• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebekle hamile kalıp bebeğini kaybeden varmı

zeynebm

AnNe AdAyı ELHAMDÜLİLLAH
Kayıtlı Üye
7 Ekim 2009
97
46
88
Mayıs ayında aldık 8 senedir hasretle bekelediğimiz meleğimizin haberini..4.tüp denememizde dondurulmuş embriyoydu bana bu sevinci yaşatan hemde eşimin doğum gününde öğrenmiştik bizimle olduğunu,o günden itibaren koruma hissiyle kendimi herşeye kapatıp ağır çekim bi hayat sürmeye başladım ,doktorum 15 gün olan rutin kontrollere haftada bir gitmeme bile ses etmiyodu ,önce kese ardından minicik kalbinin atışı ,sonra büyümeye başlayışı derken bütün hayatımız günden güne değişmeye başlamıştı ,12.haftada kontrole gittiğimizde öğrendik kalbinin durduğunu ,,o andan itibaren 1.5 ay geçmesine rağmen hayat banada durdu herşeyin anlamı değişti hala kabullenemedim miniğimin benden gittiğine ,hala hafta hesabıyla beynimde büyütüyorum yavrumu ..tek dileğim en tez vakitte bütün isteyen bekleyen herkesle beraber anne olabilmek inşallah bi gün bende meleğimi kucağıma alabilirim:((

İnş..RABBİM kısa zamanda yeni bir bebek haberiyle kalbi duran bebeğinin acısını unuturur..

Mayıs ayında aldık 8 senedir hasretle bekelediğimiz meleğimizin haberini..4.tüp denememizde dondurulmuş embriyoydu bana bu sevinci yaşatan hemde eşimin doğum gününde öğrenmiştik bizimle olduğunu,o günden itibaren koruma hissiyle kendimi herşeye kapatıp ağır çekim bi hayat sürmeye başladım ,doktorum 15 gün olan rutin kontrollere haftada bir gitmeme bile ses etmiyodu ,önce kese ardından minicik kalbinin atışı ,sonra büyümeye başlayışı derken bütün hayatımız günden güne değişmeye başlamıştı ,12.haftada kontrole gittiğimizde öğrendik kalbinin durduğunu ,,o andan itibaren 1.5 ay geçmesine rağmen hayat banada durdu herşeyin anlamı değişti hala kabullenemedim miniğimin benden gittiğine ,hala hafta hesabıyla beynimde büyütüyorum yavrumu ..tek dileğim en tez vakitte bütün isteyen bekleyen herkesle beraber anne olabilmek inşallah bi gün bende meleğimi kucağıma alabilirim:KK43:(
Allah sabır versin bende tüp bebekle 2.denememde hamile kalmıştım fakat keseyi bile göremeden sonlandı tıpkı senin gibi olmayan birşeye hesap yapıp olsaydı şu kadar olacaktı diye düşünüp durdum ama inan ki acını artırmaktan başka bişeye yaramıyor sonra kendimi teselli etmeye başladım sağlıksız olsa daha kötü olurdu herşey hayırlısı dedim çok zor ama kendini dinlememeye çalış çünkü insan kafayı yiyecek gibi oluyor bi defa veren Rabbim yine verir inşallah

Mayıs ayında aldık 8 senedir hasretle bekelediğimiz meleğimizin haberini..4.tüp denememizde dondurulmuş embriyoydu bana bu sevinci yaşatan hemde eşimin doğum gününde öğrenmiştik bizimle olduğunu,o günden itibaren koruma hissiyle kendimi herşeye kapatıp ağır çekim bi hayat sürmeye başladım ,doktorum 15 gün olan rutin kontrollere haftada bir gitmeme bile ses etmiyodu ,önce kese ardından minicik kalbinin atışı ,sonra büyümeye başlayışı derken bütün hayatımız günden güne değişmeye başlamıştı ,12.haftada kontrole gittiğimizde öğrendik kalbinin durduğunu ,,o andan itibaren 1.5 ay geçmesine rağmen hayat banada durdu herşeyin anlamı değişti hala kabullenemedim miniğimin benden gittiğine ,hala hafta hesabıyla beynimde büyütüyorum yavrumu ..tek dileğim en tez vakitte bütün isteyen bekleyen herkesle beraber anne olabilmek inşallah bi gün bende meleğimi kucağıma alabilirim:KK43:(
Kardeşim Allah yüregindeki o acıyı azaltsın inşallah.hiç kolay değil tabi ki.dikerim sana eb kısa zamanda bir evlat nasip etsin Allahım.

Başın sağolsun...
Benim de kuzumun kalbi durdu 8. Haftada. Kromozom anomalisi varmış. Diğer embriyoları etkilemez, tesadüfidediler. Dondurulmuşlarla deneyeceğim ama kızım hep aklımda, kalbimde... Acısı hiç azalmadı, yaşamayı öğrendim sadece...

Başın sağolsun...
Benim de kuzumun kalbi durdu 8. Haftada. Kromozom anomalisi varmış. Diğer embriyoları etkilemez, tesadüfidediler. Dondurulmuşlarla deneyeceğim ama kızım hep aklımda, kalbimde... Acısı hiç azalmadı, yaşamayı öğrendim sadece...
acı hiç geçmiycek bende biliyorum şimdi dondurulmuş embriyolar için gitmek bile beni korkutuyo rabbim en kısa zamanda bizede anne olmayı nasip eder i,nş

acı hiç geçmiycek bende biliyorum şimdi dondurulmuş embriyolar için gitmek bile beni korkutuyo rabbim en kısa zamanda bizede anne olmayı nasip eder i,nş
Ben de bi süre çok korktum. Bi daha transfer olamam gibi hissettim ama lohusalık geçince insanın kafası da vücudu da rahatlıyor. Ölen ne kadar kuzumsa dondurulanlar da öyle diye düşündüm. Bebeklerimi orada bırakacak halim yok dedim. 3 temmuzda kürtaj oldum, bayramda transferim var. Dersen ki için rahat mı? Hayır çok korkuyorum. Çok heyecanlıyım. Olur olmadık şeye ağlıyorum ve ilk bebeğimi çılgınlar gibi özlüyorum... Karman çorman içim. Ben çok iyi anlıyorum seni, ama inan bana nefes alabilir hale geleceksin bir gün. Acısı geçmiyor azalmıyor ama nefes alabiliyorsun

allah gönlünüze göre versin hislerinizi paylaştığınız için teşekkür ederim inşallah kısa sürede bende bu hislerle yeniden başlayabilirim

Tüp bebek olupta bu şekilde bebeğini kaybeden malesef çok kişi var biri de benim ilk tüp bebek denememizde aldım mutlu haberi 3bucuk senenin ardından eşimde bende çok heyecanlıydı kanamalar ağrılar derken 21haftalıkken kesemin patlaması sonucu sezeryanle erken doğum yaptım kızım sadece 3bucuk saat yasayabildi onu yasarken göremedim kokusunu duyamadım bile bu yasadığım 23eylül arife günğ oldu hala acım çok taze zaman gecmiyo hayat durdu sanki :(Rabbim inşAllah kızımın tesellisini en yakın zamanda verirde avunurum inşAllah kızım Amine Zeynebim bizlere şefaatçi olur ahirette görürüm onu :(Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın herkese sağlıklı hayırlı evlat versin inşAllah

Bir ay önce ben de 9.haftada kurtaj oldum.kalbi atmiyordu. Tarifi yok bu açının. Hele ki boşluğu öyle bir oturuyor ki insana. Yaşasaydı şimdi 13. Haftada olacaktık. Ama olmadi bıraktı bizi :-(

:( acısı hiç geçmedi ben şu an 23.haftada olcaktım hala beynimde büyütüyorum meleğimi :(( rabbim tez vakitte en kısa zamanda tüm ,steyenlerle beraber bizlerede sağlıklı bi şekilde kucağımıza alıp büyütebilmeyi nasip eder.

Kızlar bende 5 haftalık ken kürtaj oldum ekimin sonlarında doğum yapacaktım :(((((((

Back
X