Sizde sorunnneydı kaçıncı denemede olduBahçeci umut tüp bebek merkezi. Çok şükür Mevlama ikiz kızlarım şuan 5 aylıklar
Bende pko eşimde morfoloji sorunu vardı. İkinci denememizde tuttu çok şükür ama bahçecide ilk denememiZdiSizde sorunnneydı kaçıncı denemede oldu
Şu an fiyat bu mu canım benim sorunum tüplerimin bağlı olmasıCanm cem demireli onerıyorum mutlaka gorus. Tum tedavı 6000+ilaç 1000-1500
Merkezden memnun kaldım ben hemşirelwe ekıp ılgı doktorum ..
Senın sorun neydı?kacıncı deneme
İlk defa olacak kendime verdiğim bi ceza bu benim senin problem nedir kaçıncı denemen kuzumCanm cem demireli onerıyorum mutlaka gorus. Tum tedavı 6000+ilaç 1000-1500
Merkezden memnun kaldım ben hemşirelwe ekıp ılgı doktorum ..
Senın sorun neydı?kacıncı deneme
Kendıne verdıgın ceza derken canım..İlk defa olacak kendime verdiğim bi ceza bu benim senin problem nedir kaçıncı denemen kuzum
Ben kendim bağlatmıştım tüplerimi canım sebep o ilk evliliğimde soğudum her şeyden bu ikinci evliliğim şimdi çok pişmanım fiyat iyi o zaman çoğu yere göre doktor da çok iyi bitine benziyor araştırdımKendıne verdıgın ceza derken canım..
benım 2.denemem olacak ilki düşük oldu..
sebepsz ınfertılıte bızımkı cnm
Bu fıyat guncel fıyat
İnşallah her şey güzel olur canım senin de bana yakın bide Ataşehir o da önemliBen kendim bağlatmıştım tüplerimi canım sebep o ilk evliliğimde soğudum her şeyden bu ikinci evliliğim şimdi çok pişmanım fiyat iyi o zaman çoğu yere göre doktor da çok iyi bitine benziyor araştırdım
Bende sigortalıyım ama raporum Yok çıkaramıyorum aklıma yatan bi yer orası bakalım hayırlısı olsun senin tedavi bitti mi peki canımBen bahçeci fulyaya gittim ama Anadolu yakasındaki merkezi de iyiymiş sgk da geçiyo kızlar
Nereye gittin canım inşallah olumlu sonuçlanır Allah gönlüne göre versinİyigeceler arkadaşlar transferimin 8.günü ve beni heyecan basıyooooo
Bitti canım bebe peşinde koşuyorum tüm gün ben=) darısı başınızaBende sigortalıyım ama raporum Yok çıkaramıyorum aklıma yatan bi yer orası bakalım hayırlısı olsun senin tedavi bitti mi peki canım
İnşallah canım ya :))Bitti canım bebe peşinde koşuyorum tüm gün ben=) darısı başınıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?