Arkdaşlar herkese gunaydın.Bende uzun suredır bı sıtedeyım fakat pek yorum yazamamışımdır.Benımde 4 yıldır bı hamıle kalma hıkayem var.10 yaşında normal gebelıkden bır oğlum var.geçtğimiz yaz bır
tup bebek denemmem oldu ve blastosıt bır embrıyo olmasına rağmen negatf sonuçlandı.Ama ben seçtiğim merkezın azızlığıne uğraığımı düşünüyorum.Şu an hıç bır şey yapmıyorum.Eşim az sperm hareketlılık sorunu var onun dışında hıç bır sıkıntı görunmuyor.Şu son 5 yıldır yaklaşık 10 jınekolog dr tanıdım hıç bırıde tatmınkar bır tedavı uygulamadı.Yani hepsı Allaha havalae eddi beni
çünkü gerçekden eşimdede bendede ciddi bır sorun çıkmadı.Şu yenı çevremedkı herkese ılk çocuklarından hemen sonra korunmadan düşünüyorlarsa ıkıncı bebeklerını yapmalrını tavsıye edıyorum.Cidden canıma yetti artık ..Ailecek küçük bir bebeğimiz olsun çok ısıdyoruz.Şu anda soğan kuruyle ılgılı yorumları okuyorum 1 saattır ve bır üyede olumsuz bır şey yazmamış kafaya koydum bu ay 24 ü gibi adet olucam hemen soğan kuru denıycem sizlerle paylaşmak ısterım.Bnımle bırlıkte denemk ısteyen arkdaşlar olursa burda paylaşalım hepinize bol şans dılıyorum Allah hiç ummadınız anda karnınıza bebişlerini doldurur inşallahhhhhhhhhhhhhh