Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Slm hocam ben tup bebek yaptırdım 2 embriyo konuldu 12 gün test yaptığımda 334 cikti 14 günde 427,8cikti hocam artış az olduğu için endişeliyim cevap verirseniz çok mutlu olurum
Slm hocam ben tup bebek yaptırdım 2 embriyo konuldu 12 gün test yaptığımda 334 cikti 14 günde 427,8cikti hocam artış az olduğu için endişeliyim cevap verirseniz çok mutlu olurum
Merhabalar : Saglıklı rahım içi gebelıkte gun asırı takıplerde gebelık hormon duzeyınızın kanda 2 ye katlayarak artıs gostermesı gerekır. Ancak farklı laboratuvarda vermek sonucun farklı cıkmasına sebep olabılır. Bazan tam 2 kat yukselıs olmayabılır ancak o yukselısı ılerkı gunlerde yakalayabıılır. Bu yonden kanda gebelık testı takıp edılmelı ve 1 hafta sonra usg bakılmalı.
Daha fazla bılgı ıcın 0533 580 14 81 nolu telefondan bızımle temas kurarak randevu alıp gelebılırsınız. Bol sans dılerım.