merhabalar
benim de toplama işlemim olduktan sonra ilaçla regli olmamı sağladılar. regli olduğumda aradım ve 14 gün sonra gidip transferimi yaptılar. yaklaşık bir ayı buldu. bu arada da embriyolarım hakkında 7 gün boyunca bana bilgi verildi. toplamda 7 sağlıklı embriyom olduğunu ve bunları transfere kadar donduracaklarını söylediler. neden bir ay kadar bekletildiğimi bazı doktorların 3 4 sonra tranfer işlemini yaptıklarını sordum. doktorum aynen şunları söyledi...'sağlıklı bir embriyo 3 gün anneden sonraki 3 gün babadan gen alır. ve 7.gün sağlıklı olup olmadığı belirlenir. bu zaman içerisinde siz anne adaylarına bir sürü iğne ilaç takviyesi yaparak vücudun düzenini bozmuş olduk. transfere kadar olan bu bir aylık zaman diliminde anne adayını tekrar regli yapıyor ve regliden sonraki yani normal yumurtlama dönemi olan 14.gün sonrasına da transferi yapıyoruz. elimizdeki sağlam tohumları sağlam olan toprağa ekmek amacımız.' demişti. Valla bana mantıklı geldi. Şuan 37.haftam bitmek üzere. 5 tane daha dondurulmuş embriyolarımız mevcut. benim bilgim bu kadar. İnşallah yardımcı olabilmişimdir. Allah gönlünüze göre versin :)