• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tüp bebekle hamile kalan arkadaslar

ben de varim!yeniyim:)3. tup bebek denememde hamile kaldim cok sukur.Aramiza ekleneke cok kiis olacak isallah hep dua ediyorum aklima geldikce bu kadar cok dua ve enerjiyi Yuce Allahim geri cevirmicek moralinizi yukske tutun arkadaslar!

formumuzda tüp bebek ve asilama yaptiripta basariya ulasan arkadaslari buraya listelemeyi dusundum umutsuz arkadaslara umut olsun diye
benim aklima gelenleri yaziyorum sizlerde bildiklerinizi eklerseniz sevinirim

zaman :nazar: TÜP BEBEK
mizan :nazar: TÜP BEBEK
haktan :nazar: TÜP BEBEK
tere :nazar: TÜP BEBEK
bercan :nazar: TÜP BEBEK
rumos :nazar: TÜP BEBEK
sakura :nazar: TÜP BEBEK SONRASI KENDILIGINDEN
emos 32 :nazar: ASILAMA SONRASI KENDILIGINDEN
happyhappy :nazar: TÜP BEBEK
Aycin&hatice :nazar: ASILAMA

aman nazar degmesin

formumuzda tüp bebek ve asilama yaptiripta basariya ulasan arkadaslari buraya listelemeyi dusundum umutsuz arkadaslara umut olsun diye
benim aklima gelenleri yaziyorum sizlerde bildiklerinizi eklerseniz sevinirim
:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

zaman-----------------------TÜP BEBEK
mizan------------------------TÜP BEBEK
haktan-----------------------TÜP BEBEK
tere-------------------------TÜP BEBEK
bercan-----------------------TÜP BEBEK
rumos------------------------TÜP BEBEK
emos 32----------------------ASILAMA SONRASI KENDILIGINDEN
happyhappy------------------TÜP BEBEK
Aycin&hatice-----------------ASILAMA
mrym------------------------TÜP BEBEK
gamzee----------------------TÜP BEBEK

SIMDI DAHA IYI OLDU SANIRSAM

Merhaba kızlar hepinize sağlıklı sıhhatlı güzel hamilelik ve bebeklerimizle birlikte uzun ömür diliyorum. İsteyen tüm arkadaşlar da dilerim bu listeye tez zamanda dahil olur.
sevgilerimle

oooooo zaman ablam nerelerdesin hamis olunca bizleri unuttun
nasilsin hersey yolundadir insallah bebis nasil kac aylik oldu :nazar:

bende ilk tüp bebek denemesi yaptım.transferin 12.günü yarın test için gidicem ama hiç umudum yok

bende ilk tüp bebek denemesi yaptım.transferin 12.günü yarın test için gidicem ama hiç umudum yok

canım ama olmaz ki sen baştan koyvermişsin kendini.
önce bi şöyle silkin bakalım herşey yolunda gidecek buna inanıyorum diyerek başla ve olumlu düşün lütfen.
iyi düşünceler iyi olayları çağırır unutma canım
sevgiler
iyi haberlerini bekliyoruz

tere haklı umududunu asla yitirme insan enerjiyle kendi ynünü belirler zaman zaman.Negatif olmamalısın

Merhaba kızlar hepinize sağlıklı sıhhatlı güzel hamilelik ve bebeklerimizle birlikte uzun ömür diliyorum. İsteyen tüm arkadaşlar da dilerim bu listeye tez zamanda dahil olur.
sevgilerimle

zaman nerelerdesin,nasilsin?hamilelik nasil gidiyor?benim bebisler 15 haftalik oldu.12 haftaya kadar uykudan gozumu acamiyordum ama artik cok sukur iyiyim.en son 2 hafta once girdim ultrasyona.simdilik hersey yolunda.
10 gun sonrada turkiyeye tatile gidiyoruz insallah.ilk zamanlar tereddut etmistim ama doktorum birsey olmaz gidebilirsin dedi.tabi yine guvenemedim tup bebek tedavisinde yardimci olan bir professor var ona danistim o da birsey olmaz deyince icim rahatladi.hava degisimi iyi gelecek.
sen de yaz merak ediyorum seni.doktorun hesabina gore 3 ocakta geleceklermis dunyaya tabii ikiz olduklari icin buyuk ihtimal daha erken dogarlar.hayirlisi artik.kendine iyi bak canim....

Sevgili Ruya,
Allah yollarını acık etsin insallah. Umarım en kısa zaman içinde bizlere iyi haberi verirsin de listemizdeki pozitifler cogalır.
Sevgiler

sonuç negatif ben biliyodum ama umutlarım yıkılmadı. en yakın zamanda tekrar başlıycaz 2. denemeye . teşekkür ederim

sonuç negatif ben biliyodum ama umutlarım yıkılmadı. en yakın zamanda tekrar başlıycaz 2. denemeye . teşekkür ederim

canim insallah bi dahaki sefere ne yapalim kismet degilmis kendini üzmü nicinden anladigim kadariyla cok stres yapiyorsun stres de bebegimizin olmamasina bir engel bunu biliyorsun degilmi

Hemseriyiz senle arkadas,bende aksarayliyim ve yurt disinda kaliyorum
bu gune kadar 3 kez tup bebek tedavisi oldum ilkinde ikizlerim oldu birini 3 aylikken digerinide 4 aylikken kaybettim 2 de tutmadi ucuncusundede 4 duz oldu bebeklerim onlarida pes pese kaybettim sebebini bildirmedi doktorlar!!! tabiki bebeklerimle birlikte umutlarimda kaybettim.....
bu forumda ilk senle bisey paylastim umarim arkadaslarin yazdiklarindan biseyler bana umut verirde cesaret edip tekrar denerim tedavi olmayi

Hemseriyiz senle arkadas,bende aksarayliyim ve yurt disinda kaliyorum
bu gune kadar 3 kez tup bebek tedavisi oldum ilkinde ikizlerim oldu birini 3 aylikken digerinide 4 aylikken kaybettim 2 de tutmadi ucuncusundede 4 duz oldu bebeklerim onlarida pes pese kaybettim sebebini bildirmedi doktorlar!!! tabiki bebeklerimle birlikte umutlarimda kaybettim.....
bu forumda ilk senle bisey paylastim umarim arkadaslarin yazdiklarindan biseyler bana umut verirde cesaret edip tekrar denerim tedavi olmayi

canim hemserim ya senide benim gibi cok yipratmislar ama cogul gebeliklerde düsük olmasi cok normal canim benim doktorumda tam tersi cogul gebelik olmasin diye iki embrijodan fazla transfer etmiyor
bence cesaretini topla bebegimizden nasil vazgeceriz tekrar deneyecegiz gittigi yere kadar ve ayrica bu konuyu doktorunla konus fazla embrijo transfer yapmasinlar anladigim kadariyla tutunma problemin yok düsüklerinin sebebi cogul gebelik büyük bir ihtimal
sevgiyle kal canim

Back
X