Tüp bebekte döllenme olmaması?

Aaaahhh ahhhh kader arkadaşım sizde döllenme problemi var bende rahim kalınlaşmıyor o problem var hepimizin sıkıntısı farklı ama amacı aynı bugün kontrolüm vardı rahim kalınlaşmadığı için geçen ay tedavi iptal olmuştu bu ay tekrar kalınlaştıramıyoruz galiba tekrar iptal olacak konunuzun benle alakası yok ama topiğinize yazmak istedim rabbim hepimizin yardımcısı olsun
Evet canım senin durum farklı tedavinin iptal edilmesi çok üzücü çünkü bu sonuca bile ulaşamıyoruz transfer edilse tutmasa hadi anlarım ama daha bizler o aşamaya bile gelemiyoruz. Senin durumunda ilk defa duydum Allah hepimize yardım etsin çok zor isimiz ve bizi bizden başka kimse anlamiyor. Herkes boş teselli veriyor

Allah sendende razı olsun canım
İnşallah seneye bu zamanlar evladının mis kokusunu içine çekersin canım çektiğin dertleri unutursun
Yaa hep bunun hayalini kuruyorum biliyormusn insallah.hep kucağımda doya doya sarılıp sevmek istiyorum. Ruyalarimda bile böyle görüyorum o kadar içten sarılıyorum ki sanki gerçekten özlem gideriyormusum gibi

Yaa hep bunun hayalini kuruyorum biliyormusn insallah.hep kucağımda doya doya sarılıp sevmek istiyorum. Ruyalarimda bile böyle görüyorum o kadar içten sarılıyorum ki sanki gerçekten özlem gideriyormusum gibi
İnşallah en kısa zamanda rüyaların gerçek olur canım özlemini doya doya giderirsin
Umudunu hiç yitirme kuzum
Bende senin gibiydim rüyalarımda hamileydim,doğum yaptım,emzirdim.
İnşallah sağ salim kucağımıza almak nasip olur rüyalarım gerçekleşir.
Cümle isteyen kardeşimede bu güzel duyguyu yaşatır

İnşallah en kısa zamanda rüyaların gerçek olur canım özlemini doya doya giderirsin
Umudunu hiç yitirme kuzum
Bende senin gibiydim rüyalarımda hamileydim,doğum yaptım,emzirdim.
İnşallah sağ salim kucağımıza almak nasip olur rüyalarım gerçekleşir.
Cümle isteyen kardeşimede bu güzel duyguyu yaşatır
Evet senin az kaldı bu duyguları yaşamaya ne mutlu canım benim . rabbim hep yüzünü güldürsün Allah isteyen herkese bizlerde tez vakitte nasip etsin inşallah

Süleyman tosundu benim doktorum orda,oda ayrılmış ordan. Size verilen kagit varya yumurta toplama sonrasi şu kadar yumurta toplandi şu kadar sperm diye ona bakın sizde hangi yöntem kullanılmış imsi işaretli mi?? Benim tavsiyemle giden arkadaşının bir oğlu oldu umutta, ama bizde ilk tedavide çok kötüydü embriyolarimiz. Nasip belki kim nerde olursa orayı övüyor ama içimde hep keşke en başta memorial gitseydim hep var.
Ben de bahceci hastasıyım ama benim de aklımda acaba memorial a gitseydim daha farklı mı olurdu sorusu hep var :))

Şu opu sonrası verdikleri kağıt demişsiniz.. 3 defa opu oldum, hiç öyle bi kağıt vermediler bize.

Bu arada benim de 1.denemem 2 tane 5.gün, ngs den negatif geldi, 2.denemem 5.güne gitmedi embriyolar. 3.deneme 5 embriyodan sadece 1 tanesi ngs den temiz geldi.

Acaba bize imsi yöntemi uygulanmadı mı? Kafamda deli sorular şuan :işsiz:

Evet senin az kaldı bu duyguları yaşamaya ne mutlu canım benim . rabbim hep yüzünü güldürsün Allah isteyen herkese bizlerde tez vakitte nasip etsin inşallah
Amin kuzum inşallah inşallah sağ salim kavuşmak nasip olur,erken doğma ihtimali var benide o korkutuyor.
Rabbim kimseyi korktuğuyla sınamasın,kimseye evlat acısı göstermesin.
İsteyen dileyen herkesin rahmini kucağını doldursun inşallah

Ben de bahceci hastasıyım ama benim de aklımda acaba memorial a gitseydim daha farklı mı olurdu sorusu hep var :))

Şu opu sonrası verdikleri kağıt demişsiniz.. 3 defa opu oldum, hiç öyle bi kağıt vermediler bize.

Bu arada benim de 1.denemem 2 tane 5.gün, ngs den negatif geldi, 2.denemem 5.güne gitmedi embriyolar. 3.deneme 5 embriyodan sadece 1 tanesi ngs den temiz geldi.

Acaba bize imsi yöntemi uygulanmadı mı? Kafamda deli sorular şuan :işsiz:[/QUOTEoncelikle geçmiş olsun bahcecide doktorunuz kim bizede öyle kağıt verilmedi ama uygulama ne oluyor. Doktor bize protein uygulaması yapıldı gerekli önlemler alındı demişti o farklı birşey mi

Amin kuzum inşallah inşallah sağ salim kavuşmak nasip olur,erken doğma ihtimali var benide o korkutuyor.
İçini ferah tut ve Allah a sığın canım Allah doğumunda hayırlısını nasip etsin. Tek nefeste kurtulur ve kucağına alırsın güzelce inşallah

V Vatanimsensin mustafa bey doktorumuz. Bize protein uygulamasından bahseden bile olmadı. imsi yöntemi, spermin özel olarak embriyolog tarafından seçilmesi galiba
Hmm anladım canım bizim bahçeci umut cem hoca biz memnunuz doktordan çünkü yumurta toplama günü daha dedi. İlk seferde kötü sonuç aldığımız için gerekli önlemleri alcaklar labaratuvar dan protein takviyesi falan yapılacak dedi. Ne kdar değişik şeyler var ya insan başına gelmeden bilmiyor onlara emanetiz

İşte benim topiğim ah ah iki denemem var 1. De doktor pko yok diyerek 20 yumurta topladı 3. Güne giden bir tane transfer iptal nesen iptal oldu hala bilmiyorum açıklama yapılmadı 2. De farklı merkez doktor pko var az yumurta kaliteli yumurta mantığıyla hareket etti 9 yumurta döllenen iki ama gelişimleri yavaş transfer iptal artık 3. Ye korkuyorum doktor yumurtada bir şeyler eksik ama ne bilmiyorum dedi vitaminler kullanıyorum diyete başladım yaza kadar tedavi yok dedi doktor artık umutlar bitiyor ruhen de pek iyi değilim artık

Acaba bize imsi yöntemi uygulanmadı mı? Kafamda deli sorular şuan :işsiz:

Kızımdan kalan dolmuşlarla olan tedavi sonucumu aldim inanın kızımdan beri diyorduk ama bundada pozitifi görünce keşke en başta gitseymişiz semra hocaya diye sürekli diyoruz. Umutta denediğimde 27 yaşındaydım o kadar yumurtadan embriyomuz kalmadi, sonraki denemizdede olmadi aradan 4 sene sonra şişli memorialde denedim 4 kaliteli embriyomuz oldu 2 transfer, ve başta 2 kese biri hemen kayboldu kızımız oldu sukur. Şimdi tekrar sonuç aldik.
Opudan sonra bir sonuç kagidi verilir, umuttada memorialdede verildi bana. Nekadar sperm var, kac yumurta toplandi kaci dollendi diye, bahceci umutta bana uygulanan icsi yontemiymis her 2 tedavidede,şişli memorialde imsi uygulandi bence bu başarıyı çok etkiledi cunku toplanan yumurta belli, mılyon tane spermden doğru olan spermi seçmek çok önemli. Imside kat kat büyütülüyor ben hep olumlu sonuç almamı buna bağlıyorum tabi birde nasip işi
Aynı merkezde 3 kez denemek bence çok mantikli değil, keşke bende 2. Kez gitmeseydim oraya belki bu kadar yil kaybim olamiyacakti

İşte benim topiğim ah ah iki denemem var 1. De doktor pko yok diyerek 20 yumurta topladı 3. Güne giden bir tane transfer iptal nesen iptal oldu hala bilmiyorum açıklama yapılmadı 2. De farklı merkez doktor pko var az yumurta kaliteli yumurta mantığıyla hareket etti 9 yumurta döllenen iki ama gelişimleri yavaş transfer iptal artık 3. Ye korkuyorum doktor yumurtada bir şeyler eksik ama ne bilmiyorum dedi vitaminler kullanıyorum diyete başladım yaza kadar tedavi yok dedi doktor artık umutlar bitiyor ruhen de pek iyi değilim artık
Geçmiş olsun canım şuan bende aynı psikolojik durumdayım 3. Tedaviye korkuyorum iki tedavimde ayni sonuçlandığı için. Şimdi gerekli testler istiycekler önce bı araştırılacak neden dollenmedi diye. Çok yıpratıcı süreç seni o kadar iyi anlıyorum ki

Kızımdan kalan dolmuşlarla olan tedavi sonucumu aldim inanın kızımdan beri diyorduk ama bundada pozitifi görünce keşke en başta gitseymişiz semra hocaya diye sürekli diyoruz. Umutta denediğimde 27 yaşındaydım o kadar yumurtadan embriyomuz kalmadi, sonraki denemizdede olmadi aradan 4 sene sonra şişli memorialde denedim 4 kaliteli embriyomuz oldu 2 transfer, ve başta 2 kese biri hemen kayboldu kızımız oldu sukur. Şimdi tekrar sonuç aldik.
Opudan sonra bir sonuç kagidi verilir, umuttada memorialdede verildi bana. Nekadar sperm var, kac yumurta toplandi kaci dollendi diye, bahceci umutta bana uygulanan icsi yontemiymis her 2 tedavidede,şişli memorialde imsi uygulandi bence bu başarıyı çok etkiledi cunku toplanan yumurta belli, mılyon tane spermden doğru olan spermi seçmek çok önemli. Imside kat kat büyütülüyor ben hep olumlu sonuç almamı buna bağlıyorum tabi birde nasip işi
Aynı merkezde 3 kez denemek bence çok mantikli değil, keşke bende 2. Kez gitmeseydim oraya belki bu kadar yil kaybim olamiyacakti
Sizin için çok sevindim, evlatlarınızla hayırlı önür dilerim :))
Ben memorialla görüştüm ilk önce. Oraya başlayacaktım. Fakat çift embriyo koyamayıx dediler. Ben de ikiz çok istiyorum diye bahceciye gittim. Gerci burda da elimde 1 tane kaldı sonuçta :(
Sebepsiz ivf olunca açıkcası klinikle alakalı bi sorun olabileceğini düşünmedim hiç.
Şu kağıdı bana niye hiç vermediler yaa off

Sizin için çok sevindim, evlatlarınızla hayırlı önür dilerim :))
Ben memorialla görüştüm ilk önce. Oraya başlayacaktım. Fakat çift embriyo koyamayıx dediler. Ben de ikiz çok istiyorum diye bahceciye gittim. Gerci burda da elimde 1 tane kaldı sonuçta :KK43:
Sebepsiz ivf olunca açıkcası klinikle alakalı bi sorun olabileceğini düşünmedim hiç.
Şu kağıdı bana niye hiç vermediler yaa off

Ivf labaratuar epikriz raporu diye geciyor
yoksa isteyedebilirsiniz yolunuz düşünce. Bizide sebepsiz infertilite dediler bazilarida morfoloji kaynaklara olabilir dendi sayı iyi morfoloji %1 'di..
Ben olumsuz tedavilerden sonra bitkisel desteklerde aldim adını unuttuğum bir sürü şey belki onlarında etkisi oldu

Ivf labaratuar epikriz raporu diye geciyor
yoksa isteyedebilirsiniz yolunuz düşünce. Bizide sebepsiz infertilite dediler bazilarida morfoloji kaynaklara olabilir dendi sayı iyi morfoloji %1 'di..
Ben olumsuz tedavilerden sonra bitkisel desteklerde aldim adını unuttuğum bir sürü şey belki onlarında etkisi oldu
Çok tesekkürler isteyeceğim mutlaka

Evet canım senin durum farklı tedavinin iptal edilmesi çok üzücü çünkü bu sonuca bile ulaşamıyoruz transfer edilse tutmasa hadi anlarım ama daha bizler o aşamaya bile gelemiyoruz. Senin durumunda ilk defa duydum Allah hepimize yardım etsin çok zor isimiz ve bizi bizden başka kimse anlamiyor. Herkes boş teselli veriyor
Canım benimde önceki tedavilerimde döllenme oluyordu ama fakat ben polikistik overliyim her defasında çok yumurta çıkıyordu ama döllenen azdı üçüncü güne zar zor giden iki embriyomuz olurdu onlarında kalitesi iyi derlerdi ama ben inanmıyordum okadar yumurtadan iki tane embriyo kalması kafamı karıştırmıştı sonra birazda kendi kendimin doktoru olayım dedim ve tedaviye başlamadan 5 ay önce imom latte diye gıda takviyesi kullanmaya başladım eczanelerde satılıyor kesinlikle ilaç değil günde bitane yumurta kalitesi artırmak için onun yanında bal tarçın çörek otu karıştırıp macun yapıp sabah akşam bir tatlı kaşığı yedim akşamları bitane inciri 4 e kesip hakiki zeytinyağına koyup sabahları yedim ve bunları tam 5 ay uyguladım beş ayın sonunda tedaviye başladığımda benden 52 yumurta toplandı 32 si olgun çıktı 20 tanesi döllendi ve 16 tane birinci kalite blastokistimiz oluştu maşallah hiç böyle bi sonuç almamıştık doktorumda bende çok şaşırdık bu benim için bi mucizeydi kesinlikle ve kesinlikle seninde denemeni tavsiye ederim bu yöntemler tamamen doğal şeyler vücuda hiç bi zararı yok cnm sendede etki edeceğine eminim sadece sabırla beş ay boyunca düzenli yap

Back
X