tüp bebekte % 25 sansi olanlar

aytug

Kün ve yekün 🤰Rabbim sana çok şükür
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2019
713
261
103
Merhaba benim hormon degerlerim şöyle ;
Ft4 0,98
Tsh 0.88
Fsh 14.18
Lh 3.78
Pro 13.59
E2 52.13 yaklaşık bu degerlerde olup tup bebek % 25 sansin var deyip hamile kalanlar var mi

Size %25 şansın var diyen kim ?benim tüp bebekle hamile kaldığımda fsh 16 amh 0.6 ydı,nasılsa bebeğim olmayacak diye hiç stres yapmadım ve hamile kaldım,sanırım önemli olan rahat olmak, amh on kaç bu arada

Amh bakilmadi benim. Tip merkezinin tup bebek bolumune gittim. Doktor % 25 sansin var dedi bu sonuçlara gore. Yikildim resmen rezervlerin zayif dedi. Birkac gun sonrada ozel bir klinige gittim tüp bebek icin eylül ayina gun verdi.

Ilk defa yaptiracam insallah olur. Valla icimi rahatlattiniz cok tesekkur ederim

Bana doktor en fazla 20% şansın var dedi, hatta bana istersen taşıyıcı anne bulalım dedi.
Ben 99% şansım olduğunu düşünüyorum, sonrasında cikolatayla buraya geleceğim dedim😂
İlk denemem ve şu an hamileyim. Bu ayın 6.da inşallah keseyi göreceğim.
Moralinizi yüksek tutun, değerler üzerine çok fazla kafanızı yormayin.

Ya doktor amh a bakmadan nasıl rezerv az dedi,yaş kaç ve ultrason muayenesinde kaç yumurta görünüyor?zaten tüp bebekte de %100 tutar diyemez ki doktor

Insallah o mutlulugu bende yasarim adiniza cok sevindim.Banada cok moral oldu çok sağolun

Tüp bebekte % 50 civarinda dedi. Ultrasyondan sonrada % 25 dedi yumurta rezervin az dedi yasim 32. Bende ordan çıkıp baska bir kliniklige gittim madem az vakit kaybetmeden tup bebek yaptiralim dedim. Bekliyorum eylul ayini.

Siz amh ölçtürün bence.
Ben 39 yaşındayım amh 0,93 çıktı 1 in altı kötü sayılıyor. Buna rağmen ilk denemede pozitif sonuç aldım

Tüp bebekte % 50 civarinda dedi. Ultrasyondan sonrada % 25 dedi yumurta rezervin az dedi yasim 32. Bende ordan çıkıp baska bir kliniklige gittim madem az vakit kaybetmeden tup bebek yaptiralim dedim. Bekliyorum eylul ayini.
Benim ihtimalim de dusuktu ama cok sukur hamileyim. Amh cok onemli ona baktirin. Benim 0.36 cikiyordu. Fsh 18 di. Durum baya kotuydu. 2 negatif tup bebekten sonra dogal yoldan hamile kaldim. Ve isin sirrinin kesinlikle rahat stressiz bir kafa oldugunu anladim. Olacak mi olmayacak mi demeden oluruna birakmak onemli. Pozitif dusunun.

Back
X