- 14 Ekim 2023
- 27
- 11
- 3
- 37
- Konu Sahibi kitapkurduhtc
-
Kendisi üzmeyin lütfen Allah istedikten sonra hiçbir şey imkansız değil ol der ve olur sadece dua edin hakkınızda hayırlısı olsunDun tup bebekle bile şansımın %1 olduğunu öğrendim. Doktor tıbben yapacak hicbirsey yok ama Allah dilerse olur dedi. Sadece bu cümleye tutundum.Ama... Sanırım yavaş yavaş depresyona giriyorum dedim.
Allahim hakkımda hayırlı olan neyse beni ona alıştır. Beni isyana düşmekten koru diye dua ederken, Sadece 5 dk sonra Filistin haberlerine bakınca derdimden utandım.
Aklım kalbim bedenim altüst. Allah bütün kardeşlerimize yardım etsin.
Kendisi üzmeyin lütfen Allah istedikten sonra hiçbir şey imkansız değil ol der ve olur sadece dua edin hakkınızda hayırlısı olsun
Pardon bu arada amh 0.41 . Ama aylardır yumurtlama bile olmuyor.Tek tup kapalı amh 0.1 yumurta cok kalitesiz e2 cok yüksek. Daha bir sürü şey. Akdeniz anemisi var değerlerim yukselmiyor.
Ankara da prof murat sönmezer i tavsiye ederim. Yapılan tüm testler ile gidin bi muayene olun. Ülkede dünyada birincil denemeleri var. Gayet basarili.Tek tup kapalı amh 0.1 yumurta cok kalitesiz e2 cok yüksek. Daha bir sürü şey. Akdeniz anemisi var değerlerim yukselmiyor.
Hepimizin bir derdi var senin gebelik şansın yok diyorlar benim de 2 yılda altı gebelik kalp atışı duymadan düşüyor heves bile edemiyorum artık bazen bende çok umutsuzluğa kapılıyorumDun tup bebekle bile şansımın %1 olduğunu öğrendim. Doktor tıbben yapacak hicbirsey yok ama Allah dilerse olur dedi. Sadece bu cümleye tutundum.Ama... Sanırım yavaş yavaş depresyona giriyorum dedim.
Allahim hakkımda hayırlı olan neyse beni ona alıştır. Beni isyana düşmekten koru diye dua ederken, Sadece 5 dk sonra Filistin haberlerine bakınca derdimden utandım.
Herkesin imtihani bi başka. Bu dünyaya sınanmaya geldik. Ama sabredenlerin mukafatina talip olacağız. Allah yardımcınız olsun Hayirli olanı en kolay en güzel şekilde nasip etsin .Hepimizin bir derdi var senin gebelik şansın yok diyorlar benim de 2 yılda altı gebelik kalp atışı duymadan düşüyor heves bile edemiyorum artık bazen bende çok umutsuzluğa kapılıyorum
Tesekkur ederim. Ama sanırım bi süre düşünmek bile istemiyorum. Akışına bırakıp başka şeylerle uğraşacagim. Ama ekran görüntüsü aldım dr ismini. Cok teşekkür ederimAnkara da prof murat sönmezer i tavsiye ederim. Yapılan tüm testler ile gidin bi muayene olun. Ülkede dünyada birincil denemeleri var. Gayet basarili.
Bide murat beyden yorum alın derim.
Tüpler tüp bebeği etkilemez, çok düşük amh ile de kaliteli yumurta elde edilebilir. Kalitesizliği yaşınızdan kaynaklı mı? 40 altıysanız gayet de umut vardır birkaç dr dan daha görüş alın ve çok geç kalmadan tedaviye başlayınTek tup kapalı amh 0.1 yumurta cok kalitesiz e2 cok yüksek. Daha bir sürü şey. Akdeniz anemisi var değerlerim yukselmiyor.
35 yaşındayım. Bi süre dinlenip tekrar düşüneceğim.teskkur ederimTüpler tüp bebeği etkilemez, çok düşük amh ile de kaliteli yumurta elde edilebilir. Kalitesizliği yaşınızdan kaynaklı mı? 40 altıysanız gayet de umut vardır birkaç dr dan daha görüş alın ve çok geç kalmadan tedaviye başlayın
Dun tup bebekle bile şansımın %1 olduğunu öğrendim. Doktor tıbben yapacak hicbirsey yok ama Allah dilerse olur dedi. Sadece bu cümleye tutundum.Ama... Sanırım yavaş yavaş depresyona giriyorum dedim.
AminHerkesin imtihani bi başka. Bu dünyaya sınanmaya geldik. Ama sabredenlerin mukafatina talip olacağız. Allah yardımcınız olsun Hayirli olanı en kolay en güzel şekilde nasip etsin .
40+ Yaş 0.1 amh ile tüp bebekle gebe kaldım. Umudunu kaybetme.
Takip edeceğim bugun spora başlıyorum zaten onu da yaparım inşallah .Canım instagramdan bir gebenin günlüğü sayfasını takip etmeni öneririm. Orada ne düşük amh lar ile tek tüple hamile kalan bi sürü insan var. Umudunu kaybetme. Yumurtlama masajı videoları var onları izle lütfen ve adetin bitince 3 gün sonradan itibaren yumurtlamaya kadar yumurtlama masajı yap. Beslenmeni düzeltirsen mutlaka yumurtlaman olur. Avakado, kabak çekirdeği, nar suyu, incir tüket mutlaka. Omega 3 al ( mutlaka trigliserit formu olsun) d vitaminin düşükse d vitamini takviyesi al mutlaka. İnan bana d vitamini ve omega 3 yumurta kalitesini aşırı artırıyor. Eğer fsh değerin yüksekse hayıt otu içerek düşünebilirsin. Allahtan umut kesilmez ben olacağına inanıyorum
Allah razı olsun. Gerçekten çok umut veren bi yazı. Insallah.Öncelikle aminFilistin hepimizin çok ağır imtihanı. Rabbim onların da yardımcısı olsun, bizlere de yardımcı olma fırsatları nasip etsin inşaallah
Şansınızın %1 olma konusunda ise, kaç yıldır deniyorsunuz, yaşınız kaç bilmiyorum ama Rabbim dilediyse çocuğu olmaz diyenlerde bile oluyor. Bir tanıdığımın ilk çocuğundan sonra doktorlar başka çocuğun olmaz demişlerdi ama 13 gibi bir yıl sonra beklemedikleri bir anda çocukları oldu. Rabbimden umudunuzu kesmeyin. O verirse de imtihandır vermezse de. Hayırlısıyla en hayırlı zamanda size de nasip edecektir inşaallah. Ayrıca dün bir paylaşım gördüm. Umarım size yardımcı olur. Bu konuyu okumanızı tavsiye ederim.
Thread '6 Yıl Sonra Çörekotu Mucizesi İle Gebelik Müjdesi / Belirtiler' 6 Yıl Sonra Çörekotu Mucizesi İle Gebelik Müjdesi / Belirtiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?