Tüp bebekle hamile kalan arkadaşlar vücut ısınız kaç derece biliyormusunz

KelebekAfyon

ALLAH'IM BİR MUCİZE ....
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2009
1.413
8
641
mrh güzel anne adayları hamiş oldugunuzu öğrendikten sonra vucut ısınızı ölçdüzmü .kaç dereceye yazarsanız çok sevinirim.benim bugun transverin 8. günü ve vucut sıcaklığım 37.6 hamişLerde artış olurmuş.ben inanamıyorum ama RABBİMİMDEN BİR MUCİZE BEKLİYORUM..... YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM.ŞİMDİDEN GÜZEL BİR HAMİLELİK GEÇİRİN VE SAĞLICAKLA BEBİŞLERİNİZ KUCAKLARINIZA ALIN.DARISI BEN VE BENİM GİBİ İSTEYENLERE OLSUN.

Cnm bugun nasil vucut ISin? Ben dayananadim baktim sabah 36.2 moralin gene bozuldu ya Ben aslinda hicbir belietiye inanmiyorum sadece vucut isisi onemli gibi geliyor... Keske birileri bize yazsa aydinlansak

Yazmıyorlar canım benim bende çok isterim bize hamile arkadaşların yardımcı olmasını.

CNm bugun olctun mu atesi? Bende isi falan yok hatta surekli usunme modundayim
Cnm senin yari 11. Gun pazar ozeller kapali olur genelde yarin cikar ya baktirsana..ben 11. Gun baktircam

Kızlar bugün 7. haftam bitti benim. Geçenlerde grip olmuştum aeim var mı bakayım diye bir ölçtüm 36.5 çıktı ateşim. Belki de yükselişi takipp etmek için ovulasyon sürecinde yapıldığı gibi sabah yataktan kalkmadan ölçmek gerekiyordur .

CNm bugun olctun mu atesi? Bende isi falan yok hatta surekli usunme modundayim
Cnm senin yari 11. Gun pazar ozeller kapali olur genelde yarin cikar ya baktirsana..ben 11. Gun baktircam

canım benim sıcaklı 37.1 çıktı.pazar 12 gün olıyor benim bugun yada yarın baktırayım diyorum eşim geceden çıktı şimdi uyuyor cuma namazı için kalkar ozamn ona söyleyeceğim.gidelim artık ne olacaksa olsun.özlemmmmmm ben çok korkuyorum:18::18::18: yaaaaaaaaaaaa.Allahım sana sığındım şu mubarek cuma günü.sen bize yardım ett.

HAMİLLEĞİN HAYILI OLSUN ARKADAŞIM NE MUTLU SANASAĞLICAKLA AL KUZUNU KUCAĞINA DARISI BİZE OLSUN İNSALLAH.BİZLEREDE DUA ET OLURMU CVP VERDİĞİN İÇİN TEŞEKKÜRLER ÖZLEM BAK KUZUM ARKADAŞINDA 36 .5 MİŞ.YANİ BENCEDE ANLAYAMAYIZ SIKINTI YAPMA.

Cnm bugun nasil vucut ISin? Ben dayananadim baktim sabah 36.2 moralin gene bozuldu ya Ben aslinda hicbir belietiye inanmiyorum sadece vucut isisi onemli gibi geliyor... Keske birileri bize yazsa aydinlansak

Ben bakıp yazıyım mı?? Ama o belli etmz cnm sanmıyorum daha embrio şeklinde hamileliğin 1.haftasından sonra yani yerleşmeden 1hafta sonra belli olması lazım beta da yükseldiği için ısı da artar kısaca ısı artıyorsa beta da yüksek oluyor

Cnm ayrıca ben 8.gün donuyordum midem de bulanmıştı ve kesin grip oluyorum kahretsin demiştim benim grip belirtim üşüme ve bulantıyla başlar. Nasıl üşüdüğümü de anlatamam buzdolabında gibiydim

Bilmiyorum cnm Ben anlamadim isi normalde kendim termometre gibiyim ovulasyonu direk anlarim adet olacagim gunude Bu kez isida artis yok benim buz gibiyim hatta, olduysa oldu zaten neyapsak bos olmadiysa
Cnm valla Ben sanada cok heyecanlaniyorum insallah rabbim nasip etmistir bana cikar gibi geliyor bugun olmasa bile yarin cikar

Yaa bak simdi gene bir garip oldim ya battaniye yatiyom valla
Dun garibim esim elinde elinde ates olceri getirmis biryandan olcuyor usteme battaniye sarmis bide kendi sariliyor ates olcuyor iyimi oyle yapinca agladim cocuk gibi kendimizi kandoriyoruz yazik Adam bi kendini bir beni olcuyor

Cnm kaçıncı günün 9. Değil mi? Kelebeğin 10 sanırım. Termımetreyi bulamam şimdi birazdan bakarım inşallah yazarım o vakit. Bu kadar sitres yapma canım ya ağlama öyleee üzüldüm ruh haline bişey söyliyim mi? Emin ol aynı yollardan ruh hastası modunda geçtim ama gebeliğimi öğrendiğimden beri herleşeyi unuttum hiç yaşamamış gibiyim sizde öyle olucaksınız inşallah boşuna üZülmemeli. Tekrar tekrar denersinz eşinde ..perm sende yumoş olsun yeterkii bak bi arkadaşım var eşi oazosperm tüp bebek bile deniyemiyorlar kayınvalidesinin evinde oturuyor lüx bi ev ve 1hücre için bile bütün servetlerini feda etmeye hazırlar düşünebiliyor musun burdaki çaresizliği. Kasma artık kendini ve şükret

7. Gunum cnm korku panik heyecan hatsafada rabbim insallah nasip ederde son olur Bu bekleyis cok yipratici oluyor sende iyi bilirsin bazen umutsuzluga kapiliyor insan tek carem dua umarin kaderimde vardir
SEN transferinden sonra nasil davrandin? Ya Ben acaba cok mu hareketliyim yemegimi yapiyorum bulasiklari yerlestiriyorum oyle surekli yatmuyorum AMA dikkatli hareket etmeye calisiyorum herkes tests kadar yatiyorum falan deyince korkuyorumda gerci cokta inanmiyorum yatma olayina nebiliyim iste insan genede etkileniyor

Yok cnm hiç yatmadım 3.gün gezmeye 5.gün yurt dışına çıktım eşimle sabah çıkıp akşam dönüyorduk otele çok yorulduğumda oluyordu sadece yükseğe uzanmadım gerilmemeye çalıştım ama ben kesin tutmadı ümidiyle 5.gün seyahate çıkmıştım. Çok yatmak kandolaşımını yavaşlattığı için daha sakıncalı. Sonra o kadar gezintinin bedelini ödedim ama yine de ucuz atlattım 11.gün pembe lekeyle arkadından kahve leke olayını yaşadım dr. İğnelerle tutunmayı güçlendirdi Allah korusun bebeğimi kaybediyordum. Yaa acaba diyorum kesin tutmadı düşüncesiyle rahat hayatıma döndüğüm için mi acaba gebe kaldım bilmiyorum diğerlerinde hep çok dikkat etmiştim sürekli de panik halindeydim burdan bi arkadaş da aynı şekilde çok rahattı tek embrio transferiyle hamile kaldı hiç umursamadı ister tutsun ister tutmasın modundaydı o yüzden tek embrio koydurdu diğerlerini dondurdu

Arkadaşlar bu topiğin açılalı biraz zaman olmuş. Ben sizleri ateş ölçme topiğinden hatırlıyorum. Bu ateş ölçme işi strese stres katıyor ama şimdiye kadar beni hiç yanıltmadı.

Ben şu an 3. tüp bebeğimi deniyorum. Daha önceden bir taze bir de dondurulmuş denememiz var. Taze embriyo transferinde ateşim hiç düşmemişti 37'lerdeydi ama sonuç negatif. Zaten tüp bebekte progesteron aldığın için ölçmeni önermiyorlar. O ateşi yüksek tutuyor. Ben yinede meraktan ölçmüştüm. İkincisinde ise adete yakın düştü ve o da negatif. Progesterone rağmen düştü yani. Bu sefer transferden sonraki 3. gün ve yine 36.2'ye düştü! Yani yumurtlamadan sonraki 6. gün ediyor. Bu kadar erken nasıl düşer anlamış değilim. Ama düşünce de benim umudum kalmıyor. Fertilityfriend sitesinde tüp bebek yapıp hamile kalanların grafiğine baktım hiç düşmemiş. Düşmesi yeteri kadar progesteron olmadığını gösteriyor galiba. Ama onu da anlamıyorum çünkü her sabah jel yapıyorum, geçen cuma da iğne olmuştum.

Ben ateşim düştüğü gün olmadı diye düşündüm. Haftaya salı test günüm. İnşallah pozitif çıkar da ateş beni ilk defa yanıltmış olur.

Son düzenleme:
Arkadaşlar bende tüp bebek tedavisi sırasında ateş takibi yapıyorum. Bu sayfa aslında gerçekten çok faydalı ama gerilerde kalmış. Hamile arkadaşlar lütfen ateş takibi yaptıysanız bizi aydınlatın. Progesteron almamıza rağmen oynayan ateş normal midir? Mesela bir hamile arkadaş 36.5 ölçmüş değerini. Bir diğer arkadaşta ara ara üşüme ara ara sıcak basması oluyor ateşi takma kafana demiş. Ama başka bi referan yok. Ben bu progesterona rağmen ateş düşer mi ve kanama başlar mı konusunu çok merak ediyorum.

Merhaba bu yazıyı yazalı çok olmuş ama Ateş ölçme yöntemi sizde işe yaradı mı?

Merhaba bu yazıyı yazalı çok olmuş ama Ateş ölçme yöntemi sizde işe yaradı mı?
Evet yaradı :) ama şu şekilde;
Ateşim düştüğünde hep negatif oldu
3 kere Ateşim düşmedi; biri negatif diğer ikisi pozitif
Yani Ateşin yüksek kalırsa muhtemelen hamilesin

Evet yaradı :) ama şu şekilde;
Ateşim düştüğünde hep negatif oldu
3 kere Ateşim düşmedi; biri negatif diğer ikisi pozitif
Yani Ateşin yüksek kalırsa muhtemelen hamilesin
İnşallah öyle olur. 4.gün 37.2 bugün 5.gün 37.0 biraz korktum aslında daha var test günüme ama. Günlük 1-2 derece fark normal mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…