- 9 Haziran 2012
- 3.793
- 15.482
- 408
Maşallah canım zaten hiçbir sorun olmasada olmayabiliyor nasip tamamen.
Aynen canım bende buyuzden vazgeçtim tedaviden herşey iyi iyi bi sonuç yok ...
Hayırlısı olsun inşallah hakkımızda...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Maşallah canım zaten hiçbir sorun olmasada olmayabiliyor nasip tamamen.
Gevemiyorsun işte bak yine deniceksin. Kenarda olunca embriyo seni dürtüyorAynen canım bende buyuzden vazgeçtim tedaviden herşey iyi iyi bi sonuç yok ...
Hayırlısı olsun inşallah hakkımızda...
Slm. Öncelikle allah yardımcınız olsun insan bu süreçte napıcanı bilemiyor. Benim yaşıma göre yumurtalarım iyi denildi kaçıncıyı deniyorum yine olmuyor malesef. Dr kime gittiniz bence iyi birine tekrar gidin. Bu işler belli olmuyor. Hem ekonomik olarak hemde psikolojik olarak zor bir durum inanın bende artık bu konuda çıkmaz durumdayım ne yapmalıyım bilmiyorum.ankaradaysanız murat sönmezer var biraz geç yaştakileri anne yapma konusunda çalışıyor .iyi birine ekonomik durumunuz iyiyse gidin bence. Antalyada fuat şengör var menopozda birine tüp denemiş üçüzleri var kadının. Ben buna kesin tanığım asparagas haber değil yani. Ama bende bilmiyorum vazmı geçmeli yoksa devam mı etmeliBende aynı durumdayım yaş 43 4 opu 5 tüp bebek
Benim de yaşım 43 ve ilk kez tüp bebek için görüşmeye gittim. AMH im 0.15 çıktı. Doktor tahlil öncesi muayene etti ve yumurtan yok dedi. Ama kendi doktorum 20 gün önce 4 yumurta görmüştü bu kadar kısa sürede 4 yumurtam gitmiş olabilir mi? Doktor yaş dolayısıyla sıcak bakmadı. Bu şartlarda tüp bebeğe girmeyin, kendiniz denemeye devam dedi. Nasıl olacaksa artık tüp bebekle olmayan normal yolla. Siz ne düşünüyorsunuz benim hiç tecrübem yok. Yaşınız benimle aynı ama bende menopoz süreci basladi 4-5 aydır. Tecrübenizi paylaşabilir misiniz rica etsem
Aminn tatlımYaa
Rabbim hayırlısı ile nasip etsin güzel güzel boy boy yavrucaklar
Aminn inşallah hayırlısıyla bu sefer olur sizindeBendee varım.. Nasip olursa 4.tüp bebeğe başlayacağız. Sadece 1 defa transfer oldum. Negatif tabii. Allah büyük inşaallah hepimize tattırır o duyguyu![]()
Aminn sağolun inşallahBen 5 asılma sonrası 2. Tüp bebek denemesinde hamile kaldım oğlum 3 yaşında.kankam 5 negatif tüp bebek denemesinden sonra 6.tedaviyle hamile yeni kalp sesini duyduk minnosun.icinizdeki sesi dinleyin vazgeçmeyin maddi imkanlar el verdikçe.allah nasıp edecekse tez zamanda hayırlı ve sağlıklısini versin,bu süreçte içinize ferahlık versin.guzel haberlerinizi alalım inşallah sevgiler
Beni kaybetmek yıprattı..Facebook da bir abla ile tanışmıştım..
14. Tüp bebek tedavisine oğlu olmuş.. maşallah abla dedim nasıl dayandın..
13 e kadar yapmadıkları neydi 14 de neyi denediler de oldu dedim..
Aynı tedaviyi yaptılar değişik bişey yapmadılar dedi.. ALLAH veriyor sabrını dedi...
ISSIZZ vazgeçeydim şimdi oğlum yanımda olmayacaktı dedi.. bir yandan hak verdim bir yandan da 14 Çok çok zor gerçekten 3 negatif de yıprandım... sabrına cesaretine hayran kaldım...
Bende diyorum hamile kalamamak cok üzüyordu ama kaybetmek cok zormuş.. Hele ki ileri haftalarda eli kolu herşeyi oluşuyor ultrasonda kipirdiyo unutamıyorsun ki hic..Beni kaybetmek yıprattı..
Hiç tutmamış olsa durur durur yine devam ederdim.
Kuzum nasıl dua edeceğimi şaşırıyorum bazenBende diyorum hamile kalamamak cok üzüyordu ama kaybetmek cok zormuş.. Hele ki ileri haftalarda eli kolu herşeyi oluşuyor ultrasonda kipirdiyo unutamıyorsun ki hic..
Bende cok korkuyorum bazen yanlis dua etmekten sacmalamaktan.. Gönlümden geçeni biliyosun rabbim kabul et diyorum.. Ins ya tatlım inş..Kuzum nasıl dua edeceğimi şaşırıyorum bazen![]()
Yani hiç aklıma gelmezdi bunada şükür ben inanıyorum olucak bizim bebegimiz
Bu unutulmaz ama gecicek insallah.. ilk bebeğimizdi bide ondan çok dokunuyorBende cok korkuyorum bazen yanlis dua etmekten sacmalamaktan.. Gönlümden geçeni biliyosun rabbim kabul et diyorum.. Ins ya tatlım inş..
Aynen cnm bencede ilk bebek olmasinin etkisi cok büyük.. Unutulur mu hic cennetteki melek.. Ama yillar geçtikçe bu kadar canimiz yanmaz heraldeBu unutulmaz ama gecicek insallah.. ilk bebeğimizdi bide ondan çok dokunuyor
Aynen ama benim tanıdığım bı abla var ama burda o da zor hamile kalmış sırada düşmüş vs ikizlerini kaybetmiş 8.ncu haftada üstüne 3 çocuğu oldu hala konusurken unutamıyorum diyorAynen cnm bencede ilk bebek olmasinin etkisi cok büyük.. Unutulur mu hic cennetteki melek.. Ama yillar geçtikçe bu kadar canimiz yanmaz heralde
Unutulmaz cnm ben her gun ağlıyorum hala hergün hatirliyorum eşimle her gün konuşuruz kizimizi.. Hatta dedim ilerde çocuklarımız olucak onlara da anlatcaz herkese söylücez bizim bi tane daha yavrumuz var ama cennette diye.. İsmini bile koymuştuk biz yavrumuza.. Senin snaki once de bi kaybın vardı demi kuzumAynen ama benim tanıdığım bı abla var ama burda o da zor hamile kalmış sırada düşmüş vs ikizlerini kaybetmiş 8.ncu haftada üstüne 3 çocuğu oldu hala konusurken unutamıyorum diyor
Geçer herşey can sağlığı olsun taze şuan herşey yeni. Ben ilkinden daha iyiyim.
Benim ilki kimyasal diger önceki ikizdi ama kucuktuler kalplerini duyamadimcanimUnutulmaz cnm ben her gun ağlıyorum hala hergün hatirliyorum eşimle her gün konuşuruz kizimizi.. Hatta dedim ilerde çocuklarımız olucak onlara da anlatcaz herkese söylücez bizim bi tane daha yavrumuz var ama cennette diye.. İsmini bile koymuştuk biz yavrumuza.. Senin snaki once de bi kaybın vardı demi kuzum
Bu cok baska olmuştur cnm evet. Benim melek kızım da yüzüstü yatardı arada ellerini falan kipirdatirdi.. Aynen kuzum artık dicek bişey yok..Benim ilki kimyasal diger önceki ikizdi ama kucuktuler kalplerini duyamadimcanim
İnan benimde çok aklıma geliyor yoğun duygularımı bunda yaşamıştım elleri arkaya doğru dururdu ultrasonda hep rahatına çok düşkün derrdik2 aylıkken kalbini dinlediğimde çok ağlamıştım..
Unutulmaz ama kendimizi üzmenin hiçbir anlamı yok canım vardır bunda bı hayır diyip daha büyük acilari düşünerek sukredip devam edecegiz