• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tüp bebekle hamileliğimin 6. ayında bebeğim karnımda öldü

mutluluk_27

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2012
545
5
26
Kayseri
merhaba arkadaşlar.tüp bebekle aralık ayında anne olacaktım kısmet olmadı.6 aylık bebeğim karnımda ölmüş.meleğimi cennete uğurladım.böyle şeyler yaşayan ve sonrasında neler olduğunu anlatacak sizleri bekliyorum.lütfen bana dua edin.kalbimdeki sızımla yalnız kaldım.allah sizlere yaşaştmasın::(bana vw benim gibilerede yeni umutlar nasip etsin inşallah...

merhaba arkadaşlar.tüp bebekle aralık ayında anne olacaktım kısmet olmadı.6 aylık bebeğim karnımda ölmüş.meleğimi cennete uğurladım.böyle şeyler yaşayan ve sonrasında neler olduğunu anlatacak sizleri bekliyorum.lütfen bana dua edin.kalbimdeki sızımla yalnız kaldım.allah sizlere yaşaştmasın::(bana vw benim gibilerede yeni umutlar nasip etsin inşallah...

başın saolsun canım inan ne söleyeceğimi bilmiyorum bende yaşadım aynını fakat benim kızım erken doğdu ve doğum sırasında ölmüştü okadar dua etmiştim doğumda bari sesini duyum bi ağlasın diye ama olmadı bundan sonra kulaklarını duyacaklarına tıka her başsağlığına gelen sözleriyle can yakıyor fark etmeden mümkün olduğunca uzak dur ilk zamanlar herkezden rabbim birdaha yaşatmasın inşallah en kısa zamanda tekrar nasip etsin güçlü ol ve pes etmeden nedenlerini araştır çok üzgünüm çokkkk

bu durumda ne desek yaran hafiflemez cok zor yarisindan fazlasi gecmis peki neden olmus doktorun ne dedi allah size uzun ömur versin pes etme isallah bidaki sefer meleyini kucagina alirsin belki budur hayirlisi rabbim belki onu daha cok sevdi yanina aldi dogsa zorluklari olcakti belki her serdede vardir bi hayir allah sabir versin benim bildiyim sanirim 2 ay bi dinlenme sureci oluyo hem piskolojik hemde rahmin kenddini toplamasi amaciyla burdan hayirli haberlerini aliriz isallah

çok teşekkür ederim allah razı olsun.parçalanacağını duyunca otopsisini istemedim kuzumun ama genetiğe yolladık 1 aya belli olacakmış. 6 aylık hamileliğimde ne bulantım oldu ne ağrım sızım bebeğimin kontrolleride çok iyiydi.hatta 10 gün önce tetanos aşım vardı o zamanda kalbini dinlemiştik:(zamanının da bulamadılar neden olduğunuda .çok üzgünüm yinede rabbimin verdiğine şükürler olsun yine yaşatır bu mutluluğu ve daim eder inşallah.ama içimde şu sızı varya geçmiyor...

çok teşekkür ederim allah razı olsun.parçalanacağını duyunca otopsisini istemedim kuzumun ama genetiğe yolladık 1 aya belli olacakmış. 6 aylık hamileliğimde ne bulantım oldu ne ağrım sızım bebeğimin kontrolleride çok iyiydi.hatta 10 gün önce tetanos aşım vardı o zamanda kalbini dinlemiştik:(zamanının da bulamadılar neden olduğunuda .çok üzgünüm yinede rabbimin verdiğine şükürler olsun yine yaşatır bu mutluluğu ve daim eder inşallah.ama içimde şu sızı varya geçmiyor...

hayatım bebeğini deil eşini gönderseydinizde yine sonuç aynı çıkardı inan eşinden cinsiyeti bile belli oluyor kromozom denen şey ürkütüyor beni yaf herbilgimiz depolu kromozomommuzda...

bebek gidecek denilince ürperdim zaten yavrum minicikti, kıyamadım. genetiği beklicez artık bir de pıhtılaşma sorunu varsa nasıl belli olacak???

bebek gidecek denilince ürperdim zaten yavrum minicikti, kıyamadım. genetiği beklicez artık bir de pıhtılaşma sorunu varsa nasıl belli olacak???

pıhtılaşma sorunu varmı diye kan testleriyle bakılıyor bu test maliyetli bir testti ben 3 sene önce 1100 liraya falan yaptırmıştım özelde ayrıca ileri derecede kan pıhtılaşma sorunun olsa bebeğin en fazla 10 hafta yaşardı doktorun sonuçların gelince seni aydınlatır ayrıca sonuçlarınla en az 2 doktorla görüş inşallah güzel sonuçlar alşırsın ve tekrar yaşamazsın bu acıyı :(((

Öncelikle başın sağolsun, çok zor ama böylesi daha hayırlıymış diye düşün, belki daha farklı şeylerle karşılacaktınız ileride. Anne olmayana konuşmak tabi ki kolay. Biz de 7 senelik evliyiz ve tedaviye başlayacağız inşallah, Allah' tan hepimiz için hayırlısı neyse onu isteyelim. İnşallah en kısa zamanda sağlıklı ve hayırlı evlatlara kavuşuruz. Kanda pıhtılaşma testini ben yaptırmıştım Çapa'da, hiçbir ücret ödemedim. Hangi şehirde olduğunu bilmiyorum ama hematoloji bölümü olan üniversite hastanelerinde yaptırabilirsin.

genetiği beklemene gerek yok sen yaptır arkadaşların dediği gibi geç geliyor sonuç zaman kaybetmemiş olursun kafandaki ? işaretleri geçer bi an önce.

Allah sabır versin Diyecek söz bulamıyorum.Çok üzüldüm Allah aynı acıyı tekrar yaşatmasın.Kimseye evlat acısı göstermesin.

çok teşekkür ederim hepinize allah razı olsun.tam pıhtılaşma testlerinin tümünü yapan bir hastane arıyorum bulamadım henüz.bir kaç tanesi yapılıyormuş ve sonucu gün içinde veriliyormuş.umarım bulduğum anda gidicem.allah sizleri bebeklerinizle mutlu etsin beni ve bu durumdakileride yeni mutluluklarla sevindirsin inşallah...

lohusalığım bitti 2 hafta eçti adet oldum.ne olur duanızda beni de unutmayın arkadaşlar..yeni zaman yeni umutlar.Rabbim herkse gönlündeki en kısa zamanda sağlıkla hayırla nasip etsin inşaallah...

Back
X