ARKADAŞLAR EGER FAYDAM OLACAKSA SİZE BUNLARI ANLATMAK SİTYORUM önce yaşadıklarımı anlatayım ben şuan 31 yaşındayım gecen cumartesi bebegimi ikinci tüp bebek denememde kucagıma aldım . ben evlenmeden önce 23 yaşımdayken açık bir kist ameliyatı gecirdim kistim patlamışdı ve o ameliyat da adana devlet hastanesinde oldum ameliyat sırasında sag yumurtalıgımı yüzde 80 nını aldılar sol ise yüzde 40 ını aldılar . artıdan aPandis ameliyatı gecirdim. ve taaki evlenene kadar. gene kist oluştu ve bu kistle yaşadım. evlendikten 6 ay sonra yanı tarih 11 12 2012 tarihinde evlendim evlendikten 6 ay sonra kistim 12 cm büyme yaptı tekrar ameliyat oldum laparaskopi yöntemiyle ameliyat ıoldum doktorun adını da vermek istiyorum adı fatih şendağ izmir ege ünüversitesinde ögretim üyesi doktor kadın dogum uzzmanı ikinci ameliyatımda yumurtalarımın sag tarafı yüzde 5 çivarında kaldı soldaki ise yüzde 40 ve o ameliyattan sonra sag tüpümü aldılar artık işlemiyordu. ve normal yoldan bebek sahibi olamıyorduk artık tüp bebek şarttı cocum olmadıgı için eşimden benden ayrılmasını bile istedim ondan oda asla olmaz dedi anca beraber kanca braber .dedi neyse ilk tüp bebek denememde adana başkent hastanesin de yaptık tutmadı ve hiç de memnun kalmadım emrüyollar daha konulmadan öldü zaten 2 emriyo oldu onlarda öldü yumurta toplama işleminde zaten 5 tane yumurta çıktı. ikinci denememizde ATAŞEHİR MEMORİAL HASTANESİNDE ......CEM DEMİREL...... DİYE BİR DOKTORA GİTTİK DURUMUMUZ COK ZORDU VE DOKTORTUN DEDİGİ BİZE ŞU. MERAK ETMEYİN OLACAK DEDİ BİZİMLE OKADAR İLGİLENDİKİ KESİNLİKLE SİZE TAVSİYE EDİYORUM MUTLAKA GİDİN GÖRÜN eger giderseniz kıbrısdan ipek hanım derseniz onlar bizi hatırlayacaklar durumumuzun nekadar vahim oldugunu iyiy bilyorlardı BEN BU YAŞADIKLARIMA RAGMEN BEBEGİMİ GECEN CUMARTESİ 8 AYLIK ERKEN DOGUM OLARAK ŞİMDİ BEBEĞİM İYYİ KUCAGIMA ALDIM SİZLERİN DE ALMASINI İSTEDİGİM İÇİN SİZİNLE BUNLARI PAYLAŞMAK İSTYORUM allah a şükürler olsun BİZE EVLADIMIZI BAHŞETTİ benim hikayem BBUKADAR .buna rağmen yavrum kucagımdaALLH HERKESE BEBEGİNİ KUCAGINA almayı nasip etsin