Tup bebekle hamile kalıp Mayis,Haziranda dogum yapicak anneler hadi toplanalim

sirine82

Kün fe yekün.....
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2011
2.071
932
373
Kizlar ben eylül ayında tüp bebekle hamile kaldım. 5 gun embriyosu cift embriyo konuldu. Hayirlisiyla kese ve kalp atisini bekliyoruz sizlerde durum nedir beraber yuruyelimmi bu yolda :)

Kizlar ben eylül ayında tüp bebekle hamile kaldım. 5 gun embriyosu cift embriyo konuldu. Hayirlisiyla kese ve kalp atisini bekliyoruz sizlerde durum nedir beraber yuruyelimmi bu yolda :)
hayırlı olsun topıc.bızde ınsallah bu ay baslıcaz kasım gıbı Rabbım nasıp ederse hamıle kalırsam hazıran temmuz gıbı doğar herhalde ınsallah :)

Ben geldiiiiimmmmm 23 eylülde 4 günlük 2 embriyo transfer edilmişti hamişim şükür. Prş günü ilk kontrol var inş keseleri de kalp atışlarını da duyarız tabi hayırlısıyla Allah ikiz nasip ederse.

Merhaba 24 agustos transferim oldu benim de kalbini bugün duyduk.3.gün kalitesi 2 embriyo transfer oldum.tek gebelik oluştu ama. Hangi ilaçları kullanıyorsunuz.

Merhaba 24 agustos transferim oldu benim de kalbini bugün duyduk.3.gün kalitesi 2 embriyo transfer oldum.tek gebelik oluştu ama. Hangi ilaçları kullanıyorsunuz.
Hayırlı olsun canım. Ben şimdilik folidoce tb günde 1 (folik asit ve b12 içeriyor) clexane iğne günde 1 ve fitil kullanamadığım için (vaginismus nedeniyle) progestan amp günde 1 kullanıyorum ilk kontrolüm 15i prş günü.

Bende geldim Bizde mayis sonu haziran başı sanırım. Geçen cuma kesyi gördük. 2 hafta sonra kontrol dendi .Muhtemelen kalp atisini da o zaman duyarız. Kese 1 tane . 2 embriyo transfer edilmişti. Kalp atisinda tek cift belli olur sanirim ki muhtemelen tek

Kullandığım ilaclar progestan, folidica, coraspin, estrofem, oksapar ığne

Hoşgeldin canım.hayırlı olsun bebegin benimde tekil gebelik oluştu.coraspin progestan folbiol,ımom omega, estrofem, climara forte bant kullandım ben 3.ayda bırakacagım galiba

Hoşgeldin canım.hayırlı olsun bebegin benimde tekil gebelik oluştu.coraspin progestan folbiol,ımom omega, estrofem, climara forte bant kullandım ben 3.ayda bırakacagım galiba

Ben estrofemi 7 gün sonra bırıkacağım canım. Ama diğerleri için henüz birşey söylenmedi

Hosgeldin canm belli olur heralde.hakkimiza hayirlisi olsun.ins . sen keseyi.ne zaman gordun. Benim 5 haftadayim gecen gittigim acilde gozukmedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…