• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tup bebekte 5ci hafta.ama belirti yok

Princessvsprince

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Mart 2021
45
6
1
25
Merhaba.ben 17kasim transfer oldum.27kasim pozitivi aldim.ve yarin keseyi gormeye gidicem.ama ne transferden sonra nede simdi hic bir agri sanci bulanti fln hic bir sey hissetmiyorum.bu normalmi??boyle olupta hamileliyi saglikli devam eden varmi😔

Merhaba.ben 17kasim transfer oldum.27kasim pozitivi aldim.ve yarin keseyi gormeye gidicem.ama ne transferden sonra nede simdi hic bir agri sanci bulanti fln hic bir sey hissetmiyorum.bu normalmi??boyle olupta hamileliyi saglikli devam eden varmi😔
Gayet normal belirtiler herkeste aynı olmuyor. İlerleyen süreçte başlıyor kimisinde de hiç olmuyor o yüzden stres yapmayın. Sağlıkla büyüsün 🥰

Valla bende tüp bebekle hamileyim geçen hafta keseyi filan gördüm ama hiç bişeyim yok şükür sadece fazla ayakta olunca belim ağrıyor öyle bulantı sancı filan yok sanırım rahat geçirecez inşallah yani ilerleyen haftalarda ne olur bilmem de bende de durum sen gibi 🥰

Bende 16 kasım da transfer oldum keseyi cuma günü gördük çok şükür. Benim transferden beri hep sağ kasığımda ağrı oldu batma şeklinde halada ara ara devam ediyor. Transferin 4 üncü gününden itibaren göğüslerime bastırınca ağrı vardı ama ben belirti değildir belki dedim şimdi göğüslerim acıyor bazı günler daha çok bazı günler daha az . Bulantı kusmam hiç olmadı baş dönmesi falanda yok halsizlik uyku isteği var birde karnım sık acıkmaya başladı bide başından beri kabızlık var. Herkeste belirtiler aynı olmaz zaten mesela benim görümcemin 3 çocuğu var üçünde de hep bulantı kusma olmuş serumla beslenmiş rüyasında yemek yediriyorlarmış. Benim 3 ablam var hiç birinde bulantı kusma olmadı inşallah bizdede olmaz☺

Bende 16 kasım da transfer oldum keseyi cuma günü gördük çok şükür. Benim transferden beri hep sağ kasığımda ağrı oldu batma şeklinde halada ara ara devam ediyor. Transferin 4 üncü gününden itibaren göğüslerime bastırınca ağrı vardı ama ben belirti değildir belki dedim şimdi göğüslerim acıyor bazı günler daha çok bazı günler daha az . Bulantı kusmam hiç olmadı baş dönmesi falanda yok halsizlik uyku isteği var birde karnım sık acıkmaya başladı bide başından beri kabızlık var. Herkeste belirtiler aynı olmaz zaten mesela benim görümcemin 3 çocuğu var üçünde de hep bulantı kusma olmuş serumla beslenmiş rüyasında yemek yediriyorlarmış. Benim 3 ablam var hiç birinde bulantı kusma olmadı inşallah bizdede olmaz☺
Hic birsey yok bende.ne kasikda agri ne bulanti ne birsey.gogsumde agri oluyo bazen.oda ben yuzustu yatarim cogu zaman o yuzden oluyo

Canım 6. Haftaya kadar hiç bir belirtim olmadı. 6. Haftadan sonra mide bulantım başladı. Korkulacak bir durum değil bence tadını çıkar hayırlı olsun🤲🏻😍

Valla bende tüp bebekle hamileyim geçen hafta keseyi filan gördüm ama hiç bişeyim yok şükür sadece fazla ayakta olunca belim ağrıyor öyle bulantı sancı filan yok sanırım rahat geçirecez inşallah yani ilerleyen haftalarda ne olur bilmem de bende de durum sen gibi 🥰
Cok sukurr insAllah🙏🙏🙏hcg deyerlerin kacti sende???bende 11ci gun 406 13cu gun 695 14cu gun 1047 oldu.ilk 2kat olmadi diye cok korktum ama sonra 1gune 51% artim oldu doktor iyi dedi

Benim 10.gün 56 13.gün 215 çıktı doktorum tekrar test istemedi bende bidaha yaptırmadım. Evet başta bi değişik durum olmuş ama belki farklı merkezde yada saatte yaptırdıysan o sebep olmuştur sonraki artış maşallah çok güzel Rabbim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🥰

30 haftaya girdim hala ne bulantı ne kusma ne mide yanması hiçbir şey hissetmiyorum. Normal gebeler gibi değilim ☺️

Bende 8 hafta oldu bulanti kusma falan yok.insAllah boyle devam eder🙏🙏
İnşallah sağlıkla kucağınıza alın. Belirtilere hiç takılmayın. O kadar belirtiler yaşadım ki hepsinde ümit ettim hayal kırıklığı yaşadım. Şimdi neredeyse doğuracam hala belirti yok 🤭

Back
X