• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tup bebekte 8. Hafta da kanama

• Konu Sahibi Konu Sahibi sswd
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

sswd

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Aralık 2011
106
52
48
Tup bebek olan ikizlerimin 8. Haftaya girdiler. Geçen hafta kalp atışları 140-150 olarak duyuldu. Ancak bugün çok kanamam var ağrım yok sadece su gibi kanama ama en son koyulasti. Korkuyorum bnm gibi olan var mi

Doktorunu aradınmı

Aradm ciddi yatak istirahat ve ilaçlara iğneler devam dedi iğne mi ikiye cikardi
Allahım inşallah bebeğini kucağna almayı nasip eder çok dikkat et diinlenmene bak çoğu kişide kanama oluyor yazıyorlar buraya atlatıyorlar inşallah sende onlardan birisi olursn

Cnm çok geçmiş olsun dikkat et dinlen yat bi tuvalete kalk cnm. Panik yapma sakin ol. Bnmde oldu bnm tek gebelik ti ve tam 8.haftada kalp atımı durdu kürtaj olmak zorunda kaldım. Bnmde tüp bebek ilk denememizdi şuan dinlenmedeyim yaza doğru nasip olursa tekrar deniyicez. Rabbim şifa versin sana panik yapma dinlen bol sıvı ve su tüket..

Allahım inşallah bebeğini kucağna almayı nasip eder çok dikkat et diinlenmene bak çoğu kişide kanama oluyor yazıyorlar buraya atlatıyorlar inşallah sende onlardan birisi olursn
Teşekkür ederim lütfen dua edin

Cnm çok geçmiş olsun dikkat et dinlen yat bi tuvalete kalk cnm. Panik yapma sakin ol. Bnmde oldu bnm tek gebelik ti ve tam 8.haftada kalp atımı durdu kürtaj olmak zorunda kaldım. Bnmde tüp bebek ilk denememizdi şuan dinlenmedeyim yaza doğru nasip olursa tekrar deniyicez. Rabbim şifa versin sana panik yapma dinlen bol sıvı ve su tüket..
Çok geçmiş olsun inşallah sizede hayırlı evlatlar nasip eder mevla Duanizi beklerim

Bence çok iyi bi doktora görün tüp bebek doktorları hamile bıraktıktan sonrasıyla çok ilgilenmiyorlar benimde 2.5 aylık kalbi durmuştu en büyük pişmanlığım iyi bir peritanologa gitmemekti. düştükten sonra gittim keşke daha erken gelseydin kalbi durmuş dedi.

Bence çok iyi bi doktora görün tüp bebek doktorları hamile bıraktıktan sonrasıyla çok ilgilenmiyorlar benimde 2.5 aylık kalbi durmuştu en büyük pişmanlığım iyi bir peritanologa gitmemekti. düştükten sonra gittim keşke daha erken gelseydin kalbi durmuş dedi.
Benm dr um ilgili çok şükür..yinede ayrıca devlet hastanesi ndeki dr ada gidiyorum.simdilik hersey yolunda inşallah böyle devam eder. kanamaninda bu aylarda olduğunu bol dinlenme gerektiğini söylüyor ikiside. Rapor aldm Dinleniyorm. 12 haftayı Atlatrsak geçer inşallah diyolar.bekliyoruz

Benim eltiminde 3 ay kanamalı geçti şimdi 8 aylık sağlıklı..
benim kanamalıydı iyi olmadı ama benimki 5 haftalıkken kanama başlamıştı. bişey olmaz allahın izniyle dikkat et dinlen ASLA STRES YAPMA...

Tup bebek olan ikizlerimin 8. Haftaya girdiler. Geçen hafta kalp atışları 140-150 olarak duyuldu. Ancak bugün çok kanamam var ağrım yok sadece su gibi kanama ama en son koyulasti. Korkuyorum bnm gibi olan var mi
Geçmiş olsun ben 7. Haftada kanama geçirdim benim ikiz değil tek. Benimde hiç ağrım olmadı çok dikkat ediyordum birden bire kanama yaşadın ilk 1 saat içinde belli aralıklarla 3 kez daha sonra 3-4 saat içinde de 4 kez daha kanama yaşadım hem kırmızı kan şeklinde hemde pıhtılı gibiydi ve çok fazlaydı doktorumuzu defalarca aradık sırt üstğ yat eve hemşire ayarla sabah akşam progestan verdi birde endol diye fitil verdi kasılmaları önlüyormuş,moralimiz çok bızuktu o kadar kanamaya kesin bebiş gitti demiştik doktorumuz 2 gün sonra çağırdı çok şükür bebeğe birşey olmamış kesede sağlam rahimde de kanama yok dendi inanamadık. 2 buçuk hafta işe gitmedim dinlendim iğneyi ve fitili kullandım iyiyiz şimdi çok şükür
Ben o zaman birşey bulamamıştım çokta üzgündüm nerden ne bulabilirim diye araştırdım hiçbir bilgi bulamamıştım. Bu sebepten detaylı yazdım. Sevgiler

Rabbim sağlıkla kucağında görmeyi nasip etsin acil şifalar dilerim Rabbim korkularından emin eylesin çekirdek aile olmayı nasip etsin darısı benim ve tüm isteyenlerin başına Aminnn

Back
X