tüp bebek

Transferden 7 gun sonra olmadigi halde neden pozitif ciksin. Catlatma ignesinin etkisi gecti cunku ondan once yaptigim gebelik testi negatifti Ayrica 9.gun yaptirdim 2 sonra

Arkadasiniz ki tutmul dusmus. Tutmasaydi bhcg oyle cikmazdi. Transferden sonra pozitif cikar diye bisey yok yani varsa yukseltiyo. Ayrica degerlerim gayet katlanarak gidiyoken moralimi bozup strese sokmaniz ne kdar dogru. Sonucta biz bu asamalara zor geldik ve basit bir durum degil yeteri kadar stresliyiz zaten. Iyi dileginiz icinde tesekkurler iyi gunler.

Amacım sizi strese sokmak değil ben de aynı süreçlerden geçiyorum.
Demek istediğim doktor boşuna 12. gün demiyor.
Hakkınızda hayırlısı. Bye.

Tutmasa yükselmez. ilk transferde ablamda değer çok düşüktü tutmadigini anlamıştık .sizin yükseliyor birde tuttuğu belli. Böyle devam etsin , sağlıklı bi gebeliğiniz olsun inşaallah :)
Bu mesajlar beni dahada mutlu ediyor. Cok tesekkur ederim :) Ablanizin cocugu oldumu bilmiyorum ama dualarimda olacak insallah isteyen herkese nasip etsin hayirli saglikli evlatlar :)

Bu mesajlar beni dahada mutlu ediyor. Cok tesekkur ederim :) Ablanizin cocugu oldumu bilmiyorum ama dualarimda olacak insallah isteyen herkese nasip etsin hayirli saglikli evlatlar :)

Oldu çok şükür , değer yükselmişti ikinci tüp bebekte birkaç gün sonra da tekrar yaptirdik yükselmeye devam edince öyle anlamıştık, sizin ki gibi ınsaallah vardir :) bilince ,yaşayınca o zorlukları insan daha iyi anlıyor zor bir süreç. Allah isteyen herkese aratmadan versin . Mutlu haberlerinizi birlikte alırız ınsaallah :)

Oldu çok şükür , değer yükselmişti ikinci tüp bebekte birkaç gün sonra da tekrar yaptirdik yükselmeye devam edince öyle anlamıştık, sizin ki gibi ınsaallah vardir :) bilince ,yaşayınca o zorlukları insan daha iyi anlıyor zor bir süreç. Allah isteyen herkese aratmadan versin . Mutlu haberlerinizi birlikte alırız ınsaallah :)
Cok sevindim. Insallah benimkide artar ve saglikla kucagima alabilirim. Isteyen herkesede nasip olur insallah :) evet zor bir surec ve anlamayan bazi kisiler sert yorumlar yapiyorlar zaten hassas oldugumuz icin bir suru iyi yorumun arasindaki tek kotu yorum olumsuzluk insano demorolize ediyor. Yarin 12.gunum insallah artar. :)

Mrb arkadaslar ben yeniyimm daha bir bucuk yıllık evliyim fakat bnmde cocugum olmadi bende sizinle ayni duygular içindeyim tüp bebek düşünüyoruz yanliz ben biraz korkuyorum galiba siz yasamis bayanlar olarak beni bilgilenditrirmisiniz tup benrk icin hangi asamalardan geciyosunuz

Merhaba kizlar 7 gun once transferim gerceklesti 3.gun 1.kalite 2 embryo ve 2 gundur siddetli regl sancilari cektigim icin bu sabahta oyle uyandigim icin yeter artik dedim ve test yaptirdim 14.49 cikti. Hemsiremi arayip soyledigimde herkeste cikabilecegini daha cok erken oldugunu ve 12.gun yani sali gunu tekrar yaptirmami soyledi benimde moralim bozuldu ne guzel heveslenmistim. Hem hala ara ara regl sancim ve yuzumde sivilcemde cikti. :KK43:
Merhabalar size bi sorum olacakti lutfen cvp verirmisiniz bu arada bebeginiz hayrli olsun

Bebeğiniz hayırlı olsun rabbim kucsğına almayı nssip etsin öncelikle tebrikler canım.
Sorum şu gelecek ay tüp bebeğe bsşlıcaz adetmin ikinci günü gelmemi söyledi hocam.adana acıbademde volkan hocada başlıcaz kısmetse.ama dün heyecandan sormayı unuttum kısaca cvp verirsen çok mutlu olurum
1.iğneyi kaç gün vuracağım
2 iğneden sonraki yunurta toplamı işlemiyle iğne arasında bekleme olacakmı bi kaç gün
3. Yumurta toplama işleminden kaç gün sonra bana embrio tekrr yerleştrlck?
4. Yumurta toplama işlemiyle embrio yerleştirme aradı kaç gün sürecek?
Biraz cok oldu ama aklımı karıştırıo bayramamı denk gelecek acaba die k bakma

Bebeğiniz hayırlı olsun rabbim kucsğına almayı nssip etsin öncelikle tebrikler canım.
Sorum şu gelecek ay tüp bebeğe bsşlıcaz adetmin ikinci günü gelmemi söyledi hocam.adana acıbademde volkan hocada başlıcaz kısmetse.ama dün heyecandan sormayı unuttum kısaca cvp verirsen çok mutlu olurum
1.iğneyi kaç gün vuracağım
2 iğneden sonraki yunurta toplamı işlemiyle iğne arasında bekleme olacakmı bi kaç gün
3. Yumurta toplama işleminden kaç gün sonra bana embrio tekrr yerleştrlck?
4. Yumurta toplama işlemiyle embrio yerleştirme aradı kaç gün sürecek?
Biraz cok oldu ama aklımı karıştırıo bayramamı denk gelecek acaba die k bakma
1.igneyi ortalama 14 gun civari vuruluyorsun ama bu senin yumurtalarinin ne kadar cabuk buyudugune kaliteli olduklarina bagli ona doktorun karar verecek ama ortalama 14 gun suruyor.
2.diyelim bugun son igmeni vurdun yarin catlatma ignesini vur dicekler yani bekleme suresi yok.
3.embryo 2.3.4 ve 5.gunlerde yerlestiriliyor yani doktorun sana soyleyecek benim 3.gun olmustu.
4.yumurta toplandiktan ertesi gunu yumurtalarin hakkinda bilgi verilip kacinci gun gelecegin soylenecek 2.3.4.5 onlar soyler zamanini

Back
X