• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tüp bebekle hamile kalan arkadaslar

Hemseriyiz senle arkadas,bende aksarayliyim ve yurt disinda kaliyorum
bu gune kadar 3 kez tup bebek tedavisi oldum ilkinde ikizlerim oldu birini 3 aylikken digerinide 4 aylikken kaybettim 2 de tutmadi ucuncusundede 4 duz oldu bebeklerim onlarida pes pese kaybettim sebebini bildirmedi doktorlar!!! tabiki bebeklerimle birlikte umutlarimda kaybettim.....
bu forumda ilk senle bisey paylastim umarim arkadaslarin yazdiklarindan biseyler bana umut verirde cesaret edip tekrar denerim tedavi olmayi

sevgili maviş,
inan çok üzüldüm ama sakın umudunu kaybetme, en azından hamile kalabiliyosun, bu düşüklerin sebebi de bi şekilde bulunacaktır.. bence tedavini erteleme ... ve sıklıkla bu foruma takıl, sana umut olabilecek nice örnekler var burda :teselli:

kız axaray mevlam bize de bu güzel şeylerden verecek mi acaba??
yerim ben onların memişlerini !!!

tüp bebekle hamile kalan arkadasimiz pembevazoyu da buradan tekrar tebrik ediyorum allah tamamina erdirsin anali babali buyutsun

tamam canim ekliyorum minik melegin cok tatli allah sana bagislasin

SAGOL CANIM ALLAH SANADA BÖYLE TATLI BI BEBEK VERSIN DAHA DOGRUSU BU YOLDA UGRASAN ACI CEKEN BEKLEYEN HERKESE BENDE GEC BULDUM ANLIYORUM ISTEYIPTE SAHIP OLAMAMAK COK ZOR AMA INSALLAH BIRGÜN SENIN VE DIGER ISTEYEN TÜM ARKADASLARINDA YÜZÜNÜ GÜLDÜRECEK YÜCE MEVLAM

hemserim biran once birseyler yapmam gerektigini biliyordum ama korkumdan degil tedavi olmayi kimseyle bu konuyu konusamaz hale gelmistim taki bir arkadasim bu formu tavsiye edene kadar ilk sana yazdim ve cesaret ettim bu konu hakkinda bir seyler yazmaya ve bugun tekrara okudugumda inan sasirdim benmi yazmisim diye!!!...
canim o gunden bu yana her firsatta giriyorum siteye katiliyorum sohbete iyi geliyor bana ve bu arada iyi gelismeler var tedavi olmaya niyetlendim
bir hastanede tavsiye ettiler bakalim nasip
inan bahsederken bile heycanlanniyorum bu ayin sonunda turkiyeye tedavi olmak icin gelmeyi dusunuyorum... duani esirgeme ihtiyacim olacak

hemserim biran once birseyler yapmam gerektigini biliyordum ama korkumdan degil tedavi olmayi kimseyle bu konuyu konusamaz hale gelmistim taki bir arkadasim bu formu tavsiye edene kadar ilk sana yazdim ve cesaret ettim bu konu hakkinda bir seyler yazmaya ve bugun tekrara okudugumda inan sasirdim benmi yazmisim diye!!!...
canim o gunden bu yana her firsatta giriyorum siteye katiliyorum sohbete iyi geliyor bana ve bu arada iyi gelismeler var tedavi olmaya niyetlendim
bir hastanede tavsiye ettiler bakalim nasip
inan bahsederken bile heycanlanniyorum bu ayin sonunda turkiyeye tedavi olmak icin gelmeyi dusunuyorum... duani esirgeme ihtiyacim olacak
sllm canim insanlar dertlerini anlatarak rahatlarmis sende her seyi icine atma
bizler burdayiz ve seni her zaman dinlemeye haziriz cunku hepimizin derdi ayni insallah tedavin olumlu sonuc verirde bebisine kavusursun

Tesekkur ederim canim insallah bundan boyle yazarim birseyler takilinca kafama yada bir seyler paylasmak istedigimde tedavi suresincede girecem bu siteye gelismelerden haberdar ederim seni sizleri bakalim neler nasil olucak Rabbim hayirlisini versir insallah!!...

Arkadaslar moral bulmak icin size anlatacagim birsey var!bir tanidigim vardi,ben bebek konusunda umutsuzluga dustugumde bana anlattigi sey bana umut verdi inanin,sizde ogrenin istedim,arkadasin ablasi 48 yasinda,menapoza giriyor ve menapozdan sonra tek oglunu trafik kazasinda kaybediyor(allah hepimizden uzak tutsun)neyse cocugu olunce yeniden cocuk sahibi olmak istiyor ama menapoza girmis,olmasi bir mucize yani,tup bebek denemeye karar veriyor,bir suru tedaviden sonra adet kanamalarini yeniden baslatiyorlar ve tup bebek deniyorlar,sonuc olumsuz,hic bikmadan usanmadan tam 8 defa deniyor kadin ve 8.denemede tutuyor,su an 3 yasinda cok saglikli bir oglu var,diyecegim allah istedikten sonra ve azimle insallah hepimizin olacak,buna inaniyorum artik.

axsaray benide listene ekler misin bende tüp bebek yöntemiyle hamile kaldım canım. Rabbim herkese nasip etsin inşallah.

tüp bebek yöntemiyle hamile kalan arkadaşlar sizden ilk kan testinden itibaren gün aşırı kan testi yapılması istendi mi?
birde aranızda sigara kullanıp transfer zamanı bırakan oldu mu?

Back
X