- 17 Eylül 2019
- 999
- 1.721
- 63
- Konu Sahibi Babydust80
-
Bana yüzde 33 dedi ama ilkinde tuttuMerhaba arkadaşlar
Internet'den bulduğum tüp bebek başarı oranı hesaplamak için tasarlalan Aberdeen üniversitesi çalışma üzerine yapılmış link ekledim .
Post IVF kısımdan eğer bir önceki denemeniz varsa bir sonraki başarı oranları bakabilirsiniz.
Benim bir tane negatif sonuçum var. Kasımda kısmetse dondurulmuşlara deneceğim.
Sorular:
Kaç tane yumurta toplandı
1,2,3 tane embriyolar kaçıncı günde transfer edildi
Hiç hamilelik yaşadınız mı
Tüplerde sorun var mı
Tüp yada asılama
Tek opudan dondurulmuşlar var mı
Benim sonuçum baya güzel rakam veriyor ama yinede umutsuzum.
Sizler de deneyip sonuçlarınız paylaşır mısınız?
Eki Görüntüle 2545053
Çok tşk ediyorumYağmurcum ne kadar güzel inşallah hayırlısı ile kucağına alırsın ve darısı bizim başımıza inşallah.
Yaş kaç kaç tane embriyo biraz bilgi verir misin?
Benim ilk opudan 60% diyor hastane bana 40% gibi oran söyledi ama zaten ilk denemem negatif oldu kalan embriyolarım her gün aklımda hiç onları düşünmeden geçtiğim gün olmadı bu 2 aylık süreçte , hayırlısı artık.
Yine de rabbıma şükür ediyorum bana bu güç kuvveti vermiş
Merhaba arkadaşlar
Internet'den bulduğum tüp bebek başarı oranı hesaplamak için tasarlalan Aberdeen üniversitesi çalışma üzerine yapılmış link ekledim .
Post IVF kısımdan eğer bir önceki denemeniz varsa bir sonraki başarı oranları bakabilirsiniz.
Benim bir tane negatif sonuçum var. Kasımda kısmetse dondurulmuşlara deneceğim.
Sorular:
Kaç tane yumurta toplandı
1,2,3 tane embriyolar kaçıncı günde transfer edildi
Hiç hamilelik yaşadınız mı
Tüplerde sorun var mı
Tüp yada asılama
Tek opudan dondurulmuşlar var mı
Benim sonuçum baya güzel rakam veriyor ama yinede umutsuzum.
Sizler de deneyip sonuçlarınız paylaşır mısınız?
Eki Görüntüle 2545053
Sen bu hesaplamayı doğru olduğunu ispatlacaksın Pineapelle :) Transfer yapıldı mı kaçıncı gündesin?Benim de %68 çıktı sevindirik oldum
İnşallah ama hiç umutlu değilim kasık ağrım falan yok belirtim yok hiç. Transferin 6. günündeyim, çok umutsuzum artıkSen bu hesaplamayı doğru olduğunu ispatlacaksın Pineapelle :) Transfer yapıldı mı kaçıncı gündesin?
Senin ilk transferin mi? Benim taze transferde o kadar çok belirti oldu kı kendime baya inandırmıştım tuttu diye ama sonuç 0. Kasık ağrılarım bel ağırlarım batmalar çekmeler bide lekeleme vs vs Yanı ben artık belirtiye inanmıyorum gerçekten , erken idrar yada kan test yapmakta çok büyük bir hata oldu benim için çünkü 2-3 kere üzülüyorsun. Bence sen tatlım hiç belirti arama ben moralını yüksek tut eğer evde dinleniyorsan dizi yada film izle derim hem zaman çabuk geçer hem kendimi dinleyip stres yaşamazsın. Bu hesaplamada şansın çok yüksek çıkmış bakİnşallah ama hiç umutlu değilim kasık ağrım falan yok belirtim yok hiç. Transferin 6. günündeyim, çok umutsuzum artık
İlk transferim canım 29 yaşındayım 1 yıl olmayınca tüp bebeğe başladık endometriozisten dolayı. Yalnızca bel ağrısı çekiyorum ama yatmaktan dolayı olduğunu düşündüm belirti midir bilemedimSenin ilk transferin mi? Benim taze transferde o kadar çok belirti oldu kı kendime baya inandırmıştım tuttu diye ama sonuç 0. Kasık ağrılarım bel ağırlarım batmalar çekmeler bide lekeleme vs vs Yanı ben artık belirtiye inanmıyorum gerçekten , erken idrar yada kan test yapmakta çok büyük bir hata oldu benim için çünkü 2-3 kere üzülüyorsun. Bence sen tatlım hiç belirti arama ben moralını yüksek tut eğer evde dinleniyorsan dizi yada film izle derim hem zaman çabuk geçer hem kendimi dinleyip stres yaşamazsın. Bu hesaplamada şansın çok yüksek çıkmış bak
29 yaş hale çok gençsin canım ya zaten bide 3 tane dondurulmuş var diyorsun senin için üzülmek çok erken :)İlk transferim canım 29 yaşındayım 1 yıl olmayınca tüp bebeğe başladık endometriozisten dolayı. Yalnızca bel ağrısı çekiyorum ama yatmaktan dolayı olduğunu düşündüm belirti midir bilemedimçalışmaya başladım canım dün daha iyi oluyor böyle. Hayırlısı olsun hepimiz için maalesef üzülsem de ağlasam da sonuç değişmeyecek. 3 dondurulmuşum var onlarla deneriz artık
Canım Allah razı olsun o kadar moralsizdim ki moral oldun bana. İnşallah Allahım gönlüne göre versin. Senin transfer oldu mu canım ne aşamadasın?29 yaş hale çok gençsin canım ya zaten bide 3 tane dondurulmuş var diyorsun senin için üzülmek çok erken :)
Hayırlısı hepimize inşallah çalışmaya başlaman da iyi olmuş zaten bende öyle yapcam evde yatmak daha beter bence. Umarım işlerin stresli değildir kendine çok dikkat et ama mutlu ol keyifini çıkarEn kısa zamanda güzel haberler gelsin inşallah
Ben dondurulmuşlar için adet bekliyorum inşallah herşey yoluna giderse Kasımda transfer olcam 2 tane 5 .gün blast. Bu sefer hiç belirti arayamcam bide zamanından önce testler yapmayacam ayrıca işden sadece 2-3 günlük izin alcam ve çalışmaya devam edecem . Ilk seferde yaptıklarımdan ders çıkardım :)Canım Allah razı olsun o kadar moralsizdim ki moral oldun bana. İnşallah Allahım gönlüne göre versin. Senin transfer oldu mu canım ne aşamadasın?
Zaten ikizlerle hamilesin değil mi :) Senin adına çok mutluyum ya babişlerin artık gün sayıyorlardır anne babanın kucağına gelmek içinBen de hesapladım, %80 çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?