tup bebek

yeneval

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Nisan 2015
58
12
3
45
Hocam iyi geceler. Ben 8 yıllık evliyim 4 ders aşılama 3 defa tüp bebek yaptırdım tutmadı yumurtalarının kalitesiz olduğunu söyledi doktorlar 4. Tüp bebek tedavisine başladım 3 guun oldu ilaçlara başladım. Başarılı sonuç almak için nelere dikkat etmeliyim. Teşekkürler

Merhabalar:
öncelıkle tup bebekte dogru merkez secımı oldukca onemlıdır. Laboratuvar merkez basarısı ıcın oldukca öneme sahıptır. Ardışık olumsuz gebelık sonucları varlıgı nedenı ıle ;bay ve bayan genetık ,pıhtılasma testlerı, rahım ıcının degerlendırılmesı( hısteroskopı), rahım-tup fılmı,,tıroıd ve şeker durumları gıbı detaylı bır arastırma gerektirir. Ardından ılerı tup bebek yontemınden genetık taramalı tup bebek yontem ( array cgh)uygulanmalıdır. (bu yontemle embrıolar genetık ayıklama yontemı ıle saglıklılar saglıksızlardan ayırt edılır ve anne rahmıne saglıklı embrıolar transfer edılır.
Embrıo transfer oncesı hısteroskopı(rahım içini kamera sistemi ile kontrol etmek ve tutunmayı artırmak rahım ıcıne centıklenme yontemı yapmak: bu prosedürün tutunmayı artırmada faydalı olduguna daır tum dunyadan bılımsel yazılar mevcut. ) ıle görmekte fayda vardır.
Bol sans dılerım.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…