- Konu Sahibi bebek hasretxix
kızlar dıs gebelıkten suphelenıyorlar anlatırmısınız belırtılerı nasıl tanı kondu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar galiba ben dış gebelik yaşıyom
ya biri gözün aydın dedi
biri 2 gün sonra gene ver bakalım dedi
http://www.kadinlarkulubu.com/tup-bebek-ozel-bolum/271048-kizlar-soktayim-yapacagimi-bilmiyorum.html
bu linke bi bak bakalım benzerlik varmı :uhm:
allah iyiliğini vere yapıştırma fikrine hasta oldummmkaydirigubbakcemile3benim 4.tüp bebeğim(yani 1 önceki) servikal diış gebelik olmuştu.12.gün bhcg değerim 1021 çıkmıştı.bizde çoğul gebelik diye düşünmüştük ama meğer servikal gebelikte bhcg çok yüksek çıkarmış.ve çoook tehlikeliymiş çoğu zaman sonlandırılması sırasında serviks denen kısım çok kırışgan olduğu için çok şiddetli kanam oluyomuş ve rahimide beraber alıyolarmış yoksa anneyi kanamadan kaybediyormuş doktorlar. ama allaha şükür böyle kötü bir durum gelmedi başıma.başarılı bir şekilde alındı.hiç zarar verilemden.sonra 5.denememi yaptım hamile kaldım ama 2,5 aylıkken bebeğimin kalbi durduğu için onuda kaybettim.
yani tüp bebektede her tülü dış gebelik yaşanabiliyor.ben 3 kerede normal yolla hamile kaldım ama onlarda tüplere yerleşerek dış gebelik olmuştu.o yüzden tüpleri kapadık ama bu kezde gitti serviks denen rahimağzı bölgesine yerleşti..
yapıştırmak lazım bu bebişleri bi yere kıpırdamasınlar diye..