tüp bebek

birbuyuktemmuzaski

Her nasip vaktine esirdir.
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2015
1.644
1.123
133
30
Merhaba kizlar 7 gun once transferim gerceklesti 3.gun 1.kalite 2 embryo ve 2 gundur siddetli regl sancilari cektigim icin bu sabahta oyle uyandigim icin yeter artik dedim ve test yaptirdim 14.49 cikti. Hemsiremi arayip soyledigimde herkeste cikabilecegini daha cok erken oldugunu ve 12.gun yani sali gunu tekrar yaptirmami soyledi benimde moralim bozuldu ne guzel heveslenmistim. Hem hala ara ara regl sancim ve yuzumde sivilcemde cikti. :(

Merhaba kizlar 7 gun once transferim gerceklesti 3.gun 1.kalite 2 embryo ve 2 gundur siddetli regl sancilari cektigim icin bu sabahta oyle uyandigim icin yeter artik dedim ve test yaptirdim 14.49 cikti. Hemsiremi arayip soyledigimde herkeste cikabilecegini daha cok erken oldugunu ve 12.gun yani sali gunu tekrar yaptirmami soyledi benimde moralim bozuldu ne guzel heveslenmistim. Hem hala ara ara regl sancim ve yuzumde sivilcemde cikti. :KK43:
Bence hamilesiniz 7.gun bir değer çıkmis sonuçta inss kat kat artar degeriniz

Inanilmaz regl!sancisi cektim hata esime tutmadi gidip ped alalim hasta olcam dedim esim ben gider alirim dedi aldi simdi 5 yasinda bebegim ondan 6 ay sonrada biz ona kisaca kendi gelen diyoruz:)ikincisi geldi darisi peşpeşe basina insallah

tebrikler canım hiç kafana birşey takma bende aynı sorunları yaşadım seninkinden bile daha azdı değerler 1 hafta sonra inanamayacaksın değerlerine şimdi 2 yaşında kızım var ve 10 tane dondurulmuş empriomuz vardı 2 tanesini denedik sonuç malesef şimdi 21.06.2016 tarihinde bir daha denememiz olacak eğer buda düşünmek istediğimiz sonuç çıkarsa doldurulmuşu hiç tavsiye etmiyorum eşimin ve benim bir sözümüz var taze varken doldurulmuş ne kadar lezzetli olurki

Merhaba kizlar 7 gun once transferim gerceklesti 3.gun 1.kalite 2 embryo ve 2 gundur siddetli regl sancilari cektigim icin bu sabahta oyle uyandigim icin yeter artik dedim ve test yaptirdim 14.49 cikti. Hemsiremi arayip soyledigimde herkeste cikabilecegini daha cok erken oldugunu ve 12.gun yani sali gunu tekrar yaptirmami soyledi benimde moralim bozuldu ne guzel heveslenmistim. Hem hala ara ara regl sancim ve yuzumde sivilcemde cikti. :KK43:
Canım bence hemşire ne diyorsa onu bekle. Inşallah tutunmustur bebis.

tebrikler canım hiç kafana birşey takma bende aynı sorunları yaşadım seninkinden bile daha azdı değerler 1 hafta sonra inanamayacaksın değerlerine şimdi 2 yaşında kızım var ve 10 tane dondurulmuş empriomuz vardı 2 tanesini denedik sonuç malesef şimdi 21.06.2016 tarihinde bir daha denememiz olacak eğer buda düşünmek istediğimiz sonuç çıkarsa doldurulmuşu hiç tavsiye etmiyorum eşimin ve benim bir sözümüz var taze varken doldurulmuş ne kadar lezzetli olurki
9.gun tekrarladim testimi 92 olmus :) 2 gunde baya artmis yrn 12.gunum merkezimde yaptiricam insallah artmistir. Benimde dondurulmus 1 tne var ama bu olmzsa bende onu kullanmak istemiyorum :)

hamilesin

Tedavide hcg kullanildiysa onun kanindan cikmasi gerekli ilk once buda 8 gun kadar surebiliyor bilemedim bence bi kac gun sonra tekrarla arttiyss hamilesindir. Hamilelik belirtileriyle adet belirtileri ayni nerdeyse ondan ayirt etmek zor olabiliyor

Transferden sonra zaten pozitif çıkar.
Önemli olan 12. gün ne çıktığı ve ikiye katlanıp katlanmadığı.
Transferden 7 gun sonra olmadigi halde neden pozitif ciksin. Catlatma ignesinin etkisi gecti cunku ondan once yaptigim gebelik testi negatifti Ayrica 9.gun yaptirdim 2 sonra 92 olmustu 2den daha fazla katlandi yani

Transferden 7 gun sonra olmadigi halde neden pozitif ciksin. Catlatma ignesinin etkisi gecti cunku ondan once yaptigim gebelik testi negatifti Ayrica 9.gun yaptirdim 2 sonra 92 olmustu 2den daha fazla katlandi yani
Benim de arkadaşımın 12. günde 220 küsür çıktı.
Ama sonuç negatif tutmadı yani.
Siz doktorunuzun dediği günü bekleyin.
İnşallah hamilesinizdir.

Transferden sonra zaten pozitif çıkar.
Önemli olan 12. gün ne çıktığı ve ikiye katlanıp katlanmadığı.
Transferden 7 gun sonra olmadigi halde neden pozitif ciksin. Catlatma ignesinin etkisi gecti cunku ondan once yaptigim gebelik testi negatifti Ayrica 9.gun yaptirdim 2 sonra
Benim de arkadaşımın 12. günde 220 küsür çıktı.
Ama sonuç negatif tutmadı yani.
Siz doktorunuzun dediği günü bekleyin.
İnşallah hamilesinizdir.
Arkadasiniz ki tutmul dusmus. Tutmasaydi bhcg oyle cikmazdi. Transferden sonra pozitif cikar diye bisey yok yani varsa yukseltiyo. Ayrica degerlerim gayet katlanarak gidiyoken moralimi bozup strese sokmaniz ne kdar dogru. Sonucta biz bu asamalara zor geldik ve basit bir durum degil yeteri kadar stresliyiz zaten. Iyi dileginiz icinde tesekkurler iyi gunler.

Tutmasa yükselmez. ilk transferde ablamda değer çok düşüktü tutmadigini anlamıştık .sizin yükseliyor birde tuttuğu belli. Böyle devam etsin , sağlıklı bi gebeliğiniz olsun inşaallah :)

Back
X