- 9 Ekim 2020
- 6
- 1
- 1
- 35
- Konu Sahibi nilaydmrci
-
Merhaba bendede dengeli translokasyon var 3kez normal yolla gebe kaldim iki kez kurtaj olmak zorunda kaldim 3 kez tup bebek denedik birincisinde 10 embriyondan saglikli gelen olmadi malesef son ikisinde saglikli geldi hatta son tedavimde cift embriyo transferi oldum ama malesef olumsuz sonuçlandı.tedavilerimde pgt yontemi kullanildi ve son tedavimin üstünden 1 yil gecti.sanirim bi kezdaha deneyeceğiz yilbasindn sonra rabbim evlat isteyen herkese hayirli sagliklisinj nasip etsin...
Ben onu bilmiyorum sizde mi translokasyonKaçıncı kromozomda arkadaslar tronslakasyonunuz?
Bende 1. Kromozomun kısa kolunda bi aksaklık var ama doktor işte sizde dengeli olmus saglıklısınız ama cocugunuza gecebilir falan dediBen onu bilmiyorum sizde mi translokasyon
Bende de kırılıp başka bi yere yapılmış tüp bebek denediniz miBende 1. Kromozomun kısa kolunda bi aksaklık var ama doktor işte sizde dengeli olmus saglıklısınız ama cocugunuza gecebilir falan dedi
Yok denemedik hiç 2 kez doğal yolla gebeliğim oldu ama düşük oldu. Pıhtılaşmamda var genetik dpktorları onu daha önemli buldu ama bilemiyorum. 1 sene falan daha denicem olmazsa tüp bebek düşünüyorum bendeBende de kırılıp başka bi yere yapılmış tüp bebek denediniz mi
9 ve 21. kromozomda varKaçıncı kromozomda arkadaslar tronslakasyonunuz?
3 kezgebe kaldım yazmıssınız ya 2 kez kürtaj olmussunuz diğer 1 i ni sağlıklı doğurabildiniz mi? Cok fecmiş olsun bu arada kayıplarınız için9 ve 21. kromozomda var
Teşekkür ederim malesef o kendiliginden düştü suan cocugum yok3 kezgebe kaldım yazmıssınız ya 2 kez kürtaj olmussunuz diğer 1 i ni sağlıklı doğurabildiniz mi? Cok fecmiş olsun bu arada kayıplarınız için
Doktorlar peki doğal yoldan ihtimal olarak ne diyor? Benimde 2 kaybım var cok acı bişey malesefTeşekkür ederim malesef o kendiliginden düştü suan cocugum yok
Dogal yoldan imkansiz demediler ama oran cok.cok az deneme yanilma gibi bisey eger bebek durursa karindan sivi alinip inceliyolarmis benim gebeliklerim 11. Haftada son buldu tup bebekte bile saglikli bulmak cok zor ve bu normal denemelerde psikolojik olarak cok yipraniyorsunuzDoktorlar peki doğal yoldan ihtimal olarak ne diyor? Benimde 2 kaybım var cok acı bişey malesef
Evetbende sorun ondan mı pıhtılaşmam var ondan mı anlayamıyorum düşük oluyor hemen cok stresliyim artıkDogal yoldan imkansiz demediler ama oran cok.cok az deneme yanilma gibi bisey eger bebek durursa karindan sivi alinip inceliyolarmis benim gebeliklerim 11. Haftada son buldu tup bebekte bile saglikli bulmak cok zor ve bu normal denemelerde psikolojik olarak cok yipraniyorsunuz
Bende pıhtılaşma yok ama her ihtimale karsi kan sulandırıcı kullanmıştım ama yinede karnimda ölmüştüEvetbende sorun ondan mı pıhtılaşmam var ondan mı anlayamıyorum düşük oluyor hemen cok stresliyim artık
Peki bebeği genetik analize göndermiş miydiniz?Bende pıhtılaşma yok ama her ihtimale karsi kan sulandırıcı kullanmıştım ama yinede karnimda ölmüştü
Peki bebeği genetik analize göndermiş miydiniz?
Evet gönderdik sorun yokmus dediler ama ozmanki doktorumdanda hastaneden de pek mutlu degildim o yuzden pek guvenmiyorum ordan gelen bilgiye
İnşallah gerek kalmadan hamile kalırsın canımYok denemedik hiç 2 kez doğal yolla gebeliğim oldu ama düşük oldu. Pıhtılaşmamda var genetik dpktorları onu daha önemli buldu ama bilemiyorum. 1 sene falan daha denicem olmazsa tüp bebek düşünüyorum bende
İnşallah canım hepimiz saglıkla hamile kalalım inşallahİnşallah gerek kalmadan hamile kalırsın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?