Tüp bebek

• Konu Sahibi Konu Sahibi Olut
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Merhaba kızlar bende tüp bebek macerasına atıldım.. yaşım 29 ama yumurta rezervin azmış.. fsh adetin 2. Günü 14 çıktı. Bir Doğum kontrol hapı verildi ilk aşama olarak 21 gün kullanmam için fsh baskılamak içinmiş.. sizleri görünce içim umut doldu.. umarım bende sizin gibi Sevinç'ler yaşayıp bebeğimi sağ salim kucağıma alırım.. bu arada tedavime asm de Prof.aydın arıcı ile devam ediyorum. Benimle tüp bebek tedavinden başlayıp gebelik haberini alana kadar neler yaptınız paylaşabilir misiniz ?!?

Arkadaşlar merhaba size bir sorum olacak yardımcı olursanız çok sevinirim Biz tüpe başlamaya karar verdik üroloji ye gittik sorunun eşimden kaynaklandıgını ve bize çocuğu olamıyor raporu verip tüpe gönderdi Ardından biz merkeze gittik bana adetimin ikinci günü gel dedi Şimdi beni adetimin ikinci günü hemen iğneleremi başlatacak yoksa benide muayene edecek mi bi sorun var diye test mest vs tüplere bakmak zorunlumu bana bi Cvp verirseniz çok sevirim arkadaşlar tşkrler

Arkadaşlar merhaba size bir sorum olacak yardımcı olursanız çok sevinirim Biz tüpe başlamaya karar verdik üroloji ye gittik sorunun eşimden kaynaklandıgını ve bize çocuğu olamıyor raporu verip tüpe gönderdi Ardından biz merkeze gittik bana adetimin ikinci günü gel dedi Şimdi beni adetimin ikinci günü hemen iğneleremi başlatacak yoksa benide muayene edecek mi bi sorun var diye test mest vs tüplere bakmak zorunlumu bana bi Cvp verirseniz çok sevirim arkadaşlar tşkrler[/QUOT. Adetin 2. günü alttan muayene oluyorsunuz ve ignelere başlıyorsunuz.

Arkadaşlar merhaba size bir sorum olacak yardımcı olursanız çok sevinirim Biz tüpe başlamaya karar verdik üroloji ye gittik sorunun eşimden kaynaklandıgını ve bize çocuğu olamıyor raporu verip tüpe gönderdi Ardından biz merkeze gittik bana adetimin ikinci günü gel dedi Şimdi beni adetimin ikinci günü hemen iğneleremi başlatacak yoksa benide muayene edecek mi bi sorun var diye test mest vs tüplere bakmak zorunlumu bana bi Cvp verirseniz çok sevirim arkadaşlar tşkrler
Merhaba testleri yapmadan tedaviye başlamaz herhalde başlamamalı. Adetin ikinci günü büyük ihtimal yumurtlamana bakacak daha sonra bazı testler isteyecek ve ondan sonra tedaviye başlayacak. Benim bildiğim süreç bu.

Merhaba kızlar bende tüp bebek macerasına atıldım.. yaşım 29 ama yumurta rezervin azmış.. fsh adetin 2. Günü 14 çıktı.
Merhaba,
Umarım tedaviniz başarılı olmuştur. Benim AMH 0,38 fsh 16 çıktı yaşım 39 kaliteli bir embrio transferi yaptırdım dün.

Tek kaliteli yumurta ile dün transfer yaptırdım. 39 yaşındayım AMH 0,38 FSH 16 ideal şartlar değil tabi:). Aşama aşama sizlerle paylaşacağim. İlk seferim ve dondurarak yaptırdık. Umarım ilk seferde tutar. Son yıllardaki gelişmeler dolayısıyla eski yeni deneyimlerin paylaşılması iyi olur diye düşündüm. Tutan arkadaşlar yaş ve amh rezervini yazabilirmi? Sanırım tek yumurta ve yaş faktörü beni korkutuyor... tutunsun diye iki günden beri yatıyorum.

Merhaba Arkadaşlar
o okadar mutluyum ki sizlerle paylaşmak istedim. 12.gün yani cumartesi günü kan testi yaptım ve sonuç 577.18 çıktı yani HAMİLEYİM... Allah'ıma binlerce kez şükürler olsun. Eşim ve ben hastanede sarılığ sarılıp nasıl ağladık sizlere anlatamam çok harika bir duygu Rabbim her isteyene nasip etsin inş. 10 gün sonra yani 3.kasım günü kalp atışı ve keseyi görmeye gidicem :):anneadayı::bicak::nazar:
Merhaba arkadaşım hayırlı olsun gebeliğin..Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.Transferden sonra belirtilerin ne zaman başladı? Benim transferimin 4.günü bugün belirti aramayayım diyorum ama duramıyorum.

Tüp bebek sonucum kanda 13. Gün negatif ama doktor endometriumun gayet iyi 2 gün sonra gel kan değerine bakalım dedi zaten negatif kanda 15.gün pozitif olma ihtimali varmı sizce

Tüp bebek sonucum kanda 13. Gün negatif ama doktor endometriumun gayet iyi 2 gün sonra gel kan değerine bakalım dedi zaten negatif kanda 15.gün pozitif olma ihtimali varmı sizce Lütfen yardım edin :(

Back
X