Tüp bebek

Amin canım cümlemize allah iyilik sağlık versin dileklerimizi kabul etsin. Ben transferden sonra her akşam bir avuç kabak çekirdeği yedim bi iki sefer de ananas yedim. Bu ikisinin de ne kadar doğru bilmiorm ama tutunma şansını artırma özelliği var diolar.

Bende hayırlısıyla transferim olsun hemen alırım yerim bol bol yeterki tutunsun bebişlerimizz☺️☺️

arakadaşlat transeferin 12 günün kanda gebeliğe baktırdım 0.100 CIKTI doktorum bekle sonra yaptır yükselebilir dedi böyle olan var mı yada yükselir mi

Merhaba
Kaç günlük emriyo koymuştu sana birde 12 günden sonra kanda mutlaka çıkması lazım diye biliyorum banada transfer olucak 5 gün içinde hayırlısı olsun cnm dolapta kalan emriyon varmı?

Birde hangi hastane bu 3 gün bile beklemeden transfer etmiş hemen senin ilaç felan kullanman gerekiyordu ben şubat ayında başladım daha doktorum beş gün içinde trabsfer edicek bu işler aceleye gelcek işler değil ilk tüp bebek denemenmi şuan snin kanda çıkması lazımdı genede allah bilir cnm hayırlısı olsun senin için

samsunda yapıldı transferim ilac vermedi göbekten ve kalçadan iğne verdi 12 gününe kadar kullan dedi bende kullandım dün de 12 günümdü yaptırdım 0,100cıktı ilk tüp bebek denemem cok üzüldüm bir umut yükselirmi acaba diye düşünüyorum

Canım seni ümitlendirmek istemioyorum ama olsa çıkardı emin oll ben bir torba ilaç içiyorum rahimi hazırlıyorlar ben şuan doktordayım mesala kan tahlilimi yapıyor çok dikkat isteyen bir şey bu kafayı takma varsa emriyon bir şanş daha demek hayırlısı diyceksin üzülme ben böle üzülenlere dayanamıyorumm allah ne gün hayırlısıysa o gün verir satenn

Arkadaşlar merhaba,

Haftaya salı bebişimi transfer edicekler lütfen dua edin allahım isteyen herkese versinn işallah tutunurr bebişimm☺️☺️

Tup bebek ... tekrar yaptirmak zorunda olmak cok kotu.. hic istemiyorum. Bu ay gidecektim depresyonum yuzunden erteledim. Amaan kesin cocugun olmayacak deseler bile bi rahatlik.. boyle umut iskencesi daha kotu. Kocamla yine kavga ettim. Tup bebek istemiyorum artik diye. Bi de mayis ta denerim. Olmazsa ki umudum yok.. sayfayi kapatmak istiyorum. Kadin olmak cok zor:(

Tup bebek ... tekrar yaptirmak zorunda olmak cok kotu.. hic istemiyorum. Bu ay gidecektim depresyonum yuzunden erteledim. Amaan kesin cocugun olmayacak deseler bile bi rahatlik.. boyle umut iskencesi daha kotu. Kocamla yine kavga ettim. Tup bebek istemiyorum artik diye. Bi de mayis ta denerim. Olmazsa ki umudum yok.. sayfayi kapatmak istiyorum. Kadin olmak cok zor:KK43:
Cnm kesinlikle umutsuz olma ben 13senelik evliyim hep özel doktorlara gittim sonra bir arkadaşım izmir tepecik dogum hastanesinde tüp bebek yaptırdı ben de karar verdim gittim başta herşey iyi gitti sonra hep olumsuz luk yaşadım yumurtalar toplandı aşırı büyük oldugunu için su topladı doktor bana suratıma swn olumsuz hastasın dedi yatman gerekiyor dedi bir gün sonra transfer olacam herşey iptal olabilir cöpe atarız dedi ama sonuçta transfer oldu ve şu anda hamileyim şükürler olsun hiç beklemiyordum herkes benden umutsuzdu allahım bana mucizemi verdi inşallah sağlıkla kucağıma alırım sizlerede bir mucize olur hiçbir zaman vazgeçmeyin muhakkak zamanı vardır....

Cnm kesinlikle umutsuz olma ben 13senelik evliyim hep özel doktorlara gittim sonra bir arkadaşım izmir tepecik dogum hastanesinde tüp bebek yaptırdı ben de karar verdim gittim başta herşey iyi gitti sonra hep olumsuz luk yaşadım yumurtalar toplandı aşırı büyük oldugunu için su topladı doktor bana suratıma swn olumsuz hastasın dedi yatman gerekiyor dedi bir gün sonra transfer olacam herşey iptal olabilir cöpe atarız dedi ama sonuçta transfer oldu ve şu anda hamileyim şükürler olsun hiç beklemiyordum herkes benden umutsuzdu allahım bana mucizemi verdi inşallah sağlıkla kucağıma alırım sizlerede bir mucize olur hiçbir zaman vazgeçmeyin muhakkak zamanı vardır....
Masallah.. dile kolay ama sabretmek cok zor... bizimki bir nevi ogrenilmis caresizlik galiba.. .. dun hemsire aradi gelmemiz icin israr etti..bugun ilaclara basladim... hayirlisi..

Sende inşallah hayırlı haber alırsın allah kimseyi evlatla sınamasın isteyenlere herkese nasıp etsin...

Arkadaşlar MErhaba,

Transferimin 7günü ve idrar testi silik çıktı kanda da 7.80 çıktı hamilemiyimm bir cvp verin lütfenn çok heycanlandımm doktorum 22 nisan dedi ama ben dayanamadımm yaptım

J
Arkadaşlar MErhaba,

Transferimin 7günü ve idrar testi silik çıktı kanda da 7.80 çıktı hamilemiyimm bir cvp verin lütfenn çok heycanlandımm doktorum 22 nisan dedi ama ben dayanamadımm yaptım
Normalde 10.gune kadar belli olmuyor yada cok dusuk oluyor.. ama 5 uzeri pozitiftir.. bence kesin hamilelik var. Devami gelir insallah.

Back
X