Tüp bebekde neden düşük oluyor

Artvinli ''tüple oluşan gebelikler mutlaka desteklenmelidir'' der tüm yayınlarda...Progestereon takviyesi , normale göre düşük riski fazla olduğu içindir...Düşük riskinin fazla olmasının sebebi de spermin rastgele seçilmiş olması...Sezaryeni bilemeyeceğim...
Tanıdığım tüp bebekler gayet sağlıklı, bizim öyle de olur inşallah...
DRlar arası farkılıklar her konuda var, sadece tüp bebekte değil...
Senin ve eşinin tekrarlayan düşükler sonrası genetik araştırmanız yapıldı mı?

merhaba arkadaşlar bende tüpbebekle üçüzlere kalan bir anne adayı idim fakat 2.ci ayımda düşük yaşadım benimde aklım mantığım bunu kabul etmiyor.en iyi hastnede en iyi dr a gittik ve sonuç kocaman bir sıfır...ama pes etmek yok tedaviye devam tıp ilerliyor birgün bu sorunun cevabıda bulunur...

evet canım birsürü testler yapıldı.eşime bana genetik testler,kanpıhtılaşması,bağışıklık sistemiyle ilgili testler,smir,rahim film vs hepsi yapıldı.test manyağı oldum:bbo:ama çok şükür hiç birşey çıkmadı.nedenini bilmemek inanın dahada zor.son çare embriyolara genetik tanı yaptırmaktı,dr onada gerek yok diyor bizde herhangi bir genetik problem çıkmadığı için.dr.bizi aile genetik danışmanınada yönlendirdi soy ağacı diye birşey var,onunla aileden gelen kalıtsal genetik problemlerini araştırdılar,oda birşey bulamadı.benden sadece genetik test istedi oda temiz çok şükür.neden oluyor kayıplar kimse birşey bilmiyor senağlama

pes etmemek en iyisi sanırım.. 4. 5. denemelerinde çocuk sahibi olanları da görüyoruz. Bana da 4 adet embryo transferi oldu.. hepsi kaliteli dedi dr. Ama tedavi sırasında alınan hormon ilaçları yüzünden rahim duvarımız inceliyomuş.. bunu takviye için de jeli düzenli kullanmak gerekiyomuş.. normal hamileliklerden daha riskli olması bu yüzden olabilir.

çok geçmiş olsun canım yaşadığın son kayıp olur inşallah.inan benimd eaklım mantığım almıyor,çok inançlıyımdır allahtan geldiğini biliyorum alın yazım.ama neden diyede sormadan edemiyorum.

transferin yenimi oldu canım.inşallah hayırlı sağlıklı bebekler nasip eder rabbim.:Saruboceq:hormon ilaçlarının rahmi incelttiğini hiç duymamıştım bizimle paylaştığın için çol saol.o yüzden jeli kullanıyormuşuz demek,hekesin ilaç dozları farklı olduğundan rahimde farklı inceliyor olabilirmi acaba.çünkü kişiye göre kimimiz iğne kimimiz jel kullanıyoruz.arkadaşlar benim bu tüp bebek tedavisinden kafam çok karıştı :1shok:ne zor işlermiş ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…