- 25 Mart 2021
- 45
- 6
- 1
- 25
- Konu Sahibi Princessvsprince
-
Gayet normal belirtiler herkeste aynı olmuyor. İlerleyen süreçte başlıyor kimisinde de hiç olmuyor o yüzden stres yapmayın. Sağlıkla büyüsünMerhaba.ben 17kasim transfer oldum.27kasim pozitivi aldim.ve yarin keseyi gormeye gidicem.ama ne transferden sonra nede simdi hic bir agri sanci bulanti fln hic bir sey hissetmiyorum.bu normalmi??boyle olupta hamileliyi saglikli devam eden varmi
Valla bende tüp bebekle hamileyim geçen hafta keseyi filan gördüm ama hiç bişeyim yok şükür sadece fazla ayakta olunca belim ağrıyor öyle bulantı sancı filan yok sanırım rahat geçirecez inşallah yani ilerleyen haftalarda ne olur bilmem de bende de durum sen gibiMerhaba.ben 17kasim transfer oldum.27kasim pozitivi aldim.ve yarin keseyi gormeye gidicem.ama ne transferden sonra nede simdi hic bir agri sanci bulanti fln hic bir sey hissetmiyorum.bu normalmi??boyle olupta hamileliyi saglikli devam eden varmi
Bende 16 kasım da transfer oldum keseyi cuma günü gördük çok şükür. Benim transferden beri hep sağ kasığımda ağrı oldu batma şeklinde halada ara ara devam ediyor. Transferin 4 üncü gününden itibaren göğüslerime bastırınca ağrı vardı ama ben belirti değildir belki dedim şimdi göğüslerim acıyor bazı günler daha çok bazı günler daha az . Bulantı kusmam hiç olmadı baş dönmesi falanda yok halsizlik uyku isteği var birde karnım sık acıkmaya başladı bide başından beri kabızlık var. Herkeste belirtiler aynı olmaz zaten mesela benim görümcemin 3 çocuğu var üçünde de hep bulantı kusma olmuş serumla beslenmiş rüyasında yemek yediriyorlarmış. Benim 3 ablam var hiç birinde bulantı kusma olmadı inşallah bizdede olmaz☺Merhaba.ben 17kasim transfer oldum.27kasim pozitivi aldim.ve yarin keseyi gormeye gidicem.ama ne transferden sonra nede simdi hic bir agri sanci bulanti fln hic bir sey hissetmiyorum.bu normalmi??boyle olupta hamileliyi saglikli devam eden varmi
Hic birsey yok bende.ne kasikda agri ne bulanti ne birsey.gogsumde agri oluyo bazen.oda ben yuzustu yatarim cogu zaman o yuzden oluyoBende 16 kasım da transfer oldum keseyi cuma günü gördük çok şükür. Benim transferden beri hep sağ kasığımda ağrı oldu batma şeklinde halada ara ara devam ediyor. Transferin 4 üncü gününden itibaren göğüslerime bastırınca ağrı vardı ama ben belirti değildir belki dedim şimdi göğüslerim acıyor bazı günler daha çok bazı günler daha az . Bulantı kusmam hiç olmadı baş dönmesi falanda yok halsizlik uyku isteği var birde karnım sık acıkmaya başladı bide başından beri kabızlık var. Herkeste belirtiler aynı olmaz zaten mesela benim görümcemin 3 çocuğu var üçünde de hep bulantı kusma olmuş serumla beslenmiş rüyasında yemek yediriyorlarmış. Benim 3 ablam var hiç birinde bulantı kusma olmadı inşallah bizdede olmaz☺
Cok sukurr insAllahValla bende tüp bebekle hamileyim geçen hafta keseyi filan gördüm ama hiç bişeyim yok şükür sadece fazla ayakta olunca belim ağrıyor öyle bulantı sancı filan yok sanırım rahat geçirecez inşallah yani ilerleyen haftalarda ne olur bilmem de bende de durum sen gibi
30 haftaya girdim hala ne bulantı ne kusma ne mide yanması hiçbir şey hissetmiyorum. Normal gebeler gibi değilimMerhaba.ben 17kasim transfer oldum.27kasim pozitivi aldim.ve yarin keseyi gormeye gidicem.ama ne transferden sonra nede simdi hic bir agri sanci bulanti fln hic bir sey hissetmiyorum.bu normalmi??boyle olupta hamileliyi saglikli devam eden varmi
Bende 8 hafta oldu bulanti kusma falan yok.insAllah boyle devam eder30 haftaya girdim hala ne bulantı ne kusma ne mide yanması hiçbir şey hissetmiyorum. Normal gebeler gibi değilim
İnşallah sağlıkla kucağınıza alın. Belirtilere hiç takılmayın. O kadar belirtiler yaşadım ki hepsinde ümit ettim hayal kırıklığı yaşadım. Şimdi neredeyse doğuracam hala belirti yokBende 8 hafta oldu bulanti kusma falan yok.insAllah boyle devam eder
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?