Tüp bebekle hamile olanlar

Yok canım ne nazarı aşkolsun bebek iyi olsun da tansıyon yoksa neden olabilir acaba inanki aklıma birşey de gelmiyor kan serumu bilemicem beslenme alışkanlığını değiştirmek vs düzenlemek için doktoruna danış belki önerisi olabilir

Canim bir de sen iki farklı yerde ölçüm yaptırmışsın farklı kilolar çıkmış. Gebeliğin basında hangi tartıda tartıldıysan o tartıyı baz Alman lazim. Benim evde var allahtan rahatlıkla takip edebiliyorum

Bugün Dr a gittim 26 haftadayim ve toplam 11 kilo almış bulunmaktayım
Dr fazla almışsın biraz hamur işi falan yeme dedi
Ben hamur işinden degil meyveyi çok yiyorum ondan aliyorum bence
Valla canım istiyo yiyorum iyi oluyor aklımda duracağına karnımda dursun diyorum
Ben bı tek Dr un tartisina inanıyorum aldığım kiloyu onunkine göre hesapliyorum canım
Bende 61 le hamile kaldım 72 kiloyum masAllah banaaaaa
Doğumdan sonra tutacağız kendimizi artık

Iste 6 kilo almamin mumkun olmadigi bir ay olunca tabii insan tartidan bile süphe ediyor

Hiç inanmiyorum dogumdan sonra verirsin yalanlarina sut yapsin diye daha çok yiyoruz buna emin olabilirsin. Ben simdiden kendimi bol soganli mercimekli pilav yerken hayal ediyorum bir elimde sogan yavruma sut yapsin diye salya sumuk aglarken

Annem anlatiyordu aynisini bana sut olsun diye yapmiş cok guldum kendisine bakalim biz neler yasicaz

Kızlar oğlum tüp bebek doğuma kadar tam 18 kilo aldım, daha sonra 25 kilo verdim çok şükür, şimdi ikinci gebeliğim 10 haftada 2 yaa 3 kilo aldım hergün değişiyor şişkinlik oluyor galiba göbeğimi görseniz 5 aylık belki daha fazla, tüp bebek doktorum ilaçlardan ödem olmuştur dedi, devletteki doktorum mide de hazımsızlık vardır dedi benim bildiğim koca bir göbeğim var, hayırlısı ile doğsunda artık sonrasında bakarız, tek korkum gebelik şekeri o zaman zor oluyor allahım hepimizi korusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…