Tüp bebekte basarisiz olduktan sonra sogan-incir kürüyle hamile kalan varmi?

evet canım 28 günde geldi ama bu sanırım yaşadığın şehirede bağlı istanbuldaysan daha erkende ulaşır belki , bide soruyolar alım sırasında eğer hızlıca gelmesini istiyosanız ucak kargoyla yolayalım diye ama tabii fiyat farkı oluyo, bizimki gemiyle geldiği için çok uzun sürdü....

ovulasyon testli sini almak daha mantıklı tabii... ben aslında presedi sadece kayganlaştrıcı amacıyla kullanıyorum eşimde sorun yok sperm kalitesi maşallahh çok çok iyi durumda...

daha önce 2 kez hamile kaldım ama maalesef kaybettim bebeklerimi...

evet canim tedavi sirasinda kür-mür yapmiyormusuz
ya ben kuru inciri cok severim peki tedavi sirasinda bilmeden yeseydimde bisey olurmuyduki acaba???:44::44:

canım öyle yemekle bişey olmaz. önemli olan onun suyudur kuru olarak yenmekte bişey olmaz....

canım 11 tane donduruldu.2 tane kullanıldı geçen ay ama malesef 9 tane kaldı

ben yarin sogan kurune basliyorum kizlar ama kisti falan olmayanlar kac ay denemeliymis bu kuru???

evet kizlar bugun sogan kurune basladim tadi cok hos olmasada burnunu tikayip icinde hissedilmiyor yani çokta zor sayilmaz...insallah ise yarar ya Rabbim...sifa olsun hepimize....

Merhaba Arkadaslar, bir kac sorum olucak sizlere;

sogan kürüne adetten 15 gün önce baslaniyor, adet sonrasi 15 gün daha devam ediliyor diye okudum, peki bu zaman icerisinde yumurtalar olusmus ise vede hamile kalinmis ise, ve bilinmiyorsa, küre devam edildiginde düsük riski varmi ? ( sogan suyu düsürür diye duymustum büyüklerimizden )

Sogan kürümü yoksa incir kürümü, hangisi yumurta rezervi ve kalitesini arttirmak icin kullaniliyor ?

Adet öncesi sogan kürü ile baslanip, adetin 3. veya 4.gününden itibaren incir kürüne devam edilebilirmi ?

Ayri yeten incir kürü yapildiktan sonra 3e bölün ve ilik icin denmis. Gün icinde isitilip icilebilirmi? Yada her ögün icinmi yenisini yapmak gerekiyor?

Gecen hafta ilk tüp bebek denemem negatif ile sonuclandi. Birdahaki denemem Allah izin verirse Nisan ayinda. Ozamana kadar bu kürleri uygulamayi düsünüyorum. Yardimci olursunuz cok sevinirim.

arkadaşım bende soğan kürünü uyguluyorum saraçoğluna mail attım cevabında ise soğan kürünü 4ay uyguladıktan sonra incir kürünü yapın diyor ama bende pcos var belki o yüzden öle dedi bana, ama bence sen en doğru cevabı almak için saraçoğlunun sitesinde soru bölümü var ordan saraçoğluna sor çünkü kişiden kişiye de değişebiliyormuş kğr kullanımı . umarım yardımcı olabilmişimdir Allah yardımcın olsun...

merhaba canım senin çok çok geçmiş yazılarını da okudum ne zorluklarla hamile kaldığını biliyorum.ama şükürler olsun sonunda oğlun olmuştu sanırım rabbim bağışlasın.ben de 21 yaşındayım 3 yıldır uğraşıyorum yani evlendiğimden beri.iki kere tüp bebek denedik.son negatifimi bu ay aldıım ve hastalandım .bitince ben de başlayacağım soğan kürüne.benim bir tüpüm tıkalı görünmüştü sadece filmde o da açık da olabilir dedi doktor.onun dışında birşeyim yok.bir umut belki vesile olur soğan kürü diye bu ay deneyeyim dedim.inşallah isteyen herkese vesile olur...bir de bişi soracam.bu kürü kullanırken ilişkiye girecekmiyiz.zararı olur mu??

servikal mukus testi ne işe yarıyor ?

Bende iki defa tüp bebek tedavisi oldum sonuç negatif (iki defda döllenme olmadı), şu an incir ve soğan kürü ile deniyorum. Eşim de keçiboynuzu kürü içiyor.

İnşallah olur.

spermleri rahime tasiyan sivinin kalitesini gosteriyor ,eger kalitesizse spermlerin rahime gecisini engelliyor (ki normalde spermleri rahime tasimaya yarar) yada spermleri ölduruyor....bunu anlayabilmek icinde post coital test yaptirmak gerekir...

cnm ben ilk kürümü bitirdim bu ayın 3.de regl olmam gerekiyordu ama olmadım test yaptım tek çizgi biraz daha bekleyip yine test yapıcam. sende durumlar nasıl soğan kürüne devam mı :))
canim bende kist veya pko yok ben incir kuru oncesi rahimi temizlemek icin yapiyorum acaba kac ay yapmak gerekir benim??

evet canim saolasin Rabbim sizede versin insallah....isteyen herkese versin evlat hasreti cok zor...soruna gelince iliskiye tabiki girilebilir kur uygulanirken yoksa nasil hamile kalicaz dimi yani hicbir sakincasi yok aksine faydasi var belkide ilk aydan hamile kalirsin...

Arkdaşlar herkese gunaydın.Bende uzun suredır bı sıtedeyım fakat pek yorum yazamamışımdır.Benımde 4 yıldır bı hamıle kalma hıkayem var.10 yaşında normal gebelıkden bır oğlum var.geçtğimiz yaz bır tup bebek denemmem oldu ve blastosıt bır embrıyo olmasına rağmen negatf sonuçlandı.Ama ben seçtiğim merkezın azızlığıne uğraığımı düşünüyorum.Şu an hıç bır şey yapmıyorum.Eşim az sperm hareketlılık sorunu var onun dışında hıç bır sıkıntı görunmuyor.Şu son 5 yıldır yaklaşık 10 jınekolog dr tanıdım hıç bırıde tatmınkar bır tedavı uygulamadı.Yani hepsı Allaha havalae eddi beni
çünkü gerçekden eşimdede bendede ciddi bır sorun çıkmadı.Şu yenı çevremedkı herkese ılk çocuklarından hemen sonra korunmadan düşünüyorlarsa ıkıncı bebeklerını yapmalrını tavsıye edıyorum.Cidden canıma yetti artık ..Ailecek küçük bir bebeğimiz olsun çok ısıdyoruz.Şu anda soğan kuruyle ılgılı yorumları okuyorum 1 saattır ve bır üyede olumsuz bır şey yazmamış kafaya koydum bu ay 24 ü gibi adet olucam hemen soğan kuru denıycem sizlerle paylaşmak ısterım.Bnımle bırlıkte denemk ısteyen arkdaşlar olursa burda paylaşalım hepinize bol şans dılıyorum Allah hiç ummadınız anda karnınıza bebişlerini doldurur inşallahhhhhhhhhhhhhh

Bende adetimin 3. günü incir kürüne basladim devam ediyorum. Adetime 15 gün kalada sogan kürüne basliycam. Umarim faydasiniz görürüz hepberaber.

canim bende kist veya pko yoktu o yuzden hiçbir degisiklik yok bende

benim de kist ya da pko yok canım.bir tüpüm tıkalı sadece...belki bir işe yarar diye deniyeceğim işte.acaba adet bitiminde başlasam olurmu kist felan yok çünkü.bir hafta beklememe gerek varmıki????

Bende adetimin 3. günü incir kürüne basladim devam ediyorum. Adetime 15 gün kalada sogan kürüne basliycam. Umarim faydasiniz görürüz hepberaber.
canim kac incir kullaniyorsun sen???herkes 14-15 inncir diyor saracoglunun sitesindede 14-15 diyor ama ben seda sayana ciktiginda kendisini dinledigimde 8-9 kuru inciri yarim litrede kaynatin dmisti kafam karisti simdi...:44::44:
benim de kist ya da pko yok canım.bir tüpüm tıkalı sadece...belki bir işe yarar diye deniyeceğim işte.acaba adet bitiminde başlasam olurmu kist felan yok çünkü.bir hafta beklememe gerek varmıki????
bence doktorun onerdigi sureci beklemek en iyisi canim en etkili donem adetten bitiminden bir hafta sonraki donemmis cunku...
insallah 2. bebeginde kendiliginden gelir canim...

kimse yok sanırım hamile kalan.umarım bizler ilk oluruz en azından bu forum da:):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…