- 16 Ağustos 2024
- 3.543
- 7.054
- 78
Demeyin benim de tüp bebişim ama ben iki doz yaptıracağım. Doğum esnasında tetanoz bulaşı riskini göze alamam. Biraz rahat olmak şartHaklısınız ama işte zor şartlarda sahip olunca insan tereddüt ediyor acabamı diyorsun
Çok tşk ederimDemeyin benim de tüp bebişim ama ben iki doz yaptıracağım. Doğum esnasında tetanoz bulaşı riskini göze alamam. Biraz rahat olmak şart
Bende 20 ama yaptırmak istemiyorum yaa19 haftadayım siz?
Bende 20 ama yaptırmak istemiyorum yaa19 haftadayım siz?
Mrblar yaptırdınızmı acaba aşıyı?Bende 20 ama yaptırmak istemiyorum yaa
Kaçıncı haftalarda yaptırdınız acaba dşğk falan yapanlar olmuş oyüzden biraz tedirginim2 gebelik geçirdim ikisi de tüp bebek ikisindede aşıyı oldum bir sorun yaşamadım kol ağrısı dışında
Yok daha yaptırmadım bugün sağlık ocağından aradılar ama yani daha yapmadımMrblar yaptırdınızmı acaba aşıyı?
Ama yaparım bu hafta büyük ihtimalleMrblar yaptırdınızmı acaba aşıyı?
Ilkini 17 haftalıkkendi sanırım 24 haftalıkken de birini sanırımKaçıncı haftalarda yaptırdınız acaba dşğk falan yapanlar olmuş oyüzden biraz tedirginim
Kaçıncı haftada yaptirmistiniz acabaTüp bebek sureci hamile kalinca bitmiyor mu sonrasi normal gebelik sureci? Bende yaptirdim bir sorun olmadı. Tum aşilar icin diyolar ona bakarsan :)
Ilk dozu 20. Haftada yaptirdim sanirim. 1 ay sonra da ikinci doz oldum.Kaçıncı haftada yaptirmistiniz acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?