Tup bebekle hamile kalıp Mayis,Haziranda dogum yapicak anneler hadi toplanalim

Hosgeldin canm belli olur heralde.hakkimiza hayirlisi olsun.ins . sen keseyi.ne zaman gordun. Benim 5 haftadayim gecen gittigim acilde gozukmedi :KK43:

Canım karından görünmedi vajinalda göründü. 19 unda transferim olmuştu. Senin transfer ne zamandı canım. Aynı topikte idik seninle. Ama transfer tarihimiz farklıydı diye hatırlıyorum

Canım karından görünmedi vajinalda göründü. 19 unda transferim olmuştu. Senin transfer ne zamandı canım. Aynı topikte idik seninle. Ama transfer tarihimiz farklıydı diye hatırlıyorum
22 eylul transferim 3 eylulde satim :( yarina aldi dr randevumu bakalim ama cok uzgunum . senin transfwr ne zamandi canm

Canım 3 aya kadar deniliyor çoğu topikte. Beni en çok yoran progestan kapsül . Sabah öğle aksam gece kullanıp uzanmaktan usandım. Bazen uzun süre uzanamdığım için geri geliyor
Valla ben igneden bıktım doguma kadar kullanicakmisiz heralde hemsire oyle dedi

slm kızlar bizde keseyide bebişide gördük ultrasonda kalp atışınıda gördük cok şükür ama doktor sesi dısarı vermedi erken diye sizede oldumu böyle cuma gene kontrolumuz var insallah saglıklıca bekliyodur annesini

slm kızlar bizde keseyide bebişide gördük ultrasonda kalp atışınıda gördük cok şükür ama doktor sesi dısarı vermedi erken diye sizede oldumu böyle cuma gene kontrolumuz var insallah saglıklıca bekliyodur annesini
İnşallah canim ben daha kalp,atisi icin gitmedim

Evet kızlar bende yazıp sizinle paylaşmak istiyorum.Ben 38 yaşındayım ve bu 2. denemem.Umut tüp bebekte geçen cuma 3 tane embriyo yerleştirildi.Aradan 6 gün geçti.Ve şimdi karınımda sanki arada bir iğne batması gibi sancılar,arada bir bel ağrısı ve el ayak yanması çok yaşıyorum.Bazen olumlu bazen olumsuz düşünüyorum.Her dakika kendime bebişime kavuşcam diye dua ediyorum. Bu yaşadıklarım nedir sizce?Bu duyguları yaşayanların öğütlerine ihtiyacım var:))

Evet kızlar bende yazıp sizinle paylaşmak istiyorum.Ben 38 yaşındayım ve bu 2. denemem.Umut tüp bebekte geçen cuma 3 tane embriyo yerleştirildi.Aradan 6 gün geçti.Ve şimdi karınımda sanki arada bir iğne batması gibi sancılar,arada bir bel ağrısı ve el ayak yanması çok yaşıyorum.Bazen olumlu bazen olumsuz düşünüyorum.Her dakika kendime bebişime kavuşcam diye dua ediyorum. Bu yaşadıklarım nedir sizce?Bu duyguları yaşayanların öğütlerine ihtiyacım var:))

İnşallah bebegine kavuşursun canım seninledir inşallah benim ateşim yükseliyordu,iğne batmalarımda oldu. Ve kabak çekirdeği yedim transfer öncem ve sonramda araştır netten protein çok varmış.

İnşallah bebegine kavuşursun canım seninledir inşallah benim ateşim yükseliyordu,iğne batmalarımda oldu. Ve kabak çekirdeği yedim transfer öncem ve sonramda araştır netten protein çok varmış.
Keşke yeseydim bilemedim benim önümüzdeki çarşamba belli olucak sizin oldu zannederim:))

Keşke yeseydim bilemedim benim önümüzdeki çarşamba belli olucak sizin oldu zannederim:))
Yemedim diye üzülme ben de yemedim ama Allaha şükürler olsun ilk denemede hamiş kaldım darısı başına tatlım :KK66: hem halen yeme şansın var istiyorsan kabak çekirdeğini. Ananas da yiyebilirsin yada ananas suyu (marketlerde var litrelik meyve suyu paketi şeklinde)

Yemedim diye üzülme ben de yemedim ama Allaha şükürler olsun ilk denemede hamiş kaldım darısı başına tatlım :KK66: hem halen yeme şansın var istiyorsan kabak çekirdeğini. Ananas da yiyebilirsin yada ananas suyu (marketlerde var litrelik meyve suyu paketi şeklinde)[/QUOTE
İlk başta allah analı babalı büyütsün bebeğinizi.Sizde bu bekleme sürecinde ağrı yada sancı yada ateşlenme olmuşmuydu?

K kalp77 2-3 kez sıcak basmıştı arada bir çok sık değil sol kasık tarfında yada rahmin üst taraflarında çok hafif ağrı bazen dolgunluk hissi olmuştu transferin 4. Günü adet ağrısına benzer hafif orta şiddette karın ağrım 8. Günü sol kasığımda bacağıma vuran orta şiddette ağrım olmuştu ama inan bu ve benzeri belirtiler diğer aylarda da yaşamıştım yani belirtilere hiç takılma ben test yaptırmasam hamile olduğumu anlamazdım halen de anlamıyorum öyle bariz bi belirtim yok. İnş bebişin sana tutunmuştur inş güzel haber alırsın canım

Back
X