- 22 Ocak 2012
- 5.885
- 3.889
- 398
- Konu Sahibi KelebekAfyon
-
Fertility friend'e giriyor musun? grafik üstünde görmek lazım.İnşallah öyle olur. 4.gün 37.2 bugün 5.gün 37.0 biraz korktum aslında daha var test günüme ama. Günlük 1-2 derece fark normal mi
Girdim ama o kısmı göremedim. Benim yumurtlamadan sonra bu değerlere ulaşırdı zaten ama şimdi korkuyorum düşecek diye. Bende çikolata kisti ve rezerv azlığı olduğu için çok tedirgin oluyorum.Fertility friend'e giriyor musun? grafik üstünde görmek lazım.
Benim de ç.kistim var. Korkma. İnşallah olur.Girdim ama o kısmı göremedim. Benim yumurtlamadan sonra bu değerlere ulaşırdı zaten ama şimdi korkuyorum düşecek diye. Bende çikolata kisti ve rezerv azlığı olduğu için çok tedirgin oluyorum.
Çok teşekkür ederim inşallah. İşte rezervin düşük olması beni daha çok korkutuyor. Senin böyle bi problemin var mıydı?Benim de ç.kistim var. Korkma. İnşallah olur.
Kısmen vardı. Sağ yumurtalığımdan çikolata kisti için ameliyat olmuştum. O yumurtalıktan tüp bebekte yumurta alamadık hiç. 2-3 tane büyürdü ama olgunlaşmazdı. Genelde kalitesiz olurdu. O sebeple tek yumurtalıkla devam ettik diyebilirim. AMH değerim de düşüktü. Her denemede ortalama 11-14 yumurta olurdu. O sebele çok rezerv azlığı diyemem.Çok teşekkür ederim inşallah. İşte rezervin düşük olması beni daha çok korkutuyor. Senin böyle bi problemin var mıydı?
Teşekkür ederim cevapladığın için allah çocuğunu sana bağışlasınKısmen vardı. Sağ yumurtalığımdan çikolata kisti için ameliyat olmuştum. O yumurtalıktan tüp bebekte yumurta alamadık hiç. 2-3 tane büyürdü ama olgunlaşmazdı. Genelde kalitesiz olurdu. O sebeple tek yumurtalıkla devam ettik diyebilirim. AMH değerim de düşüktü. Her denemede ortalama 11-14 yumurta olurdu. O sebele çok rezerv azlığı diyemem.
Çok teşekkür ederim inşallah. İşte rezervin düşük olması beni daha çok korkutuyor. Senin böyle bi problemin var mıydı?
Aradan yil gecmis... ins gorur cevap verirsiniz. Atesinizi olctunuz mu sonucu cok merak ediyorum??? Ben transfer olali atesimi olcuyoru. Transferden oncesi atesim maximum 36.2 olurdu. Fakat transferden beri 36.5 cikiyor ve transferimin 10.gunu (transfer gununu de sayarsak)Var mi tüp bebek yapip ateş ölçen?
malesef tup bebekte ates yaniltici oluyor sanirim ilaclardan. ilk denemede atesim cok yuksek seyretti ve sonuç pozitifti, ikinci denemede ates düşük seyretti ama yine pozitifti, üçüncü denemede ates yuksek seyretti ama sonuç negatiftiAradan yil gecmis... ins gorur cevap verirsiniz. Atesinizi olctunuz mu sonucu cok merak ediyorum??? Ben transfer olali atesimi olcuyoru. Transferden oncesi atesim maximum 36.2 olurdu. Fakat transferden beri 36.5 cikiyor ve transferimin 10.gunu (transfer gununu de sayarsak)
Ates konusunda lutfen aydinlatir misiniz bilginiz varsa...
Anladim canim cok tsk ederim. Ins pozitiflerini saglikla kucagina almissindir. Ben de pazartesi kan testi gunum cok gerginimmalesef tup bebekte ates yaniltici oluyor sanirim ilaclardan. ilk denemede atesim cok yuksek seyretti ve sonuç pozitifti, ikinci denemede ates düşük seyretti ama yine pozitifti, üçüncü denemede ates yuksek seyretti ama sonuç negatiftiinsallah sizin saglikli sekilde pozitif olur
malesef cnm hep kimyasal gebelik olduAnladim canim cok tsk ederim. Ins pozitiflerini saglikla kucagina almissindir. Ben de pazartesi kan testi gunum cok gerginim
Rabbim insss en kisa zamanda bebisini nasip edecektir... amin...malesef cnm hep kimyasal gebelik olduinsallah seninki pozitiftir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?