Sorununuz tam olarak nedir tedavi oldunuz mu hiçMerhabalar. 13 yıldır evliyım ve çocuk doğuramıyorum. Seneler doktorlara gidip bu problemi çözmeye çalışıyordum,ama gördüğünüz gibi hala çözemedim,zamanlar değişip yeni ve çağdaş teknoloji üretiyorlar,bana tavsiye edebilecek bir şeyiniz var mı?
canım bende yarın görüşmeye gideceğim süreç nasıl ilerliyor.kaçıncı denemende oldu. allah Bebişlere sağlık ve uzun ömür versinBahçeci umut tüp bebek merkezi. Çok şükür Mevlama ikiz kızlarım şuan 5 aylıklar
Şahın zeteroglunu tavsıye edıyorum.Merhabalar. 13 yıldır evliyım ve çocuk doğuramıyorum. Seneler doktorlara gidip bu problemi çözmeye çalışıyordum,ama gördüğünüz gibi hala çözemedim,zamanlar değişip yeni ve çağdaş teknoloji üretiyorlar,bana tavsiye edebilecek bir şeyiniz var mı?
İyi bi doktor mu,ona nasıl ulaşabilirim?Şahın zeteroglunu tavsıye edıyorum.
Pkos tüp bebekte sıkıntı oluyormu ben de bu ay başlıcam pkos problemim var bu konu ile ilgili cvp verebilirseniz çok mutlu olurumBende pko eşimde morfoloji sorunu vardı. İkinci denememizde tuttu çok şükür ama bahçecide ilk denememiZdi
cok ıyı bır hekım bursa acıbadem hastanesınde.İyi bi doktor mu,ona nasıl ulaşabilirim?
Merhaba ben pazartesi kalamis tup bebek merkezinde omer ozdemir ile basliyorum.fiyat 6000 tl ve arti ilac parasi oda yaklasik 2000 tl dediler caninarkaşlar mrb İstanbul anadolu yakasında tüp bebek merkezi öneren var mı bide fiyatları bilen var mı durumum çok iyi değil kredi çekeceğim yardımcı olur musunuz
Bende benim gibisi yok diye dusunurdum hep.bende yaklasik 15 yil evvel ceza vermistim kendime.aklima tukureyim.simfi ikinci evlilik yas 44 esim 42 ve bebek istiyoruz pazartesi kalamis tup bebek merkezinde basliyorum ins olumlu olur.Ben kendim bağlatmıştım tüplerimi canım sebep o ilk evliliğimde soğudum her şeyden bu ikinci evliliğim şimdi çok pişmanım fiyat iyi o zaman çoğu yere göre doktor da çok iyi bitine benziyor araştırdım
Benim de 2 . Evliliğim ben 26 yaşındayım eşim 33 çok pişman oldum ama işte o psikolojiyle birde baskıyla oldu ameliyat sayım fazla diye de olmasın istedim ama o düşüncem çok yanlışmış sezeryana bi sayı koymak yanlış bunu çoğu doktor söylüyor bu kadar ilerlemişsen tıp bir de rabbim yardımcın olsun senin de bende Nisa'n sonu başlayacağım şimdi vitamin hayıt suyu kullanıyorumBende benim gibisi yok diye dusunurdum hep.bende yaklasik 15 yil evvel ceza vermistim kendime.aklima tukureyim.simfi ikinci evlilik yas 44 esim 42 ve bebek istiyoruz pazartesi kalamis tup bebek merkezinde basliyorum ins olumlu olur.
Canim bitti benm tedavim bir bebegim oldu darisi basiniza once allahim sonra Bahçecinin sayesndeBende sigortalıyım ama raporum Yok çıkaramıyorum aklıma yatan bi yer orası bakalım hayırlısı olsun senin tedavi bitti mi peki canım
Canim era testi car enerjik embriyo second falan car yeni cikan bence bir kez daha deneMerhabalar. 13 yıldır evliyım ve çocuk doğuramıyorum. Seneler doktorlara gidip bu problemi çözmeye çalışıyordum,ama gördüğünüz gibi hala çözemedim,zamanlar değişip yeni ve çağdaş teknoloji üretiyorlar,bana tavsiye edebilecek bir şeyiniz var mı?
merhaba bahçecide hangi doktora gttn peki hemen işlemlerin başladımı yoksa embriyo bekletme falan oldumuCanim bitti benm tedavim bir bebegim oldu darisi basiniza once allahim sonra Bahçecinin sayesnde
Canım Mustafa bahceciye gittim önce laparoskopi oldum yapışıklık falan da vardı bende mıyom fln sonra tüp bebek o yüzden rahim dinlendirme yapıldı banamerhaba bahçecide hangi doktora gttn peki hemen işlemlerin başladımı yoksa embriyo bekletme falan oldumu
anlşadım cnmyaa genelde bekletip para alıyorlarmışCanım Mustafa bahceciye gittim önce laparoskopi oldum yapışıklık falan da vardı bende mıyom fln sonra tüp bebek o yüzden rahim dinlendirme yapıldı bana
Mrb canım tedavin bitti mi merak ettim nasıl oldun benim de az kaldıBende benim gibisi yok diye dusunurdum hep.bende yaklasik 15 yil evvel ceza vermistim kendime.aklima tukureyim.simfi ikinci evlilik yas 44 esim 42 ve bebek istiyoruz pazartesi kalamis tup bebek merkezinde basliyorum ins olumlu olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?