Tüp bebekte beta hcg yavaş yükselir mi

Gamze3362

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Mart 2021
4
2
1
31
Arkadaşlar merhabalar.3.gün embriyosu taze transfer oldum 12 gün sonra yani 8 şubatta test verdim ve beta hcg değerim 8.74 çıktı.Merkez 3 gün sonra tekrarlamamı istedi.Başına yada yakın cevresinde böyle bir durumla karsı karsıya gelen varmı yükselirmi sizde tüp bebekte geç tutunma söz konusu olabiliyormu ?

Merhaba benimde 3 gun embriyosu ve 12 sonra yaptigim test 20 kusurdu sonra iki gun sonra yaptim deger dahada dustu hatirlamiyorum sonuc kimyasal gebelik oldu maalesef umarim sen bu durumu yasamazsin. Dua et.

Merhaba benim 11. Gün 178 2 gün sonra 256 6 gün sonra 685 2 gün sonra 1684 2 gün sonra 2575 yani eğer geç tutunmuşsa da yavaş yükselebilir bak benim de çok yavaş yükseldi kendini korkutma bol bol dua et Rabbim çektiğin acıların emeğin hatrına versin inşallah 🤲🏻🥰

Benım tup bebek degıl ama 8 ml ile hamile oldugumu ogrendım ve daha sonra az degerle ogrendgm için bende gec dollenmedır dıye dusunurken doktor bebegımın erken dollenme oldugunu adetten hemen sonra hamıle kaldıgımı soyledı hcg azlıgı veya coklugu tamamen hormonel bır durum ve kesınlıkle az olnca gec dollenmedır yada saglksızdr kımyasaldır demek yanls bence onemlı olan deger kac olursa olsun ıkı gunde bır ıkıye katlanması saglıklı bır gebelik gostergesıdır umarım gebeliginz saglıkla ılerlesın inşAllah ☺️🥰🤲🏼

Merhaba. Benim 5 şubatta 3. Gün embriyosu transfer edildi. 17 şubatta ilk kan tahlilimde beta hcg değerim 130 çıktı. Bugün tekrarladım; 217 çıktı. Sizce değerler düşük mü?

Merhaba. Benim 5 şubatta 3. Gün embriyosu transfer edildi. 17 şubatta ilk kan tahlilimde beta hcg değerim 130 çıktı. Bugün tekrarladım; 217 çıktı. Sizce değerler düşük mü?
Yuzde 60 ve ustu artisi normal kabul ediyorlar, simdi durumunuz nedir ? Hayirli olsun saglikla kucaginiza alin insallah

Back
X