• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tüp bebekle hamile kalan arkadaslar

tüp bebek yöntemiyle hamile kalan arkadaşlar sizden ilk kan testinden itibaren gün aşırı kan testi yapılması istendi mi?
birde aranızda sigara kullanıp transfer zamanı bırakan oldu mu?

canım ben daha önce sigara kullanıyordum tedaviden önce azaltmıştım tadaviye başlayıncada tamamen bıraktım yani transferden 13 gün önce bırakmış oldum ve bidaha hiç içmedim kan testini gün aşırı yaptırmadım çünki ilk testte sonuç çok iyi çıktı b hcg 204.43 tü doktorum daha test yaptırmana gerek yok dedi .
Ayrıca sana mahcubum yanlış hatırlamıyorsam sen bana sonucun kaç çıktını sormuştun ama ben sana cevap yazmayı unuttum:mymeka:Şimdi burda görünce hatırladım . Affedilmek ümidiylea.s. :teytey:

kizlar yeni hamislerimiz var hadi onlari tebrik edelim
sekerlik ve narin tebrikler:nazar:

:teytey::teytey::teytey:

selam yazıyı görünce kendimide eklemek istedim tüp bebek yöntemiyle hamile kaldım ikiz annesi olcam inşallah şu an 6 haftalık yaradan isteyen herkese nasip etsin...

Merhaba... bu kulube bugün üye oldum, aslında bebeğim olunca herkese umut vermek için yazacaktım ama kısmet olmadı :( 28 yaşındayım, polikistik over nedeniyle yumurtalarım olgunlaşmıyor. 5 ay boyunca süren klomen denemelerinden sonra yumurtaların sayısı fazla diye aşılamayı atlayıp bu ay ilk kez tüp bebek denedik ve alınan 17 yumurtadan sadece biri döllenebildi onda da kalite 2 miş. yarın ya transfere değer diyecekler (hücre bölünmeisne göre) yada gerek yok olmaz diyerek kötü haberi verecekler.
tüm bu ilaçlar vs olmadan bebek sahibi olabilmem mümkün mü ve iki deneme arasındaki 2-3 ay nasıl geçecek diye sorularımın hiçbirinin cevabı yok. Çok mutsuzum ve belki burda bi umut bulurum diye geldim. bu yaşta bile yumurtalarım kalitesizse sonrasını düşünmek istemiyorum. bebek sahibi olan herkesi kutluyorum. eğer bigün benim de olursa burda herkese umut dağıtmayı şimdiden kendime borç bilirim.

selam kızlar yeni gördüm topiğinizi hayırlı olsun hepimize..bende tüp bebek yöntemiyle hamile kalanlardanım şuan bebişim 7 haftalık...arkadaşlarında dediği gibi tedavi süresince stres yapmamak,kendinizi üzmemek ,moralli olmak kesinlikle çok önmli...hiçbişeyi kafanıza takmayın sadece kendiniz varmışsınız gibi düşünün gerçekten işe yarıyo:)) bütün hamişlerde inş sağlıkla bebişlerini kucaklarına alırlar

MERHABA,
Topiğiniz hayırlı olsun.

tüm hamile arkadaşları kutluyorum. Allah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin yavrularınızı.
Benim 3 micro enjeksiyon denememizde malesef negatif oldu. Ama umudumu yitirmedim bir gün bu listeye bende eklicem adımı inşallah :1rolleyes:

merhaba, ben de aranıza yeni katıldım, ilk tüp bebek denemem ve hamileyim. Daha test sonucunu öğreneli 3 gün oldu, çok heyecanlıyım:)))

formumuzda tüp bebek ve asilama yaptiripta basariya ulasan arkadaslari buraya listelemeyi dusundum umutsuz arkadaslara umut olsun diye
benim aklima gelenleri yaziyorum sizlerde bildiklerinizi eklerseniz sevinirim
:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

zaman-----------------------TÜP BEBEK
mizan------------------------TÜP BEBEK
haktan-----------------------TÜP BEBEK
tere-------------------------TÜP BEBEK
bercan-----------------------TÜP BEBEK
rumos------------------------TÜP BEBEK
emos 32----------------------ASILAMA SONRASI KENDILIGINDEN
happyhappy------------------TÜP BEBEK
Aycin&hatice-----------------ASILAMA
mrym------------------------TÜP BEBEK
gamzee----------------------TÜP BEBEK
tugba&mürsel----------------TÜP BEBEK
pembevazo------------------TÜP BEBEK
özlükcü----------------------TÜP BEBEK
dalolim----------------------TÜP BEBEK
burcummm------------------TÜP BEBEK
ayse82-turan---------------TÜP BEBEK
@sara nur@(SEKERLIK)------SPONTON
narin------------------------ASILAMA
nil---------------------------TÜP BEBEK (ikiz)
mehay-----------------------ASILAMA
İzmirden Sibel....................... TÜP BEBEK

Back
X