- 31 Aralık 2008
- 4.212
- 2.341
- 698
- Konu Sahibi ARTVINLI9876
-
embriyoların sağlıklı olmamasına bağlanıyor düşükler.sağlıklı olmadıkları için tutunamıyorlar ve düşük oluyormuş
ben de 2 keresinde de kimyasal gebelik yaşadım.hele ikincisinde 3 kere beta hcg testi sonrasında başıma geldi.
embriyoların sağlıklı olmamasına bağlanıyor düşükler.sağlıklı olmadıkları için tutunamıyorlar ve düşük oluyormuş
ben de 2 keresinde de kimyasal gebelik yaşadım.hele ikincisinde 3 kere beta hcg testi sonrasında başıma geldi.
SAĞLIKSIZ OLMASINDAN DÜŞÜYO DEMİŞSİN.peki benim blast emiyodu bunlara sağlıklıki 5. güne geliyor deniliyo. bende kimyasal gebelik yaşadım ama neden oldu hiç anlamış değilim.sevincim kursağımda kaldı şuan çok kötü durumdayım.2 tane dodurulmuşum var ama korkuyorum.ya buda kimyasal olursa umudumu yitirmeye başladım. arkadaşlar ayın 5 de sonucu aldım. siz kimyasal sonucu aldıktan sonra ne zaman adet oldunuz. Ben daha olmadım....... ve kaç ay sonra yola devam ettinz cevap verirseniz sevinirim ALLAH HEPİMİZİN YARDIMCISI OLSUN KALBİMİZİN MURADINI VERSİN sizin yaşadıklarnızı bende yaşadığım için sizi çok iyi anlıyorum 2. denememdi ve yaşım 40 artık son şansım 2 dondurulmuşum
arkadaşlar sağlıksız sperm sağlıksız yumurta diyorsunuzda,bizim spermlerde yumurtalarda çok kaliteliydi 2 kez dondurulmuşlarla yani 5.gün embriyoları dondurulmuştu.herşey çok güzeldi yani.yok arkadaşlar yok bunun açıklaması yok bence dr.bile neden söyleyemiyor.
çok geçmiş olsun canım.bende senin gibi değerim 278 12.günde 14.gün değer 811 herşey çok güzel sürekli evdeyim dinleniyorum birden sebepsiz kanamalar sonrasında düşük:1no2:sabretmekte zorlanıyorum bazen rabbim sabrımızı artırsın inşallah:Saruboceq::Saruboceq:
SAĞLIKSIZ OLMASINDAN DÜŞÜYO DEMİŞSİN.peki benim blast emiyodu bunlara sağlıklıki 5. güne geliyor deniliyo. bende kimyasal gebelik yaşadım ama neden oldu hiç anlamış değilim.sevincim kursağımda kaldı şuan çok kötü durumdayım.2 tane dodurulmuşum var ama korkuyorum.ya buda kimyasal olursa umudumu yitirmeye başladım. arkadaşlar ayın 5 de sonucu aldım. siz kimyasal sonucu aldıktan sonra ne zaman adet oldunuz. Ben daha olmadım....... ve kaç ay sonra yola devam ettinz cevap verirseniz sevinirim ALLAH HEPİMİZİN YARDIMCISI OLSUN KALBİMİZİN MURADINI VERSİN sizin yaşadıklarnızı bende yaşadığım için sizi çok iyi anlıyorum 2. denememdi ve yaşım 40 artık son şansım 2 dondurulmuşum
merhaba arkadaşlar,
bende ilk kez tüp deneyeceğim
yazdıklarınızın hepsini okudum hepimiz endişelerinde haklıyız ama ben en çok neden korkuyorum biliyor musunuz sonuçta merkezler bizim çocuk için yanıp tutuştuğumuzu biliyor ve ne kadar çok para harcayabileceğimizide.
ilki için nakitimiz olsa ikincisini borçla üçüncüsünü krediyle falan filan derken merkezler bu işlerden ciddi paralar kazanıyor ve bazı arkadaşlarımın dediği gibi iyi kalite olmuşken neden düşüyor diyorlar ya, ya bize iyi denilip kötu kalite konulup tutmamalsı saglanıyorsa, ikinciyi üçüncüyü deniyelim diye.
selam canım sende haklısın ama ilk denemen icin bukadar karamsar ve katı dusuncelere kapılma doktor boyle bisey yaptıgında ilk basarısız denemeden sora hasta ikinciye hemen baska merkez arar hadi ikinciye aramadı 3.cuye mutlaka arar doktorlar bunun farkında en iyisini yaparlarki tavsiye edilsin benim oldu sende oraya git denilsin diye.olmaması sadece zamanının gelmeyisinden ama dogru doktor ve merkezi secmekte cok onemli tabi
canım senin izlediğin yollar nelerdi peki
sen nerelere gittin yada gidicen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?