Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
formumuzda tüp bebek ve asilama yaptiripta basariya ulasan arkadaslari buraya listelemeyi dusundum umutsuz arkadaslara umut olsun diye
benim aklima gelenleri yaziyorum sizlerde bildiklerinizi eklerseniz sevinirim
zamanTÜP BEBEK
mizanTÜP BEBEK
haktanTÜP BEBEK
tereTÜP BEBEK
bercanTÜP BEBEK
rumosTÜP BEBEK
sakuraTÜP BEBEK SONRASI KENDILIGINDEN
emos 32ASILAMA SONRASI KENDILIGINDEN
happyhappyTÜP BEBEK
Aycin&haticeASILAMA
ok canim insallah siradaki sen olursun
formumuzda tüp bebek ve asilama yaptiripta basariya ulasan arkadaslari buraya listelemeyi dusundum umutsuz arkadaslara umut olsun diye
benim aklima gelenleri yaziyorum sizlerde bildiklerinizi eklerseniz sevinirim
zaman-----------------------TÜP BEBEK
mizan------------------------TÜP BEBEK
haktan-----------------------TÜP BEBEK
tere-------------------------TÜP BEBEK
bercan-----------------------TÜP BEBEK
rumos------------------------TÜP BEBEK
emos 32----------------------ASILAMA SONRASI KENDILIGINDEN
happyhappy------------------TÜP BEBEK
Aycin&hatice-----------------ASILAMA
mrym------------------------TÜP BEBEK
gamzee----------------------TÜP BEBEK
bende ilk tüp bebek denemesi yaptım.transferin 12.günü yarın test için gidicem ama hiç umudum yok
Merhaba kızlar hepinize sağlıklı sıhhatlı güzel hamilelik ve bebeklerimizle birlikte uzun ömür diliyorum. İsteyen tüm arkadaşlar da dilerim bu listeye tez zamanda dahil olur.
sevgilerimle
bende ilk tüp bebek denemesi yaptım.transferin 12.günü yarın test için gidicem ama hiç umudum yok
sonuç negatif ben biliyodum ama umutlarım yıkılmadı. en yakın zamanda tekrar başlıycaz 2. denemeye . teşekkür ederim
Hemseriyiz senle arkadas,bende aksarayliyim ve yurt disinda kaliyorum
bu gune kadar 3 kez tup bebek tedavisi oldum ilkinde ikizlerim oldu birini 3 aylikken digerinide 4 aylikken kaybettim 2 de tutmadi ucuncusundede 4 duz oldu bebeklerim onlarida pes pese kaybettim sebebini bildirmedi doktorlar!!! tabiki bebeklerimle birlikte umutlarimda kaybettim.....
bu forumda ilk senle bisey paylastim umarim arkadaslarin yazdiklarindan biseyler bana umut verirde cesaret edip tekrar denerim tedavi olmayi