tüp bebek

İkiz olma ihtimali olabilir belki . net bilmiyorum ama benim düsük olduğumda değerler bir çıkıp bir yükselmişti.sende öyle bişey yok çok şükür.fazla düşünmemeye çalış cnm bence başka şeylerle meşgul ol ve hep pozitif düşün. İnşallah Rabbim emeklerimizi boş çıkartmaz.
Hala trabzonda misin bende bu ay tüp bebek yaptırıyorum fakültede süleyman güven var ama çok paraci diyorlar isinde iyiymiş

Merhabalar evet cnm.Bir arkadaşım gidiyor Süleyman Bey e paraciymis evet aslında muayene olmak için gitmek istiyorum şimdilik rizede Bülent bey var 3 ay tedavi verdi klomen ve glukofen bakalım hayırlısı Allahtan

Dün şeffaf bugün açık kahve rengi akıntım var çok az peçeteye geliyor transferin 29.günü çok canım sıkıldı

Merhabalar herkese. 30 yaşındayım ve iki yıl önce dış gebelik yaşadım ve kendiliginden hcg sıfırlandı doktor kontrolünde ve böylelikle hamis olma hayalleri suya düştü .şimdilik hiçbir problem gorunmedigini söyledi bekleme tüp bebek dene dedi antepdeki doktorum fakat eşim memur olduğu için sürekli tayin durumlarımız var .şu an trabzondayim ve ne yapacağımı şaşırdım hangi doktora gidebilirim tavsiyelerinizi bekliyorum teşekkürler

Merhabalar evet cnm.Bir arkadaşım gidiyor Süleyman Bey e paraciymis evet aslında muayene olmak için gitmek istiyorum şimdilik rizede Bülent bey var 3 ay tedavi verdi klomen ve glukofen bakalım hayırlısı Allahtan

Merhaba Düzcede yabancı uyruklu bir bayan var tüp bebek yapıpda olmayan hatta doktorların yapacak birşey yok dediği erkek yada kadın olsun kim gittiyse çocuk sahibi oldu

Back
X