• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tup bebekte dıs gebelık gecırenler

Allah kimsenin başına vermesin çok kötü bişi ben geçirdim bi sancıki duvarları tırmalarsın,kanama da kan gibi olmadı bende gri siyah karışımı ..biz çok geç kalmıştık ne yazıkki sol tüpümde gittii 6 gün yattım hastanede şeyim mosmor olmuştu...:(

canım benim ultrasonda rahimde gözükmemesi dışında hiçbir belirtim olmadı bir iki damla lekelenmem olmuştu o kadar.ultrason ve b hcg testleri doğruluyor kesin olarak dış gebeliği canım.inşallah öyle birşey yoktur.

ben de yaklaşık 20 gün önce yaşadım dış gebeliği benim de hiç belirtim olmadı. Ağrı veya kanama olacak kadar geç kalınmadı zaten bende. Sürekli ilk test gününden itibaren hep kontrol altındaydım zaten.Bhcg değerleri ve en son Bhcg yeterli değere geldiğinde de ultrason ile anlaşılıyor. Ama ultrason ile görülmeyene kadar dış gebelik demek çok zor. ınş senin dış gebelik olmaz.

bu arada ben dış gebeliği normal yoldan geçirmiştim ve hamile olduğumu bilmiyordum o yüzden geç kalınmıştı çünkü üstüne görmüştüm :(

okudum şerifeciğim...
ancak benim oran o şekilde katlamıyo
26 olan 28 olmuş..
dün 46 olan bakalım yarın kaç olacak
durumumu o belirleyecek
ama benim bi dr bulmam lazım...
yarın ki durum netleşsin kafamda 2 doktor var ondan birini seçerim...
bakalım değer niye böyle gebelik var mı yok mu
kimyasal gebelik mi dış gebbelik mi
:delphin:

benim 4.tüp bebeğim(yani 1 önceki) servikal diış gebelik olmuştu.12.gün bhcg değerim 1021 çıkmıştı.bizde çoğul gebelik diye düşünmüştük ama meğer servikal gebelikte bhcg çok yüksek çıkarmış.ve çoook tehlikeliymiş çoğu zaman sonlandırılması sırasında serviks denen kısım çok kırışgan olduğu için çok şiddetli kanam oluyomuş ve rahimide beraber alıyolarmış yoksa anneyi kanamadan kaybediyormuş doktorlar. ama allaha şükür böyle kötü bir durum gelmedi başıma.başarılı bir şekilde alındı.hiç zarar verilemden.sonra 5.denememi yaptım hamile kaldım ama 2,5 aylıkken bebeğimin kalbi durduğu için onuda kaybettim.

yani tüp bebektede her tülü dış gebelik yaşanabiliyor.ben 3 kerede normal yolla hamile kaldım ama onlarda tüplere yerleşerek dış gebelik olmuştu.o yüzden tüpleri kapadık ama bu kezde gitti serviks denen rahimağzı bölgesine yerleşti..
yapıştırmak lazım bu bebişleri bi yere kıpırdamasınlar diye..

benim 4.tüp bebeğim(yani 1 önceki) servikal diış gebelik olmuştu.12.gün bhcg değerim 1021 çıkmıştı.bizde çoğul gebelik diye düşünmüştük ama meğer servikal gebelikte bhcg çok yüksek çıkarmış.ve çoook tehlikeliymiş çoğu zaman sonlandırılması sırasında serviks denen kısım çok kırışgan olduğu için çok şiddetli kanam oluyomuş ve rahimide beraber alıyolarmış yoksa anneyi kanamadan kaybediyormuş doktorlar. ama allaha şükür böyle kötü bir durum gelmedi başıma.başarılı bir şekilde alındı.hiç zarar verilemden.sonra 5.denememi yaptım hamile kaldım ama 2,5 aylıkken bebeğimin kalbi durduğu için onuda kaybettim.

yani tüp bebektede her tülü dış gebelik yaşanabiliyor.ben 3 kerede normal yolla hamile kaldım ama onlarda tüplere yerleşerek dış gebelik olmuştu.o yüzden tüpleri kapadık ama bu kezde gitti serviks denen rahimağzı bölgesine yerleşti..
yapıştırmak lazım bu bebişleri bi yere kıpırdamasınlar diye..
allah iyiliğini vere yapıştırma fikrine hasta oldummmkaydirigubbakcemile3
çok haklısın tüp bebekte de olabiliyo
walla şu 1-2 yılda öyle şeyler öğrendim ki
ben hiçbişi bilmiyomuşum yaaa:kedi:

Back
X