Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tup bebekle hamile kalan arkadaslar bebeklerinizin kalp atisini duyduysaniz test gununuzden ne kadar sonra duydunuz acaba???cevap bekliyorum kizlar...a.s.
Mehaycım ben hamilelik haberini aldıktan onbes gün sonra merkeze cagrıldım ve keseyle kalp atısını birlikte gördüm,ama vajinal ultrasoundla..Su an coook heyecanlısındır.Lütfen yüregini serin tut,degerin coook iyiydi,pıtır pıtır atan kalp atısını görünce,ne yaparsın bilmiyorum ama ben saskınlıktan aglayamamıstım bile.Hadi canım iyi bak kendine,öpüyorumkaydirigubbakcemile3
evet canim bende test gununden bir gun sonra aradigimda banada 2 hafta sonra gelin dediler...ayyy insallah duyarim bende yaaa...cok net belli oluyormuydu bacaklari falan canim hareket ediyormuydu???sacmaladimmi yoksa:bbo: bir arkadasim 7 haftalikken bacaklarini oynattigini soylemistide:dance:
evet canim bende test gununden bir gun sonra aradigimda banada 2 hafta sonra gelin dediler...ayyy insallah duyarim bende yaaa...cok net belli oluyormuydu bacaklari falan canim hareket ediyormuydu???sacmaladimmi yoksa:bbo: bir arkadasim 7 haftalikken bacaklarini oynattigini soylemistide:dance:
bacaklari olmaz olurmu canim heryerleri olusmus oluyor bu haftada taslaklar halindeaama o yuzden belli olmuyor ultrasonda..cd vericeklerini sanmiyorum gorumcelerime cd falan vermemisler hicbirinde sadece ultrason kagitlarini veriyorlar...olsun o da yeter yaa...:dance:Yok canım,yolk kesesi görünüyor ve kurt gibi bisey daha.Bacakları daha yok kiiii.Bir kac hafta sonra ayaklarını ve ellerini görürsün.Zaten onücüncü haftada zıp zıp zıplayıp taklalar atıyorlar saskın ördekler gibiHaaa bu arada orada mutlaka cd veriyorlardır.Düsünsene bebegine büyüyünce bu senin kalp atısındı diye izlettirebileceksin.
canım beni testten 2 hafta sonra keseler keselerden 2 hafta sonrada kalpleri için çağırmışlardır ilk kese için gittiğinde belli olmuyor zaten keseler çok küçük bozuk para şeklinde oluyor benim 4 üde tuttuğu için 8. hafta canlı olduklarını görüp redüksiyon yaptı 2 9.hafta kontrole gittiğimde elleri kolları bacakları heryeri belliydi ve oynuyodu 10gün sonrada cinsiyetlerini öğrenicez kısmetse ama kese için gittiğinde kalp atışlarını görmeye bilirsin
bacaklari olmaz olurmu canim heryerleri olusmus oluyor bu haftada taslaklar halindeaama o yuzden belli olmuyor ultrasonda..cd vericeklerini sanmiyorum gorumcelerime cd falan vermemisler hicbirinde sadece ultrason kagitlarini veriyorlar...olsun o da yeter yaa...:dance:
canim 6+06+6 haftalar arasinda kalbi atiyormus yani 5. haftanin sonunda atmaya basliyormus benimde randevum 6+3 ken bunun dogrulugunu kanitlamaya calisiyorum..demin forumdan bir arkadas 5+4 ken duydugunu soyledi...insallah benimkinin kalbide atmaya baslamistir yaa...
aktuelcim ordan takip ediyorum zaten oraya gore kalp atislari basladi ama ben gormeden inanamiyacagim galiba..
canim ne kadar guzel anlatmissin resmen duygularimi tercume etmissin...kendini kontrol etmek kasik agrilari panik ultrasona bakamayislar ve en onemlisi doktorun yuz ifadesinden anlam cikarmalar bendede hep oldu...ve halada oluyor ve bu oldukcada insan gebeliginin tadini cikaramiyor bu korkularla yasiyor hep...her an bebegine bisey olacak korkusuyla geciyor gunler...sanirim bu surecteki herkes bu yuzden birbirini cok iyi anliyor cunku herkes ayni seyleri yasiyor....ve bu yuzden burada tadigim sizlerden dolayi kendimi cok sansli hissediyorum..gercek dostluk bu iste....cok saol canim...Şenizooohhh
bu heyacan ve endişeli bekleyiş hep olacak canım korku öyle hakim oluyorki vücuda kendini kontrol etmek çok zor, ani kasık ağrıları, sıvı salğıları ve renk değişimleri hep panik hep panik .
korku ile utrasona bakamayışlar dr yüz ifadesinden anlam çıkarmaya çalışmalar aslında buğün düşünüyorumda gebelik hem güzel ve endişeli bir süreç , doğumdan sonrada devam ediyor canım.Ben bu endişe ile yaşadım gebeliğin tatını tam çıkattamadım geriye baktığımda aslında üzülüyorum .Onca yaşadığım korkular bebeklerimin doğuşu sonradan açıklananlar hayatı tehlikeler aslında bebekler biz aranızda olmaya bilirdik bir nevi mucize ile yaşıyoruz.alın yazımızda ne varsa o oluyor.
ne yapsak nafile, canım DRUNUN SANA VERDİĞİ RANDEVULARINI bekle ve bol bol uyu her anın zevkini çıkar:CüvCüv:, kafanı ENDİŞELERLE meşgul etme bebeğin senin pozititf enerjin ile yaşıyor:dance: ,endişeyi oda hissediyor benneyaptımki bekle sabırla , sabırla ve bir o kadar zevkle umarım bebeğin kız olur melekler kadar güzel ve narin.İçime doğdu....hihoyyyt
:CüvCüv::CüvCüv:mehayııımmm nasılsın canımmm...bebeğini ve seni çok öpüyorummm..Şeniz