- 8 Haziran 2013
- 58.313
- 154.989
- 898
- Konu Sahibi Yavrum benim
Amin canım Sağol. Rabbim sizlerede hayırlı evlatlar nasip etsinCok sevındım.. Rabbım saglıkla buyutmeyı nasıp etsın
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin canım Sağol. Rabbim sizlerede hayırlı evlatlar nasip etsinCok sevındım.. Rabbım saglıkla buyutmeyı nasıp etsın
Sağlıklı dogumlariniz olsun mutlu olun inş sizde evladınza çok çokZordur eminim yaşamayan bilmez en fazla empati... Rabbim hayırlı ve sağlıklı evlat nasip etsin
Yaşın da çok gençmiş,sende sorun da yokmuş inan biraz kendini rahatlatabilirsen çok daha rahat atlatırsın bu süreci.Kafanı oyalayacak yapmaktan zevk aldığın şeyler yap,puzzle,örgü resim vs gibi.Çık açık havada yürüyüş yap.Bende kendime diyorum pozitif düşün pınar yasin 27 olacak inş hep telkin de bulunuyorum ama istemsiz aynı şeyleri düşünüyorum negatif olur die korkuları var ...
Allah razı olsun canım darısı tüm isteyenlerin başına olsunSağlıklı dogumlariniz olsun mutlu olun inş sizde evladınza çok çok
Çok normal tatlım ben de yapı olarak hep kötüsüne hazirlayayim kendimi iyi olursa sevinirim derim. Ama bu çok yıpratıcı oluyor tedavi sürecinde. Eşler de anlayamiyor zaten bütün yük kadında. Ekstra gerginlik sebebi. Hem sende sorun da yokmuş bu durumda tutma ihtimali daha yüksek. Bizim de sorun sperm sayısıydı bende problem yoktu şimdi ikizlerim karnımdaKarinla hayal etmek istiyorum ama snra üzülürüm die hiç hayalini bile kuruyorum bütün bedenim ruhum anne olmaya hazır hep acaba mi die die evliliğimizin en güzel yılları geçiyor gibi canım sanki kırgın ruhum duygusallik yaptı bende iğneler
Canim aktifimdir kafamı dağıtıyorum evdeyim ama çıkarım arkadaslara giderim market yemek temizlik kaynanamlar yakınımda çok Şükur aramızda iyi ama başka şehire doktora gidiyoruz ya gelirken ben eşim arabada konuşuyor ben başka şeyler düşüne düşüne geliyorum kafam takılmış malesefYaşın da çok gençmiş,sende sorun da yokmuş inan biraz kendini rahatlatabilirsen çok daha rahat atlatırsın bu süreci.Kafanı oyalayacak yapmaktan zevk aldığın şeyler yap,puzzle,örgü resim vs gibi.Çık açık havada yürüyüş yap.
Ayyy Rabbim sen buyuksun Allah sağlıcakla doğurmani nasip etsin mucizelerini canım inş evet bütün yük bizde eşimi üzmemek içinde bazen susuyorum gergin olmaya başladım son zmqnlarda ve kötü düşünceler inş güzel olacak die düşüncem hep artık olacak inş hayirla inş cnmÇok normal tatlım ben de yapı olarak hep kötüsüne hazirlayayim kendimi iyi olursa sevinirim derim. Ama bu çok yıpratıcı oluyor tedavi sürecinde. Eşler de anlayamiyor zaten bütün yük kadında. Ekstra gerginlik sebebi. Hem sende sorun da yokmuş bu durumda tutma ihtimali daha yüksek. Bizim de sorun sperm sayısıydı bende problem yoktu şimdi ikizlerim karnımda![]()
Bende ikinci denemeyi yaptım dondurdular henüz transfer olmadı olmayacak korkusuyla bir türlü transfere gidemiyorum bende korkuyorumHaklısınız ama beynimden bir türlü gitmiyor benim gibi tüp bebek yapanların psikolojisini merak ediyorum
Gerginliğin biraz da aldığımız hormonlardan kaynaklanıyor.Eşimle ben peşin peşin konuşmuştum bu hormonlar beni etkileyebilir,duygusal dalgalanmalara sebep olabilir bu süreçte sen sakin durmaya çalış diye. iğneyi ilacı ben yedim eşim panik oldu o ayrı:) genel olarak da ben sakin ve olumluyum eşim panik ve pimpiriklidir.eşin sana destek olabilecek yapıda ise konuş onunla.Canim aktifimdir kafamı dağıtıyorum evdeyim ama çıkarım arkadaslara giderim market yemek temizlik kaynanamlar yakınımda çok Şükur aramızda iyi ama başka şehire doktora gidiyoruz ya gelirken ben eşim arabada konuşuyor ben başka şeyler düşüne düşüne geliyorum kafam takılmış malesef
Canim eşimin işi çok yoğun izin alıp doktora gidip öyle yemeklerini bile yiyemiyor aceleyle eve gelip hazırlanıyor Hemen beş dak çıkıyoruz kendisi sinirli be stresli bir yapıda onada çok belli etmek istemiyorum sperm var şükür dondorduk inş kuzum ya tutunsa inşGerginliğin biraz da aldığımız hormonlardan kaynaklanıyor.Eşimle ben peşin peşin konuşmuştum bu hormonlar beni etkileyebilir,duygusal dalgalanmalara sebep olabilir bu süreçte sen sakin durmaya çalış diye. iğneyi ilacı ben yedim eşim panik oldu o ayrı:) genel olarak da ben sakin ve olumluyum eşim panik ve pimpiriklidir.eşin sana destek olabilecek yapıda ise konuş onunla.
Erkek infertilitesinde sperm elde edildikten sonra tutunma şansı daha yüksek.
İnş olur Allahın izniyle arkadaşın yazdığı gibi Hersey çok güzel olur ins hepimiz içinBende ikinci denemeyi yaptım dondurdular henüz transfer olmadı olmayacak korkusuyla bir türlü transfere gidemiyorum bende korkuyorum
Selam..tup bebege basladiniz mi acaba??Al bendende o kadar.. Sebepsız ınfertılıte teshısı kondu. Bırkac gune adet olup tedavıye baslıyoruz ılk tup bebek denemem ama içimde tuhaf bır duygu var. Stres degıl ama olmayacak sanki hıc dusuncesı. 2 yıldır olmuyor bızım. Sızın problemınız neydı. Surec cok sıkıntılı ve sancılı mı
Evet.. gebelik olustu 7 . Haftada dusukle sonuclandı. Siz neler yaptınızSelam..tup bebege basladiniz mi acaba??
Bende basladim...pazartesi gunu toplama islemi yapilacak...sebepsiz infrtlt.bizimkide...bir kez daha denemeyi dusunuyor musunuz??Evet.. gebelik olustu 7 . Haftada dusukle sonuclandı. Siz neler yaptınız
Evet.. gebelik olustu 7 . Haftada dusukle sonuclandı. Siz neler yaptınız
İlk denemeydı cnm allah razı olsynRabbim sabir versin canim kacinci denemendi acaba
Tabıkı sonuna kadar deneyecegımBende basladim...pazartesi gunu toplama islemi yapilacak...sebepsiz infrtlt.bizimkide...bir kez daha denemeyi dusunuyor musunuz??
Rabbim emeklerimizi bosa cikarmasin insaAllah...Tabıkı sonuna kadar deneyecegım