yarin tüp bebek transferim var ve Ohss oldum diye ödüm kopuyor, karnimda sislik, nefes darligi, agrilar vs yasiyorum. Eger Ohss olursam bu ikinci kez olacak. Yarin transferden sonra hastanede yatmayi istiyecem serum veriyorlarmis hic degilim evde yatip sizlanmaktan iyidir. Ohss normalde cok yumurta üreten bayanlarda ortaya cikiyor, bende pco yok ama yumurtaliklarim cok iyi calisiyor bu seferde 20 yumurta toplandi hatta iceride bir sürü kücük folikler kaldi, ise yaramaz diye onlari cikarmadilar. Bu durumda doz verirken cok dikkat etmek lazim, yavas yavas ilerleyip yumurtaliklari ohss´den kurtarmak lazim. Ilk 6 gün doktorum 225 unite ile devam ettirdi sonra sikayet ettim bu böyle olmaz cünkü usg´de en az 18 yumurta vardi böyle devam etmek mantiksiz deyince ayni doz ile devam et dedi, ama ben kendim evde 175 unite düsürmüstüm 6 gün böyle devam ettim. Eger kendini iyi biliyorsan, ve ilaclara iyi tepki gösteriyorsan doktoruna bunu anlat, herkes farkli yanit veriyor, cok yumurta üretene yüksek doz mantiksiz ve gereksiz zaten gelisen yumurtan var bide ohss olmak bunun yanina karmi?Bence doktorlarin dedigi her zaman kesinlikle dogru degil, bazen kendi doktorumuz olalim. Gizliden unitemi düsürdügüm halde hala Ohss riskim var.