kızlar tövbe tövbe allah affetsin ablam bana çok kızıo allaha isyan ediosun die ama galiba ben tüp bebkle anne olmak istemyrmçevrem yüzünden.konuşmalarını kaldıramam die
kızlar tövbe tövbe allah affetsin ablam bana çok kızıo allaha isyan ediosun die ama galiba ben tüp bebkle anne olmak istemyrmçevrem yüzünden.konuşmalarını kaldıramam die
bzde yaptıcaz bnm ailem arkadaşlarım bilecek..fakat eşimin tarafından kimse bilmeyecek kendi memleketime uzak bi yerdeyim ,eşimin tercihi tabi bu bana kalsa herkez bilsin derim..
ama beyinler küçük olunca sonuç böyle oluyor fakat bnm çenem durmaz10 senede geçse bi şeklde söylerim çünkü kayınvalidemin tüp bebekle ilgili gerici cahil düşüncelerini beynine çarpmak için....
2 çocugum oldukızlarr benim bambaşka bir derdim varr.4yıldır çeşitli sebeblerle(bende: zehirli guatır,yumurta tembelliği tüplerde zedelenme; eşimde :sperm azlığı,ilişki azlığı)
çocuğumuz olmuyor.doktorlar tüp bebek şart diyor.belki size saçma gelecek ama çeken bilir misali bu konuyu düşünmekten migren hastası oldum.doğu ilinde oturuyoruz bizim burda evlendiğin gün çocuk varmı die sorarlar 4yıl olmaması çevre için büyük bii eksiklik.burdaki zihniyeti değiştiremem onun için lütfen tüp bebek yaptırmada ne var demeyin.bizim burd açok farklı bakıolar tedaviyle olan çocuğa ben birkez yaptırdım inş gebe değilimdir tutmamıştır die dua ettim çevrenin dilinden psikolojim bozuldu.
sorum şu siz tüp bebek yaptırıdnızı kimlerle paylaştınız çevrenin tepkisi ne oldu??
çevremde yaptıranlar hep gizli yaptırdı ama benim öyle bi şansım yok.parayı eşimin ailesi verecek onun için mutlaka duyarlarrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?