Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah doğsun da yorulmaya razı oYaaa çok duygulandım
Rabbim yardımcısı olsun peşinde koşmaktan yorulur artık![]()
İnşallah dogumunuda şöyle inşallah canım burda olursam inşallah. Nasip kısmet olursaİnşallah doğsun da yorulmaya razı o![]()
3 kere başarısız tüp bebek denememiz oldugu için arastirinca biraz dna hasar testi diye birsey buldum ve yaptirmak istiyoruz basarisiz tüp bebek denemeleri sonrasinda yapılıyormuş . Sonuclar normal bizim ama spermiyogram da hasarli olup olmadigi cikmiyormus dna hasar testinde cikacakmis bakalim yaptirinca veya doktora gidince bize bi aciklama yaparlarHasara bakınca kesin duzeliyormu?
Değerleriniz nasıl.
Peki ne yapılıyor genetik testmi embriyolarda hasar varsa.. hasar azalmıyor herkeste sanırım takviye veriyorlar sadece.3 kere başarısız tüp bebek denememiz oldugu için arastirinca biraz dna hasar testi diye birsey buldum ve yaptirmak istiyoruz basarisiz tüp bebek denemeleri sonrasinda yapılıyormuş . Sonuclar normal bizim ama spermiyogram da hasarli olup olmadigi cikmiyormus dna hasar testinde cikacakmis bakalim yaptirinca veya doktora gidince bize bi aciklama yaparlar
Türkiye de genellikle bu şekilde ama zaten ıssızınki bulunduğu yerde yapılıyor embriyo zaten aynı laboratuvarda.ben bunu embriyologla konuşmuştum sıkıntı olmuyor hiç dedi.benim arkadaşımın 1 yumurtası gitti pgt ye o 1 yumurta sağlam geldi ve ikiz oldu tek yumurta ikizi.şu an 1 yaşındalarDoktorlar diyor bunu canim. Bozulma derken 3 embriyodan çok daha fazla olursa ellerinde daha çok şans olur diye dusunuyorlaryani benim düşüncem degil
AA dimi orda direk oluyor.. Burda'da yapılsa ya..Türkiye de genellikle bu şekilde ama zaten ıssızınki bulunduğu yerde yapılıyor embriyo zaten aynı laboratuvarda.ben bunu embriyologla konuşmuştum sıkıntı olmuyor hiç dedi.benim arkadaşımın 1 yumurtası gitti pgt ye o 1 yumurta sağlam geldi ve ikiz oldu tek yumurta ikizi.şu an 1 yaşındalar![]()
İnsallaj ozaman senden de güzel haber alırızİnşallah dogumunuda şöyle inşallah canım burda olursam inşallah. Nasip kısmet olursa
Embriyolarımi yaptırdınız.Bn genetik test yaptirdim canim ama sorun ne anlayamadim
Yok canim bnm dedigim sey spermlere hasar testi yapılıyor ve hasar varsa ona göre vitamin takviyesi yapiliyormus 3 ay sonra da tekrar yaptirip sonuclara bakiliyormusPeki ne yapılıyor genetik testmi embriyolarda hasar varsa.. hasar azalmıyor herkeste sanırım takviye veriyorlar sadece.
Zaten illa olumsuz olacak diye birşey denmiyor ama çoğunlukta az geliyor sağlam şekilde.Türkiye de genellikle bu şekilde ama zaten ıssızınki bulunduğu yerde yapılıyor embriyo zaten aynı laboratuvarda.ben bunu embriyologla konuşmuştum sıkıntı olmuyor hiç dedi.benim arkadaşımın 1 yumurtası gitti pgt ye o 1 yumurta sağlam geldi ve ikiz oldu tek yumurta ikizi.şu an 1 yaşındalar![]()
Yok embriyolara hic yaptirmadik daha dogrusu biz istedik doktor gerek yok demişti. Sadece kandan genetik test yaptirdik onda da bnde pihtilasma ciktiEmbriyolarımi yaptırdınız.
Kandan bakilani demedim canim.
Eğer yaptıysanız kacindan kaçı sağlam geliyor.
Aslında çok deneyenlere genetik oneriyorlar.Yok embriyolara hic yaptirmadik daha dogrusu biz istedik doktor gerek yok demişti. Sadece kandan genetik test yaptirdik onda da bnde pihtilasma cikti
Kuşum o çöp olanların zaten genetiği bozuk oluyor.pgt ile tüp bebek yaptıranlar diye bi grup var bence oraya bi bak.Pahalı tabiki bana 300 dolar mı demişti ne yanlış hatırlamıyırsam.Ama benim zaten 5.güne giden embriyom hiç yoktuZaten illa olumsuz olacak diye birşey denmiyor ama çoğunlukta az geliyor sağlam şekilde.
Bende çöp olur diye korkuyorum iste..
Ne kadar acaba embriyo başımı aliniyor
İşte çöp olması illaki genetik bozukluktan değilmiş dayanamadığı dan oluyormuş yani embriyo zaten minicik birşey dondur cozdur vs durumları embriyoyu iptal ediyor.Kuşum o çöp olanların zaten genetiği bozuk oluyor.pgt ile tüp bebek yaptıranlar diye bi grup var bence oraya bi bak.Pahalı tabiki bana 300 dolar mı demişti ne yanlış hatırlamıyırsam.Ama benim zaten 5.güne giden embriyom hiç yoktu![]()
Ngsli tutmamış buraya bı arkadaş yazdı.Kızlar dna hasar testi biz tüp bebek öncesi yaptırdık spermlere yapılıyor uzun sürüyor sonucu almak 1 ay gibi.. bizde hiç bir sorun çıkmadı şükür.. ama bu test de çok önemli yaptırın mutlaka...
Maşallah canım zaten hiçbir sorun olmasada olmayabiliyor nasip tamamen.Kızlar dna hasar testi biz tüp bebek öncesi yaptırdık spermlere yapılıyor uzun sürüyor sonucu almak 1 ay gibi.. bizde hiç bir sorun çıkmadı şükür.. ama bu test de çok önemli yaptırın mutlaka...