- 3 Şubat 2009
- 1.413
- 8
- 641
- Konu Sahibi KelebekAfyon
-
CNm bugun olctun mu atesi? Bende isi falan yok hatta surekli usunme modundayim
Cnm senin yari 11. Gun pazar ozeller kapali olur genelde yarin cikar ya baktirsana..ben 11. Gun baktircam
Kızlar bugün 7. haftam bitti benim. Geçenlerde grip olmuştum aeim var mı bakayım diye bir ölçtüm 36.5 çıktı ateşim. Belki de yükselişi takipp etmek için ovulasyon sürecinde yapıldığı gibi sabah yataktan kalkmadan ölçmek gerekiyordur .
Cnm bugun nasil vucut ISin? Ben dayananadim baktim sabah 36.2 moralin gene bozuldu ya Ben aslinda hicbir belietiye inanmiyorum sadece vucut isisi onemli gibi geliyor... Keske birileri bize yazsa aydinlansak
canım benim sıcaklı 37.1 çıktı.pazar 12 gün olıyor benim bugun yada yarın baktırayım diyorum eşim geceden çıktı şimdi uyuyor cuma namazı için kalkar ozamn ona söyleyeceğim.gidelim artık ne olacaksa olsun.özlemmmmmm ben çok korkuyorum:18::18::18: yaaaaaaaaaaaa.Allahım sana sığındım şu mubarek cuma günü.sen bize yardım ett.
Cnm ayrıca ben 8.gün donuyordum midem de bulanmıştı ve kesin grip oluyorum kahretsin demiştim benim grip belirtim üşüme ve bulantıyla başlar. Nasıl üşüdüğümü de anlatamam buzdolabında gibiydim
Cnm kaçıncı günün 9. Değil mi? Kelebeğin 10 sanırım. Termımetreyi bulamam şimdi birazdan bakarım inşallah yazarım o vakit. Bu kadar sitres yapma canım ya ağlama öyleee üzüldüm ruh haline bişey söyliyim mi? Emin ol aynı yollardan ruh hastası modunda geçtim ama gebeliğimi öğrendiğimden beri herleşeyi unuttum hiç yaşamamış gibiyim sizde öyle olucaksınız inşallah boşuna üZülmemeli. Tekrar tekrar denersinz eşinde ..perm sende yumoş olsun yeterkii bak bi arkadaşım var eşi oazosperm tüp bebek bile deniyemiyorlar kayınvalidesinin evinde oturuyor lüx bi ev ve 1hücre için bile bütün servetlerini feda etmeye hazırlar düşünebiliyor musun burdaki çaresizliği. Kasma artık kendini ve şükret
7. Gunum cnm korku panik heyecan hatsafada rabbim insallah nasip ederde son olur Bu bekleyis cok yipratici oluyor sende iyi bilirsin bazen umutsuzluga kapiliyor insan tek carem dua umarin kaderimde vardir
SEN transferinden sonra nasil davrandin? Ya Ben acaba cok mu hareketliyim yemegimi yapiyorum bulasiklari yerlestiriyorum oyle surekli yatmuyorum AMA dikkatli hareket etmeye calisiyorum herkes tests kadar yatiyorum falan deyince korkuyorumda gerci cokta inanmiyorum yatma olayina nebiliyim iste insan genede etkileniyor
Merhaba bu yazıyı yazalı çok olmuş ama Ateş ölçme yöntemi sizde işe yaradı mı?Arkadaşlar bu topiğin açılalı biraz zaman olmuş. Ben sizleri ateş ölçme topiğinden hatırlıyorum. Bu ateş ölçme işi strese stres katıyor ama şimdiye kadar beni hiç yanıltmadı.
Ben şu an 3. tüp bebeğimi deniyorum. Daha önceden bir taze bir de dondurulmuş denememiz var. Taze embriyo transferinde ateşim hiç düşmemişti 37'lerdeydi ama sonuç negatif. Zaten tüp bebekte progesteron aldığın için ölçmeni önermiyorlar. O ateşi yüksek tutuyor. Ben yinede meraktan ölçmüştüm. İkincisinde ise adete yakın düştü ve o da negatif. Progesterone rağmen düştü yani. Bu sefer transferden sonraki 3. gün ve yine 36.2'ye düştü! Yani yumurtlamadan sonraki 6. gün ediyor. Bu kadar erken nasıl düşer anlamış değilim. Ama düşünce de benim umudum kalmıyor. Fertilityfriend sitesinde tüp bebek yapıp hamile kalanların grafiğine baktım hiç düşmemiş. Düşmesi yeteri kadar progesteron olmadığını gösteriyor galiba. Ama onu da anlamıyorum çünkü her sabah jel yapıyorum, geçen cuma da iğne olmuştum.
Ben ateşim düştüğü gün olmadı diye düşündüm. Haftaya salı test günüm. İnşallah pozitif çıkar da ateş beni ilk defa yanıltmış olur.
Evet yaradı :) ama şu şekilde;Merhaba bu yazıyı yazalı çok olmuş ama Ateş ölçme yöntemi sizde işe yaradı mı?
İnşallah öyle olur. 4.gün 37.2 bugün 5.gün 37.0 biraz korktum aslında daha var test günüme ama. Günlük 1-2 derece fark normal miEvet yaradı :) ama şu şekilde;
Ateşim düştüğünde hep negatif oldu
3 kere Ateşim düşmedi; biri negatif diğer ikisi pozitif
Yani Ateşin yüksek kalırsa muhtemelen hamilesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?