• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebekte 3 ve fazlası deneme yapanlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi H M
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
4.denememi 5 gun once yaptim ve sabah testim kocaman tek çizgi:KK43: maddi manevi yıprandım..son bindeneme yapmak istiyorum elimizde bi arabamız kaldi onu da satıp havuz yöntemi denemek istiyorum az yumurta çıkıyor yas 38 amh 0.5 en azından 2 toplama olursa embriyonun artma şansı olur...

Tek tesellim 2.denemede pozitifi gördüm ve 1 kizim var ama birahane istiyorum cok mu lüks birsey istediğim:(

Çevre baskısı beni yoruyor canım ben kabullendim bu durumu da :KK43: yok daha iğnelere bile başlamadım inşallah darısı başımıza doğalı da geçtim tüp bebekle olsa raziyim:)
Kulağını asma o sesler çok.. hiç susmazlar...
İnşallah ümidimiz var durumunda.kotu.birsey yok sadece nasibini bekliyor
Moralini yüksek tut insallah ❤️

Kulağını asma o sesler çok.. hiç susmazlar...
İnşallah ümidimiz var durumunda.kotu.birsey yok sadece nasibini bekliyor
Moralini yüksek tut insallah ❤️
Hep hayırlısını diliyorum Allah'tan ve hep diyorum ki canım hayırlısı...

• Muhteşem
Reactions: H M
4.denememi 5 gun once yaptim ve sabah testim kocaman tek çizgi:KK43: maddi manevi yıprandım..son bindeneme yapmak istiyorum elimizde bi arabamız kaldi onu da satıp havuz yöntemi denemek istiyorum az yumurta çıkıyor yas 38 amh 0.5 en azından 2 toplama olursa embriyonun artma şansı olur...

Tek tesellim 2.denemede pozitifi gördüm ve 1 kizim var ama birahane istiyorum cok mu lüks birsey istediğim:KK43:
Kaçıncı gününüz? Konunuz vardı yazmistim sanırım. Kızınız var Allah bağışlasın yine olur insallah hic belli olmaz ama maddi manevi zor bı süreç moral önemli.. bazen koyvermek lazmm yıpranıyor insan yoksa
Allah yardımcınız olsun🌺

Kaçıncı gününüz? Konunuz vardı yazmistim sanırım. Kızınız var Allah bağışlasın yine olur insallah hic belli olmaz ama maddi manevi zor bı süreç moral önemli.. bazen koyvermek lazmm yıpranıyor insan yoksa
Allah yardımcınız olsun🌺
Bugun 5.gunjm 5.gun tek embriyo koyuldu
Dondurulmus yok.benimle transfer olan bir kaç kişi 3.4. Gunde çift çizgiyi görünce heveslendim ben de yaptım ama :(

Bugun 5.gunjm 5.gun tek embriyo koyuldu
Dondurulmus yok.benimle transfer olan bir kaç kişi 3.4. Gunde çift çizgiyi görünce heveslendim ben de yaptım ama :KK43:
Bence belirsiz durumun ya bı bekle bakayım koyverme hemen.
Olmassa da kader kısmet demekki..
Maddiyide geçiyorsun da bedenen yorucu çok.. transferlerim tutup düşeceğine negatif alsaydim diyorum..

Hep hayırlısını diliyorum Allah'tan ve hep diyorum ki canım hayırlısı...
Öyle diyoruz zaten canim.Vardir Rabbimin bir bildiği inşallah son denemen olur mutlulukla.sonlanir herşeyi unutursun🌺

Bence belirsiz durumun ya bı bekle bakayım koyverme hemen.
Olmassa da kader kısmet demekki..
Maddiyide geçiyorsun da bedenen yorucu çok.. transferlerim tutup düşeceğine negatif alsaydim diyorum..
Benim de var 1 kimyasal gebeliğim evet cok yıpratıcı

Ya sehirdisindan gidiyoruz oyle olmasa maddi sıkıntı da olmasa inanki dert değil dayanacak gücüm var hala..

Benim de var 1 kimyasal gebeliğim evet cok yıpratıcı
1 buçuk ay önce 3 aylık kaybim öncekilerden daha çok yıprattı.. 1 tane olsun hiç olmazsa diyorum artık. Bende şehir dışından gidiyorum otelde kaldım son gidişimde
Ama her defasında.opu olmak zor benim öyle.olmadi ne olacak bakalim

1 buçuk ay önce 3 aylık kaybim öncekilerden daha çok yıprattı.. 1 tane olsun hiç olmazsa diyorum artık. Bende şehir dışından gidiyorum otelde kaldım son gidişimde
Canim benim insallah 🙏
Hayat vizler icin hep mücadele insallah sonu guzel olur

Hem cesaretim yok hem maddi ve manevi anlamda artık yoruldum düşünmüyorum.
Allah emeğinizin karşılığı olarak kucağınızı doldursun inşallah.
Bende dondurulmuslarini deneyip mola vericem yapmayı düşünmüyorum yeni bir tedavi olarak.. zorlamanın çok anlamı.oldugunu.dusunmuyorum artık.

Bende dondurulmuslarini deneyip mola vericem yapmayı düşünmüyorum yeni bir tedavi olarak.. zorlamanın çok anlamı.oldugunu.dusunmuyorum artık.
Yaş, kilo, kronik hastalık sorunlarınız yoksa eşinizde hep yanınızda destek ise devam edin. Allah rast getirsin inşallah ❤️

Yaş, kilo, kronik hastalık sorunlarınız yoksa eşinizde hep yanınızda destek ise devam edin. Allah rast getirsin inşallah ❤️
Esim destek ama benim tedaviye hevesim kalmadı. Eşimde öyle başka etken problemlerimiz yok inşallah görünürde
Yani hayat ne gösterir bakalım sizin yaşınız kac?

Esim destek ama benim tedaviye hevesim kalmadı. Eşimde öyle başka etken problemlerimiz yok inşallah görünürde
Yani hayat ne gösterir bakalım sizin yaşınız kac?
Şuan ben 46 eşim 51

Kızlar benımde ikinci denemem ama her seferınde tekrar yumurta toplama vs o surec beni cok yıprattı. Sımdı ilkinde 4 yumurta toplandı 3 döllendı 2sı 5.gune gitti 1i taze transfer oldu malesef negatifle sonuclandı. biri donduruldu. Sımdı salı gunu tekrar yumurta toplama ıslemı oldu ardından histereskopi (y seklındeki rahım düzeltildi ) malesef 2 yumurtadan biri buyudu 1 yumurta toplandı. cok sukur oda dollendı. Insallah 4. 5. güne kadar gider. Doktor tekrar havuz yontemı dedı ama cidden maddi manevi cok yıprandım. İkinci tedavide rapor cıkarttıgım halde toplam 50 bin harcamısız🙄🥴 bu arada yasım 32 sorunum erken menopoz amh dusuklugu.

Kızlar benımde ikinci denemem ama her seferınde tekrar yumurta toplama vs o surec beni cok yıprattı. Sımdı ilkinde 4 yumurta toplandı 3 döllendı 2sı 5.gune gitti 1i taze transfer oldu malesef negatifle sonuclandı. biri donduruldu. Sımdı salı gunu tekrar yumurta toplama ıslemı oldu ardından histereskopi (y seklındeki rahım düzeltildi ) malesef 2 yumurtadan biri buyudu 1 yumurta toplandı. cok sukur oda dollendı. Insallah 4. 5. güne kadar gider. Doktor tekrar havuz yontemı dedı ama cidden maddi manevi cok yıprandım. İkinci tedavide rapor cıkarttıgım halde toplam 50 bin harcamısız🙄🥴 bu arada yasım 32 sorunum erken menopoz amh dusuklugu.
Ah canim benim bizim da sınavımız bu..
Bana hic havuz yöntemi uygulandi ben de simdi onu isteyeceğim son 1 deneme daha istiyorum içime hayir bitti diyemiyorum o ses susmuyor..

Maddi manevi o zorluyor gerçekten Allah yardımcımız olsun

Back
X