normal midir şimdiden teşekkürler yardımcı olursanız sevinirim ...

Son düzenleme:
merhabalar hocam ben 19 yaşındayım 1.5 yıllık evliyim ve pcos hastasıyım kilo ve adet düzensizliğim var hormon testlerim ve rahim filmim normal düzeyde 6 ay klomen ve serophen kullandım ama sonuç alamadım yumurta büyümedi doktorum iğne tedavisinde 2 hakkım olduğunu söyledi ve bu ay iğne tedavisine başladım 18 gün kullandım 1 den 3 e kadar yükselttik dozunu ama gene sonuç alamadım hiç yumurtam büyümedi ve doktorum son iğne hakkım olan 2. iğne tedavisine geçmeden önce tüp bebek merkezine gitmen daha doğru olur dedi yani tüp bebek tedavisi görmen daha doğru olur dedi sizce biraz daha beklemeli miyim yoksa hiç ara vermeden tüp bebek tedavime başlamalı mıyım bu kadar ilaçlara rağmen büyümemesi normal midir şimdiden teşekkürler yardımcı olursanız sevinirim ...
Merhabalar : Bu öykuye gore yolunuzun tüp bebek oldugunu ıfade etmek isterim.
Polıkıstık over sendromunda yumurta büyütme ve ılac doz ayarlaması deneyım gerektıren bır durumdur. Fazla ilac dozu; karında şişkinlık ,karında sıvı toplanması, nefes darlıgı .. vs bulgularla ortaya cıkan ohss(aşırı uyarım sendromu) denılen duruma neden olabılır. Yetersız ılac dozunda ise folıkul denılen yumurta keselerı ıstenılen duzeyde buyumeyebılır. Bu baglamda hem gebelık hem emnıyet ıstıyoruz. Ve bu durum dogru, işinde deneyımlı uzman ellerde mümkün olmaktadır. Kilo problemi yaşayan bayanların kanda glikoz seviyeleri de yükselmiş olabilir. Ayrıca tıroıd bezı yavas calısması durumuda kılo vermede gucluge sebep olabılır. Bu durumda endokrınolog ıle temas kurarak bu durumların duzeltılmesı faydalı olucaktır.Tup bebekte dogru merkez secımı onemlıdır. Laboratuvar tup bebek basarısında oldukca önem kazanmaktadır.
Bu bılgıler ışıgında daha fazla bılgı ve sorularınız ıcın 0533 580 14 81 nolu telefondan bızımle temas kurabılırsınız. Bol sans dılerım.