• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebekte 3 ve fazlası deneme yapanlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi H M
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Benim de yaşım 43 ve ilk kez tüp bebek için görüşmeye gittim. AMH im 0.15 çıktı. Doktor tahlil öncesi muayene etti ve yumurtan yok dedi. Ama kendi doktorum 20 gün önce 4 yumurta görmüştü bu kadar kısa sürede 4 yumurtam gitmiş olabilir mi? Doktor yaş dolayısıyla sıcak bakmadı. Bu şartlarda tüp bebeğe girmeyin, kendiniz denemeye devam dedi. Nasıl olacaksa artık tüp bebekle olmayan normal yolla. Siz ne düşünüyorsunuz benim hiç tecrübem yok. Yaşınız benimle aynı ama bende menopoz süreci basladi 4-5 aydır. Tecrübenizi paylaşabilir misiniz rica etsem
Boşver sen onu amh değil önemli olan yumurtaların benden amh isteyen bile olmadı bizde biliyoruz heralda amh düşük olucak sen iyi bir dr bul neede yaşıyosun ben ankaradayım.

Boşver sen onu amh değil önemli olan yumurtaların benden amh isteyen bile olmadı bizde biliyoruz heralda amh düşük olucak sen iyi bir dr bul neede yaşıyosun ben ankaradayım.
İstanbuldayim ben ve menopoz başlangıç dönemindeyim. Regl gecikmelerim ciddi şekilde başladı ve olduğum zamanda süresi ve yoğunluğu eskisi kadar değil 😔

Merhaba ben de 32 yaşındayım , 6 yıl sonra 4. Tüp bebek denememde kucağıma aldım çok şükür yavrumu . İlk denememde 3,5 aylıkken düşük yaptım . İkinci deneme döndürülmüş embriyo ile oldu tutmadı . Üçüncü deneme taze transfer hiç tutmadı . 4. Den önce kanda kromozom analizi , sperm DNA hasar testi ve kan pıhtılaşması na bakıldı . Doğuma kadar kan sulandırıcı iğne kullandım . Ayrıca düşük sebebinin rahim yetmezliği olma ihtimalinin yüksek oluşu nedeniyle 15. Haftamda serklaj oldum hamileliği de o şekilde geçirdim . Çok şükür sağlıkla kucağıma aldım , şimdi 7 aylık olacağız nerdeyse . Darısı geride kalanlara , isteyenlere inşallah 🙏

Merhaba ben de 32 yaşındayım , 6 yıl sonra 4. Tüp bebek denememde kucağıma aldım çok şükür yavrumu . İlk denememde 3,5 aylıkken düşük yaptım . İkinci deneme döndürülmüş embriyo ile oldu tutmadı . Üçüncü deneme taze transfer hiç tutmadı . 4. Den önce kanda kromozom analizi , sperm DNA hasar testi ve kan pıhtılaşması na bakıldı . Doğuma kadar kan sulandırıcı iğne kullandım . Ayrıca düşük sebebinin rahim yetmezliği olma ihtimalinin yüksek oluşu nedeniyle 15. Haftamda serklaj oldum hamileliği de o şekilde geçirdim . Çok şükür sağlıkla kucağıma aldım , şimdi 7 aylık olacağız nerdeyse . Darısı geride kalanlara , isteyenlere inşallah 🙏
Maşallah Rabbim size bağışlasın hepsi kaçıncı gündü embriyoların genetik test yaptirdinizmi embriyolara sanırım yaptirmadiniz.
Aminn inşallah 🌺

Maşallah.hepsi kaçıncı gündü embriyoların genetik test yaptirdinizmi embriyolara sanırım yaptirmadiniz.
İlk denemem 3. Gün embriyosu . İkinci denemede dönmüş embriyo çözündükten sonra 5. Güne bekletildi . Üçüncü deneme de yine 3. Gün embriyosu . Son denemem 5. Gün embriyosu . Genetik test yaptırmadık

• Beğen
Reactions: H M
İlk denemem 3. Gün embriyosu . İkinci denemede dönmüş embriyo çözündükten sonra 5. Güne bekletildi . Üçüncü deneme de yine 3. Gün embriyosu . Son denemem 5. Gün embriyosu . Genetik test yaptırmadık
Anladım Rabbim Tekrar size bağışlasın inşallah 4ncu son olur artık hepimizde umarım 🌺

Merhaba kızlar. Bende sizinle aynı kaderi paylaşıyorum. 4 denemem oldu.
1. Denemem negatif
2. Denemem kese göründü bebek göründü ama kalp atışı duyulmadan düştü 7.Hafta kürtaj
3. Deneme negatif
4. Deneme ilk dondurulmuş denemem beta hcg 9. Gün 20 çıktı 11. Gün 7 çıktı. Kimyasala giriyor mu bilmiyorum :)

Hiç normal yolla hamile kalmadım. Umudumu kaybetmemeye çalışıyorum ama bazen olmayacak çabalama diyorum. Yaşlarımız 30un altı ama bilmiyorum.. kaderde ne var bekleyip göreceğiz.

Merhaba kızlar. Bende sizinle aynı kaderi paylaşıyorum. 4 denemem oldu.
1. Denemem negatif
2. Denemem kese göründü bebek göründü ama kalp atışı duyulmadan düştü 7.Hafta kürtaj
3. Deneme negatif
4. Deneme ilk dondurulmuş denemem beta hcg 9. Gün 20 çıktı 11. Gün 7 çıktı. Kimyasala giriyor mu bilmiyorum :)

Hiç normal yolla hamile kalmadım. Umudumu kaybetmemeye çalışıyorum ama bazen olmayacak çabalama diyorum. Yaşlarımız 30un altı ama bilmiyorum.. kaderde ne var bekleyip göreceğiz.
Canim yaa ne zaman denedin gruptayken bukadar denememistin sanki..
Dondurulmusun kaldımi peki?

Bugün negatif sonuç aldım yine malesef.
Nasip canım hayırlısı olsun çok zor.Bu durumlarda sinirleniyorum ama elden birşey gelmiyor.Bence bir yerlerde bi hata yapılıyor birşeyler eksik yapılıyor.Rahime çizik falan atıldı mı?

Back
X