- Konu Sahibi ARKAMAHALLE
selam...
bende dondurulmuş embriyolarla denemeyi planlıyordum ama sanırım iptal olacak. adetim erken geldi. hastanem ankara'da. moralim çok bozuk.
dondurulmuş transferinde ilaçlara kaçıncı gün başlanıyor bilen var mı?
canim ayni tup bebek tedavisi gibi adetin 3. gunu falan baslaniyor diye biliyorum
ama adetin erken gelmesinde de vardir bizim bilmedigimiz bir hayir o yuzden hic stres yapma
hersey nasip isi
ama adetin erken gelmesinde de vardir bizim bilmedigimiz bir hayir o yuzden hic stres yapma
hersey nasip isi
iyi akşamlar kızlar...sizlere bi sorum olacaktı kafama takıldı belki saçma gelebilir ama şimdi uzun protokolde biz adetin 21.günü başlıyoruz ya hani peki adetin 21.gününe kadar o ay hamile kalmış olsak anlaşılır mı ya da kullandığımız ilaçlara başladığımız zaman bebek varsa bile düşer mi bu konuda bilgisi olan varsa beni aydınlatırsa sevinirim?
evet bu soru benimde bu ay kafamda aslinda
o yuzden drlar bu ay icin uzun protokol tedavi olanlarda dogum kontrol hapi veriyorlar
benim iki tedavide verdiler ilkinde vermediler
simdide vermediler bende imkansiz ama neden olmasin diye korkuyorum dogrusu
ilk gittigin gun belki goruyorlardir canim
ama bebege bi zarari varmi ilaclarin bilmiyorum olsa onu dusunurlerdi galiba
o yuzden drlar bu ay icin uzun protokol tedavi olanlarda dogum kontrol hapi veriyorlar
benim iki tedavide verdiler ilkinde vermediler
simdide vermediler bende imkansiz ama neden olmasin diye korkuyorum dogrusu
ilk gittigin gun belki goruyorlardir canim
ama bebege bi zarari varmi ilaclarin bilmiyorum olsa onu dusunurlerdi galiba
herkese merhaba arkadaslar allahim hepimize anne olmayi nasip etsin insalah. bende ilk tup bebek denememi yaptim bizim sperm sayisi azligi var .doktor sadece tup bebek sansiniz var dedi ve bizde hemen basladik herseyim normal gitti 10 tane yumurta toplandi 8 i dollendi hemen aradilar gelin diye her sey cok guZel gidiyor dedi doktorumuz yasiniz genc sansiniz cok fln dedi neyse bizde hemen karar vermistik hersey cok guzelk gitti gercekten transfer yapildi gecen cumarteside kan tahlilim yapildi degerim 8 cikti cok dusuk yani doktor hamilesin ama cok dusuk dedi biz yuksek deger bekliyorduk dedi neyse pazartesi gel kan tahtilinin tekrarliyalim dedi neyse gittik ve deger 3 olmus negatif bu kadar uzuldugumu hic hatirlamiyorum neyse iste husranla sonuclandi 2. tup bebek denememi dusunuyorum ama nerde yaptirmaliyim karar veremiyorum istanbul gaziosmanpasa hastanesinde yaptirmistim bunu.birde kizlar size sorum olucak 2. deneme icin fazla ara vermek mi lazim yoksa 3 ay sonra hemen denemek dahami iyidir. sizce
cok sarsti beni gercekten ilk denemem husran cok umutluyduk ama kismet iste .27 yasindayim bu arada.hayirlisi bakalim.
saglik olsun canim ya
bizde de erkek inf var
ilk denememde bende ayni senin gibi olmustum
o kadar umut vermistiki drlar yasimizda ayni seninle
ben ilk negatiften sonra daha 1 yil olmadi bile
ama bu benim simdi 4. deneme olcak
yani kendini ne zaman hazir hissediyorsan o zaman basla ama en erken drlar 3 ay diyor
bizde de erkek inf var
ilk denememde bende ayni senin gibi olmustum
o kadar umut vermistiki drlar yasimizda ayni seninle
ben ilk negatiften sonra daha 1 yil olmadi bile
ama bu benim simdi 4. deneme olcak
yani kendini ne zaman hazir hissediyorsan o zaman basla ama en erken drlar 3 ay diyor
slm kızlaropuyorumnanaktan
tedavide olan arkadaşlar Rabbim inşallah bebişlerinizi gönderir göbişleriniz dolar
bekleyen arkadaşlar bence ay olarak beklemekten ziyade ne zaman kendinizi toparlayıp, yeni bir tedavi sürecine hazır hissederseniz ozaman ve moralinizi en yüksek seviyede tutabileceğiniz bir zamanda başlayın tedaviye derim ben, çünkü bu sürecin en büyük tedavisi moral, onunla birlikte ilaçlar falan işte, o yüzden umutsuzluğa kapılmadan olumsuz düşünmeden tekrar başlayın tedaviye, Rabbim inşallah tedavilerinizi vesile kılacak ve bebişlerinizi gönderecektir...
amin canim ami insallah
ben artik bu denemden sonra uzun bir sure denemek istemiyorum
hep 3 aya bi basladim bu 4 de insallah yuzum guler ama gulmezse bir yil ara vermeyi dusunuyorum
insan artik yipraniyor
ben artik bu denemden sonra uzun bir sure denemek istemiyorum
hep 3 aya bi basladim bu 4 de insallah yuzum guler ama gulmezse bir yil ara vermeyi dusunuyorum
insan artik yipraniyor