Tüp Bebek Merkezleri Tüp bebek

• Konu Sahibi Konu Sahibi 3419
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Merhabalar. 13 yıldır evliyım ve çocuk doğuramıyorum. Seneler doktorlara gidip bu problemi çözmeye çalışıyordum,ama gördüğünüz gibi hala çözemedim,zamanlar değişip yeni ve çağdaş teknoloji üretiyorlar,bana tavsiye edebilecek bir şeyiniz var mı?
Sorununuz tam olarak nedir tedavi oldunuz mu hiç

Tabii canım. Umudum sakın asla kaybetme! Allah'a dua hep et, ona dua ettiğim zaman duama cevap hep verir, yeter ki güvenin içinde olsun. Tıp hep gelişme yapar arkadaşım. Bu günlerde ülkemizde çok klinik filan var kısırlıktan kurtaran. Duruma da bağlı her şey tabii. Bazi defa bunlar erkeğe bağlı nedenler, hormonal bozuklar filan. Bi de tabii ki kadına bağlı nedenler. Senin problem hangisi peki? Daha teferruatlı anlatabilir misin bize?

merhabalar tup bebek konusunda kesınlıkle Sahın Zeteroglunu tavsıye ederım.9 senelık evlıyım Şahın Zeteroğlu ve ekıbı sayesınde 9 senelık evlat hasretım sona erdı. Baska merkezlerde 3 kez denedım ustumde sadece deney yapıldı.Doktora soru sormaya korkuyordum. ama Doç .Dr Şahın Zeteroğlunu ınternetten aratırıp onla gorusmeye gıttım. ılk gorusmede pozıtıf ve guvenılır bır hekım oldugunu hıssettım bana bunu hıssettırdı.ve ılk denemede pozıtıf cevabını aldım. suan ıkız bebeklerım var. Herkese tavsıye ederım. ŞAhın Zeteroglu ve ekbıne cok tesekur ederım. ıyıkı sızın gıbı guler yuzlu ve ısını severek yapan ınsanlar var hayattımızda

Merhabalar. 13 yıldır evliyım ve çocuk doğuramıyorum. Seneler doktorlara gidip bu problemi çözmeye çalışıyordum,ama gördüğünüz gibi hala çözemedim,zamanlar değişip yeni ve çağdaş teknoloji üretiyorlar,bana tavsiye edebilecek bir şeyiniz var mı?
Şahın zeteroglunu tavsıye edıyorum.

Bende pko eşimde morfoloji sorunu vardı. İkinci denememizde tuttu çok şükür ama bahçecide ilk denememiZdi
Pkos tüp bebekte sıkıntı oluyormu ben de bu ay başlıcam pkos problemim var bu konu ile ilgili cvp verebilirseniz çok mutlu olurum

arkaşlar mrb İstanbul anadolu yakasında tüp bebek merkezi öneren var mı bide fiyatları bilen var mı durumum çok iyi değil kredi çekeceğim yardımcı olur musunuz
Merhaba ben pazartesi kalamis tup bebek merkezinde omer ozdemir ile basliyorum.fiyat 6000 tl ve arti ilac parasi oda yaklasik 2000 tl dediler canin

Ben kendim bağlatmıştım tüplerimi canım sebep o ilk evliliğimde soğudum her şeyden bu ikinci evliliğim şimdi çok pişmanım fiyat iyi o zaman çoğu yere göre doktor da çok iyi bitine benziyor araştırdım
Bende benim gibisi yok diye dusunurdum hep.bende yaklasik 15 yil evvel ceza vermistim kendime.aklima tukureyim.simfi ikinci evlilik yas 44 esim 42 ve bebek istiyoruz pazartesi kalamis tup bebek merkezinde basliyorum ins olumlu olur.

Bende benim gibisi yok diye dusunurdum hep.bende yaklasik 15 yil evvel ceza vermistim kendime.aklima tukureyim.simfi ikinci evlilik yas 44 esim 42 ve bebek istiyoruz pazartesi kalamis tup bebek merkezinde basliyorum ins olumlu olur.
Benim de 2 . Evliliğim ben 26 yaşındayım eşim 33 çok pişman oldum ama işte o psikolojiyle birde baskıyla oldu ameliyat sayım fazla diye de olmasın istedim ama o düşüncem çok yanlışmış sezeryana bi sayı koymak yanlış bunu çoğu doktor söylüyor bu kadar ilerlemişsen tıp bir de rabbim yardımcın olsun senin de bende Nisa'n sonu başlayacağım şimdi vitamin hayıt suyu kullanıyorum

Bende sigortalıyım ama raporum Yok çıkaramıyorum aklıma yatan bi yer orası bakalım hayırlısı olsun senin tedavi bitti mi peki canım
Canim bitti benm tedavim bir bebegim oldu darisi basiniza once allahim sonra Bahçecinin sayesnde

Canim era testi car enerjik embriyo second falan car yeni cikan bence bir kez daha dene

merhaba bahçecide hangi doktora gttn peki hemen işlemlerin başladımı yoksa embriyo bekletme falan oldumu
Canım Mustafa bahceciye gittim önce laparoskopi oldum yapışıklık falan da vardı bende mıyom fln sonra tüp bebek o yüzden rahim dinlendirme yapıldı bana

Canım Mustafa bahceciye gittim önce laparoskopi oldum yapışıklık falan da vardı bende mıyom fln sonra tüp bebek o yüzden rahim dinlendirme yapıldı bana
anlşadım cnmyaa genelde bekletip para alıyorlarmış

Pazartesi yumurta toplama var cok stresliyim.narkoz beni korkutuyor.iki yumurtam var su a da 17 ve 16 mm .pazartesiye dahada buyur dedi dr.su anda pazartesiyi bekliyorum.umarim yumurtalar bos cikmaz ve embriyo olusur carsamba da transfer olucak ins.daha evvel yumurta toplama yaptiran arkadaslardan azicik moral bekliyorum

Mrb canım tedavin bitti mi merak ettim nasıl oldun benim de az kaldı

Back
X