- 23 Mart 2015
- 8.936
- 14.791
- 248
- Konu Sahibi Pink_Butterfly92
-
Daha önceki gebeliklerimde hep 6 7 kilo almıştım. Tüp bebekte ilaçlarla 1.5 kilo aldım. 9. Haftada 4 kiloya çıkmıştı arığın kilo. Doktor diyetisyene yolladı. Dediğin gibi dikkatliyim yemek konusunda ama nafile. Diyet bir ise yaramadı zaten. 1 haftadır 100 gr dahi veremedim.Tüp bebek yöntemiyle hamile kalanlar kilo durumunuz nedir ?
Ilaçlarin etkisiyle normal hamilelere göre daha fazla kilo aldigimiz dogru mu ?
21.haftadayim ve 10 kilo aldim.
Bu normal degil çünkü ekmek yemiyorum hamur işi yemiyorum yemeklerim zeytinyagli abur cuburum hic yok surekli meyve ile besleniyorum aciktigimda ceviz badem vs yiyorum tuz yok denecek kadar az , sekerliyle aram yok peki ya bu kilolar ???
Şimdi diyen olacaktir hamilesin daha kilolarimi sorun ediyorsun diye.
Hayir sükürler olsun allah isteyen herkese yaşatsin ama ben şişiyorum elim ayagim kollarim bacaklarim her yerim şiş kum torbasi gibi.
Benim ogrenmek istedigim hala ilaçlarin etkili olup olmadigi.
Kuzenim gecen gun dediki 9 ayliktim seninle ayni kilodaydim.
Varmi benimle ayni durumda olan birileri ?
Bende tüp bebekle ikizlerime hamileyimTüp bebek yöntemiyle hamile kalanlar kilo durumunuz nedir ?
Ilaçlarin etkisiyle normal hamilelere göre daha fazla kilo aldigimiz dogru mu ?
21.haftadayim ve 10 kilo aldim.
Bu normal degil çünkü ekmek yemiyorum hamur işi yemiyorum yemeklerim zeytinyagli abur cuburum hic yok surekli meyve ile besleniyorum aciktigimda ceviz badem vs yiyorum tuz yok denecek kadar az , sekerliyle aram yok peki ya bu kilolar ???
Şimdi diyen olacaktir hamilesin daha kilolarimi sorun ediyorsun diye.
Hayir sükürler olsun allah isteyen herkese yaşatsin ama ben şişiyorum elim ayagim kollarim bacaklarim her yerim şiş kum torbasi gibi.
Benim ogrenmek istedigim hala ilaçlarin etkili olup olmadigi.
Kuzenim gecen gun dediki 9 ayliktim seninle ayni kilodaydim.
Varmi benimle ayni durumda olan birileri ?
Daha önceki gebeliklerimde hep 6 7 kilo almıştım. Tüp bebekte ilaçlarla 1.5 kilo aldım. 9. Haftada 4 kiloya çıkmıştı arığın kilo. Doktor diyetisyene yolladı. Dediğin gibi dikkatliyim yemek konusunda ama nafile. Diyet bir ise yaramadı zaten. 1 haftadır 100 gr dahi veremedim.
Bende tüp bebekle ikizlerime hamileyim
En son 23. Haftada 10 kilo almıştım şimdi 26 olduk bi iki kilo daha almisimdir sanırım
Bende hızlı kilo aldım tüp bebekle olmasının etkisi de var bence
Bir sürü ilaç falan sisiriyor insanı
Esas bundan sonra daha çok alacağız gibi bı 25 le tamamlarim heralde hamileliği
Bence ilaçlardan değil vücudumda şiş diyorsun başka bir sıkıntı olmasın yemek de çok yemiyorsun ekmek ıvır zıvır yokken o ilaçların etkisi olamaz.. Biliyorsun bende tüp bebekle hamile kaldım 22.haftanın içindeyim ekmekte yiyorum normal seyrinde yemekte ıvır zıvırım cok yok arada muhakkak yeniyor bazen dışardan da yediğim oluyor ayda 2 kere falan ama ben toplamda 700 gr falan aldım hatta basta 2.5 kiloya yakın verdim hamilelikte hala daha tamamlayamadım doktorun ne diyor bu duruma ?
Tup bebek tedavi surecinde kilo aldim evet ozellikle estrofem kullanirken .. 1 yil icinde iki kere tedavi gordum doktorum bu ilaci kullanirken kilo alicaksin istahi acick demisti zaten ama hamileligimde suan 24. Haftadayim basindan beri 3 kilo aldim sadece. Yani o ilaclarin donemi bitti artik hersey bizr bagli gidiyor ki ben hala deltacortil yani kortizon kullaniyorum
Benim. Oğlum da tüp bebek. Ama ben 28 haftaya gelince toplamda 4kilo almıştım aslında 6ay lığı deviren kadar hiç kilo almadım desem. Mide bulantım hiç olmadı. Ve ben baştan beri hamur. İşlerine așerdim. Poğaça börek kuru pastalar..
Ben de ikizlerime hamileyim. 28. haftanın içindeyiz ve 9 kilo aldım.İlk üç ay bulantıdan 8 kilo vermiştim. Serklajlıyım ve yediklerime çok dikkat etmem lazım çünkü istirahat halinde olmam gerekiyor. Doktorum en son kontrolümde karbonhidratı ve meyveyi yasakladı bebeklerin suyu artabilir ve erken doğum olabilir diye. Sizin de aklınızın bir köşesinde bulunsun diye paylaşmak istedim
Arkadaslar tüp bebekle kilo almamizin sebebi vitamin takviyeleri bence acayip istahimi acmisti benim tabi streste vardi oldu olmadi diye 1 kg da verdim hatta
sonra bulantilar basladi 8 haftada 3-4 kg verdim
tedaviye baslarken 55 kg dim
simdi 58 kg 28+2 deyim
7 kg almisim bende
24 haftada 10 kilo aldım toplam ilaçlar şişirme olmadı progestan ve fıtıl de 20 hafta kadar kullandım aksine şimdi ise 2kilo vermisim bebek alıyor diyorlar hayırlısı Allahtan
Yok cok sukur ilaçlar yani ilk yumurta buyutucu şişkinlik hissi vardı ama kilo yapmamıştı ve hamile kaldığım da 8 kilo vermiştim o ilaçlar sayrsindeŞiskinlik ödem vs varmi sizde ?
Aman ikinma sakın ben öyle bir hata yaptım allaj bir daha yaşatmasın öyle bir kanama oldu bebeğimi kaybediyorum sandım 1 hafta hastanede yattım 9. Haftada sonra taki 24 haftaya kadar ara ara kanama oldu doktorunu ara bana bir şurup verdi o geçirmedi sonra ikinci sürüp verdi kireç gibi bisey o gecirdi sukur rabbimeBen 1 haftadır kabızım. Karnım davul gibi gaz dolu. Öyle ki gaz şişkinliği belime agri yapıyor. Ne yapacağımı şaşırdım valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?