• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tup bebekle yeni gebe kalanlar yardimci olalim

smyrnalove

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2016
211
62
98
38
Merhaba arkadaslar.ben tup bebekle yeni hamile kaldim.ogreneli daha 1 hafta oldu.4 bucuk haftalik olmasi lazim.bugun sabahtan beri hafif sekilde ara ara sızı seklinde sol kasigimda batma oluyor.sizlerinde oldumu yada oluyormu?bu kese olusmaya calistigi.icinmi oluyor yoksa endiselenmelimiyim?dr uma yazdim ultrasonla yarin bi bakmak gerekebilir dedi.bana normal gibi gelmisti bu sızılar ama endiselenmelimiyim?bu surecte erken evrede bu batmalari hisseden oldumu?

Merhaba arkadaslar.ben tup bebekle yeni hamile kaldim.ogreneli daha 1 hafta oldu.4 bucuk haftalik olmasi lazim.bugun sabahtan beri hafif sekilde ara ara sızı seklinde sol kasigimda batma oluyor.sizlerinde oldumu yada oluyormu?bu kese olusmaya calistigi.icinmi oluyor yoksa endiselenmelimiyim?dr uma yazdim ultrasonla yarin bi bakmak gerekebilir dedi.bana normal gibi gelmisti bu sızılar ama endiselenmelimiyim?bu surecte erken evrede bu batmalari hisseden oldumu?
Evet o agrilar normal ve gebeliğin ileriki dönemlerinde de sıkça oluyor. Bazı aylar regl zamanı geldiğinde rahim yıllardır alışık olduğu için oluyor. Biraz daha ileri aylarda rahim genişledigi için agri oluyor ilk zamanlarda normal. Kivrandiracak şekilde değilse korkma bide ağrıya eşlik eden kanama yoksa gene endişe etme. Fakat bu doktora gitme demek değil. Mesela benimde hersey yolunda gidiyordu 16. Haftalarda karin ağrılarım var dediğimde doktor vajinal bakalim dedi ve rahim ağzı kisalmasi fark etti. Cok düşük değilde fakat önlem alalım deyip tedaviye başladık. Bazen idrar yolu enfeksiyonu oluyo oda agri yapiyo. Vs vs ama şuanda leke kanama yoksa normal. Doktorda bakar gerekli açıklamayı yapar.

Gayet normal rahmin genişleyecek bebek büyüyor bu batmalar çok olacak daha endişelenecek bir şey olmadığını düşünüyorum :)

Bence normal,benim 5 ay boyunca ağrım geçmemişti

Back
X