Tüp bebek

Hocam yardım edin

• Evet

OY: 11 91,7%
  • Hayir

OY: 0 0,0%
  • Evet

OY: 2 16,7%

• Ankete Katılan
    12
kızlar tüp bebek için devlette ki aşamaları bilen varmı neye göre devlet desteğiyle yaptırabiliyoruz
Ben devlette tüp bebek tedavisine başladım cnm önce kadin hastalıkları bölümüne gittm çikolata kistlerm var ilrledigi için hastne direk kendi hastanenin tüp bebek merkezine gönderdi geçmiş olsun bu arada senin ne zamndr bebegn olmuyo ve neden

1 yıldır özel hastaneye gidiyorum 34 yaşındayım 12 yaşında bir oğlum var kistten (3,5 cm sağda)dolayı doktora gittim kist sağ tarafımı bitirmiş takibe aldı doktor sağ tarafta 1 tane bile yumurta olmuyor rezervem çok verimsizmiş 12 tane iğneyle başladım solda 5 tane 14-15 mm yumurtalar oldu aşılama yapılcaktıki son kontrolde e2 hormonu 179 çıktı ki o kadar yumurtaya 600 e kadar çıkması lazımmış doktor bana bu şekilde aşılama yaparsam asla tutmaz dedi e2 hormonu yumurta verimini gösteriyormuş boşuna aşılama parası verme dedi bunu sana söylemeyip yapardım ama tutmıcak dedi ve yapmadı tedavi sonlandırıldı benim eşimde problem yok benim yumurta rezervem çok verimsiz doktor yaşın gereği 1 sene sonra daha verimsiz olcak diye direk tüp bebek öneriyor rahim filmi falan zor oldu ama yinede başka sorunum yok devletin prosedürleri bana tutmuyor sanırım...

FB_IMG_1451690617056.webp

Rabbim hepimize nasip eder inşallah bu mucizeyi

merhaba arkadaşlar ben 3 haftalık tüp bebekle hamileyim. iki transfer yapıldı . 3. haftadan itibaren az az kanamam oluyor.
şu an yatıyorum. bu kanamalar normal mi.. bilgilendirirseniz sevinirim. doktorum ilaçlarını kullan yat diyor.

merhaba arkadaşlar ben 3 haftalık tüp bebekle hamileyim. iki transfer yapıldı . 3. haftadan itibaren az az kanamam oluyor.
şu an yatıyorum. bu kanamalar normal mi.. bilgilendirirseniz sevinirim. doktorum ilaçlarını kullan yat diyor.

Maşallah! Hayırlısıyla kucagina almayi da nasip etsin rabbim doktora sordugum kadariyla normal diye biliyorum aman cok dikkat et dinlen ve olumsuz düşünme çok degerlisin bir mucize var rahminde herşey güzel olacak kötüyü düşünme rabbim bizlere de nasip eder inşallah:KK46::KK46:. :anneadayı: :nazar:

Kizlar hapla tüp bebek tedavisi varmış genç yasta ve yumurtlama problemi olan hastalara uygulaniyormus bilginiz varmı? Göbek ignesi düşüncesi beni geriyo niye göbek yaa başka yer olmaz mi? :KK34::KK42:
Ben iğne görünce bayılırım o kadar korkuyorum yanı aralık 2015 te yaptırdım ama inan korkulacak birşey yok...

1 yıldır özel hastaneye gidiyorum 34 yaşındayım 12 yaşında bir oğlum var kistten (3,5 cm sağda)dolayı doktora gittim kist sağ tarafımı bitirmiş takibe aldı doktor sağ tarafta 1 tane bile yumurta olmuyor rezervem çok verimsizmiş 12 tane iğneyle başladım solda 5 tane 14-15 mm yumurtalar oldu aşılama yapılcaktıki son kontrolde e2 hormonu 179 çıktı ki o kadar yumurtaya 600 e kadar çıkması lazımmış doktor bana bu şekilde aşılama yaparsam asla tutmaz dedi e2 hormonu yumurta verimini gösteriyormuş boşuna aşılama parası verme dedi bunu sana söylemeyip yapardım ama tutmıcak dedi ve yapmadı tedavi sonlandırıldı benim eşimde problem yok benim yumurta rezervem çok verimsiz doktor yaşın gereği 1 sene sonra daha verimsiz olcak diye direk tüp bebek öneriyor rahim filmi falan zor oldu ama yinede başka sorunum yok devletin prosedürleri bana tutmuyor sanırım...
Doktorun kim öğrenebilirmiyim

merhaba.öncelikle hayırlı olsun.dikkat et.doktorun yatmanı öneriyorsa mutlaka yat.kanamanda artış olursa doktoruna git.iğneye başlıyabilir.ben 3 ay iğne yemiştim.4 .tüp bebekte hamile kalmıştım.3.ayımda kanamam olmuş ve düşük tehlikesi görülerek iğneye başlamıştım.sıkıntı stres gerçekten çok zararlı.iyi şeyler düşün her şey yolunda gitsin.Allahım bebişini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..

Ben iğne görünce bayılırım o kadar korkuyorum yanı aralık 2015 te yaptırdım ama inan korkulacak birşey yok...
Ayyy sağolun bize de tüp bebek dediler eşime azosperm teşhisi konuldu sonra başka yerde tekrar test yaptiralim dedik sonuç azosperm degil cikti şimdi bir başka merkezde daha yaptiricaz 2. Doktor varikosel ameliyati olursa problem kalmaz dedi kafalar bir milyon ne yapacağımızı bizde şaşırdık. Sonuç güzeldir insallah sizin başarılı mı?

Ayyy sağolun bize de tüp bebek dediler eşime azosperm teşhisi konuldu sonra başka yerde tekrar test yaptiralim dedik sonuç azosperm degil cikti şimdi bir başka merkezde daha yaptiricaz 2. Doktor varikosel ameliyati olursa problem kalmaz dedi kafalar bir milyon ne yapacağımızı bizde şaşırdık. Sonuç güzeldir insallah sizin başarılı mı?
Yok cnm sonuç kotu ama eşime hiç öyle testler yapılmadı yanı sperm var az ama sağlıklı olanlar bize yeter dendi ama dışarıda döllenme olmadı çok iyi bir hastane iyi bir doktor ama hiç bir şey bilmiyoruz.... Ooffff inan bende şaşırdım ne yapacağımı kime gideceğimi bilmiyorum. :(

Cnm şimdi baktım o problemlere varikosel elle kotrolde çıkarmış eşin öyle muuyene oldumu,bide sperm testi için laboratuvar önemli ,şans arkadaşım heryer para tuzağı olmuş.... Sen İstanbuldamısın....

Cnm şimdi baktım o problemlere varikosel elle kotrolde çıkarmış eşin öyle muuyene oldumu,bide sperm testi için laboratuvar önemli ,şans arkadaşım heryer para tuzağı olmuş.... Sen İstanbuldamısın....
Yok canakkaleyim evet elle muayenede çıktı zaten diğer doktorlar da demişlerdi testisin birinde damar genislemesi var diye

merhabalar bende 30 aralıkta tüp bebek merkezine gidicem bursa uludağ ünv. nasıl başlıcak nasıl devam edicek
ilk başta çok merak ediyorum beni bilgilendirirmisiniz
Merhaba cnm bende uludağ Üniversitesinde tedaviye basladm ne yaptın hangi asamadasin merk ettm

Back
X